ice_skater, в 06 August 2011 - 10:40 PM, написа:
Здравейте :)
Понеже четох, че има хора, които ще ходят на почивка в Гърция... Там хората по принцип не обичат животни. Навсякъде по улиците се мусят, правят забележки, много рядко се случва някой да се зарадва на кучовците, за разлика от България, където устата ми се схваща да повтаря порода, име, възраст :d
Ние също сме и тази година на Гърция, но кучето ще пропусне, защото много от ветовете, с които сме говорили, споменаха, че предишния ни кучо най-вероятно от там се е заразил с бруцелозата, имало огнища.
Съжалявам са малкото на Сконси :(
На нас пък ни се случи следното. Излизаме си за обедна разходка към 12.30 - 1 и едно хлапенце ни се лепва. Седнах аз на пейката и изчаках деситна-петнайсет минути да похвърля пръчка на Вая, да се порадва. После станах нали да си вървим, обаче детенцето с баща му ни се лепнаха. През цялото време детето, което беше на 4-5, размахваше пръчката, съответно Вая беше изцяло заета да скача, изобщо не мислеше за пишкане и т.н. Отделен въпрос е, че на няколко пъти, след като му беше повторено да не размахва пръчката, удари Вая... замълчах си. Помолих два-три пъти да остави пръчката, за да може кучето да пишка и т.н. Няма братко, то ми се хили в лицето и продължава. Накрая не издържах, вързах си Вая и си тръгнах... Окей, нямам нищо против, обаче принципно нямам цял ден да стоя навън, имам си и друга работа, а бащата си се правеше на ударен през цялото време... И напоследък много често ни се случва. Не знам вече какво да правя, неудобно ми е, ще започна да казвам, че хапе кучето...
Аз пък направих и невъзможното да намеря начин да отида с нашия муцун в Гърция...даже вече и платихме предварително, а сега ще ме откажете :( Не че ще ми пука много за мнението на другите, който не му харесва куче, да си седи у тях, все пак сме туристи- днес сме там- утре не...но тази бруцелоза не я знаех, никой не е споменавал...