Първо, добро утро и здравейте на всички :)
Поздравления на Капанец и на колегата от Сливен за бебенцата които си имат :) Да си ви живи и здрави :)
Пипин е страхотен :) Сигурен съм, че във вас е същатата пълна лудница откакто имате Пипин каквато е и у нас :) Ние пък отваряме вратите на едната спалня и на хола и ни се получава игрището за бягане вкъщи :) И не мисля, че от коя страна ходи малчугана е изобщо проблем :) Аз мисля, че той е още мъничък, има още да расте и да добива форма и телосложение :) Всичко ви е наред, и вие се притеснявате прекалено много като нас :) Аз се побърках една вечер в началото, като му пипнах нослето и беше много сухо, та го събудих от така сладкия му сън, и му слагах водичка в устата да пие и му момкрих нослето :) Едва на следващата вечер стигнах до заключението, че когато кучетата спят са им сухи нослетата :)
Еди официално си смени зъбките. При нас почна от четвъртия месец и продължи месец и половина :) От вчера сме вече на 6 месеца, и като четях постта на Сесана се сетих как не спахме вечерта преди да го вземем, и как беше хем един ..не-толкова-красив :) на снимките ама вссички много си го харесвахме и как го взех сутринта от куриерския офис и загърнах в една хавлия ...:) и как ушичките му бяга по големи от главата и му викахме Прилепчо :) а сега какво момченце е станал :) Мен ме слуша много защото прекарваме най-много време заедно, като му се играе не идва да ближе мене, а брат ми щото той е по игрите. Аз съм строгия от тримата в нас :) А да видите какво става когато си дойде майка ми :) Еди буквално пощурява :) толкова много си я обича, тя никога не му се кара, готви му по често отколкото за нас и той само в очите я гледа :) Искрено споделям, незнам как сме живяли без нашето момче преди това.
Аз съм на 23 и от доста години съм по чужбина, студент и по работа и скоро пак ще тръгвам след няколко месеца в къщи. Казвам ви за първи път ще ми е толкова мъчно да тръгна. В момента докато пиша това хапе възглавницата на брат ми и мисля че се опитва да прави някакъв сорт секс със нея :) психоооо :)
Вече станахме приятели със Майло на Дора от Сливен :) а той ако знаете колко е луд

по висок е от нас и настига Еди на 2 крачки, и нашия почва да се ядосва

Майло е по корав и силен, все пак е батко :) но съм сигурен, че ще станат големи дружки
Поздрави на всички
ПС
Ice_scater, искрено ви съчувстваме за преживяното със първия ви Джак, но съм сигурен че този който имате сега ви прави двойно по-щастливи.
Само едно искаме - да са ни живи и здрави, и ние покрай тях!
Поздрави на всички :)