Джак Ръсел териер
Публикувано: 04 June 2011 - 05:20 PM
Иначе, да, за мъжките е нормално това, постоянно ближат, и е доста кофти навик... Поне за тази болест съм сигурна, че не се предава така, защото преди да покаже симптомите, той е бил заразен поне един-два месеца, а кучетата около езерото, където живеем, са си съвсем здрави, тоест не се предава токова лесно.
Публикувано: 05 June 2011 - 12:25 PM
ice_skater, в 04 June 2011 - 03:20 PM, написа:
Иначе, да, за мъжките е нормално това, постоянно ближат, и е доста кофти навик... Поне за тази болест съм сигурна, че не се предава така, защото преди да покаже симптомите, той е бил заразен поне един-два месеца, а кучетата около езерото, където живеем, са си съвсем здрави, тоест не се предава токова лесно.
Като нищо можем да ги съберем! Ние обаче сме в Люлин и другата седмица ще го пращам на "бабин дом" във Варна, че на мен ми се налага да пътувам и няма да има кой да го гледа. А там се сработиха перфектно с баща ми, който по принцип "не обича кучета и смята, че мястото им е на двора"

И да предупредя също така, че моят е много ненормален и непослушен

Публикувано: 05 June 2011 - 04:55 PM
katetol, в 05 June 2011 - 12:25 PM, написа:
ice_skater, в 04 June 2011 - 03:20 PM, написа:
Като нищо можем да ги съберем! Ние обаче сме в Люлин и другата седмица ще го пращам на "бабин дом" във Варна, че на мен ми се налага да пътувам и няма да има кой да го гледа. А там се сработиха перфектно с баща ми, който по принцип "не обича кучета и смята, че мястото им е на двора"

И да предупредя също така, че моят е много ненормален и непослушен

Значи отива ва почивка, като се върне трябва да се разберем нещо, защото много рядко срещаме Джакове, а тя се сработва много добре с тях..И нашата не е света вода ненапита, постоянно търчи с разни клечки и ръмжи на кучетата, обаче като си намери някой в нейния калибър, се залисва и играе

Честито за мъниците, да са ви живи и здрави и искаме снимкии

Публикувано: 05 June 2011 - 06:54 PM
ice_skater, в 04 June 2011 - 05:20 PM, написа:
Джак ръсел в Дружба !!! Йеееееее !!! Ние сме от втора част и се разхождаме по баира няколко часа на ден като захладнее :) Дано се засечем някой път да побеснеят кучовците :)
Публикувано: 05 June 2011 - 07:22 PM

ice_skater - много ще се радвам да ги съберем! Даже може да се пробваме да организираме среща на ДРТ-те от форума ... Аз от миналата година се каня, ама нали организирането не ми е най-силната черта и ...

Публикувано: 05 June 2011 - 09:39 PM
apetrushinova, в 05 June 2011 - 06:54 PM, написа:
ice_skater, в 04 June 2011 - 05:20 PM, написа:
Джак ръсел в Дружба !!! Йеееееее !!! Ние сме от втора част и се разхождаме по баира няколко часа на ден като захладнее :) Дано се засечем някой път да побеснеят кучовците :)
Как се казва вашето? Нищо чудно да съм ви засичала, аз дори и когато съм без животното и видя Джакче спирам и започвам да разпитвам

Katetol, на мен също ми се върти тази идея със срещата, би било супер.
Относно кърлежите, Южен и Западен са пълни, изобщо не пръскат, аз винаги откривам по дрехите да ми пълзят, а какво остава за кучето... Отделен въпрос е, че миналото лято Немската овчарка на приятели почина след ухапване от Пепелянка, в Южен парк...
Публикувано: 06 June 2011 - 07:16 AM
ice_skater, в 05 June 2011 - 07:39 PM, написа:

Май ще трябва вета да питам и все пак ако ви идва нещо на ум - споделете моля

Честито за новите бебоци на форума

Публикувано: 06 June 2011 - 09:13 AM

Публикувано: 06 June 2011 - 02:56 PM
Krasito0, в 06 June 2011 - 10:19 AM, написа:

Аз лично нямам големи наблюдения. Мога да кажа, че когато си видях Пипин, първо питах дали ще ни го дадат /дали въобще имаме шанс за него/ и после питах за цена. И да си призная, вече не мога да го свържа с парички. Мисля, че когато си познаеш животинката, паричките ще ти се сторят просто формалност. Може поста да ви се строи глупав /не съдържа конкретен отговор/, но така си го взехме нашичко.
И мисля, че такава е ценовата рамка. Не съм разглеждала много обяви, но попаднах на няколко и цените варираха.
Миналата седмица в МОЛА в Бургас имаше една душица на 450лв/или 550лв/. А беше само на месец. Сам самичък в един аквариум.