Казвайте ако има новини, всички се притесняваме
Джак Ръсел териер
Публикувано: 19 August 2011 - 10:51 AM
Все едно се е изпарил. Но ние ще си го търсим всяка сутрин и вечер след работа. Хем ще разхождам Пипин и Ванката, хем ще търсим Роби.
Допълвам се: явно е видян до Флората. На 17. Поне така казва едно момиче. Два пъти е минал покрай тях. И е приличал на кучето от снимките. Проверих, но пак нищо.
Имаме проблеми със съня. В 4-5 сутринта ни удря муза да играем. А го умарям до степен да се пльосне като парцал. Вечер се разхождаме м/у 2/3 часа и играе с други кучета. Вече се зомбирам. Стана 3-4 дни ме вдига по нощите. Как да го отуча? Аз не ставам от леглото, но пък и не спя
Имаме си нова заучена команда - Зомби заек. Когато я подам захапва предмета и не го пуска. Вдигам и направо виси на него. Това докато се умори или докато я отменя.
Публикувано: 19 August 2011 - 01:22 PM
sesana, в 19 August 2011 - 08:51 AM, написа:
Имаме си нова заучена команда - Зомби заек. Когато я подам захапва предмета и не го пуска. Вдигам и направо виси на него. Това докато се умори или докато я отменя.
Това за захапването на предмет и висенето от него било полезно за кучан ... Поне така са ми казвали ... Мен ме беше страх, че ще му изпадат зъбите така, но - нищо му няма! Има си чудни зъби и обича да виси по пръчки!
Много съжалявам за изгубеното кученце ... Четох, че бил много добре възпитан и страшно изпълнителен ... Дали пък не са го гепнали мангалите ... Да търсят пари за него. Имаше наскоро такава схема - отвличат ти кучето и после те търсят за откуп ... Стискаме палци и лапички скоро кучето да бъде при своите хора ...
Публикувано: 20 August 2011 - 04:27 PM
Публикувано: 20 August 2011 - 08:54 PM
radusha, в 18 August 2011 - 07:40 AM, написа:
Ние също имаме ГОЛЯМ проблем!!!! Имаме съмнения, че Айра е бременна
Моля казвайте какво да правим ако е наистина бременна, което според мен е 99% сигурно, за 2 дни през които ме нямаше до вчера коремчето й е видимо пораснало ;(
Ще се побъркам...
Радуша, какво стана с Вас??
Публикувано: 20 August 2011 - 09:45 PM
Chriss, в 20 August 2011 - 09:28 AM, написа:
Супер, супер, супер!!!! Невероятни са!!! Толкова сладки бебоци !!! Сигурно 70 пъти ги гледах! Мъника от снимка 2 ми прилича в главата на Чаричка и ми стана слабост, но наистина всички са невероятни! Искам да ги гушна всичките. Слагай по - често снимки да ни карат да се усмихваме
Публикувано: 21 August 2011 - 03:53 PM
Прекрасни снимки сте напускали отново- бебчетата са разкош , а Пипин е сладур/ и Ванката и стопанката /
В къщи ушите - деликатес са на милото / ще да са по - солени - хаха/.
Намери ли се Робин и да Радуша драсни един ред по проблема ви.
Ние днес скиторихме по поляни и гори и беше разкошно.Майло вилня и обдушваше всичко и страшно слушаше - на воля , но и си го беше страх да не ни изпусне в непознатия район.
Ех , да можеше всеки ден да имаме тези гори наблизоооо.
Публикувано: 21 August 2011 - 11:29 PM
radusha, в 18 August 2011 - 06:40 AM, написа:
Ние също имаме ГОЛЯМ проблем!!!! Имаме съмнения, че Айра е бременна
Моля казвайте какво да правим ако е наистина бременна, което според мен е 99% сигурно, за 2 дни през които ме нямаше до вчера коремчето й е видимо пораснало ;(
Ще се побъркам...
Здравей. Сигурно вече си разбрала. че Айра не е бремена! Просто гледам датите. Пуснала си запитването на 18.08. А казваш, че може ни е била разгонена 5-11ти 07. Според това, няма как да е бремена защото до 30тия ден от забременяването, не си личи по нищо, че е така. Така , че според мен е мнима бременност или нещо друго.
Дано да съм помогнал с нещо.

Ниамам подпис
Публикувано: 21 August 2011 - 11:34 PM
izidra, в 18 August 2011 - 05:17 AM, написа:
Какво е развитието ???

Ниамам подпис
Публикувано: 22 August 2011 - 07:43 AM
nedev, в 21 August 2011 - 11:34 PM, написа:
izidra, в 18 August 2011 - 05:17 AM, написа:
Какво е развитието ???
какво става с Роби, някакви новини
Публикувано: 22 August 2011 - 09:00 AM
Колите на Обществен ред също го търсят. Дори ме спряха за проверка, като ме видяха с Пипин. Значи си вършат работата. Заприличал им на Роби, но като се завъртя се видяха петната му.
Днес ще пусна една молба в Общината, да ми разрешат да залепя обяви из морската.
Силно се надявам да го върнат срещу награда. Или да има новини при собственика му.
Публикувано: 22 August 2011 - 11:38 AM
Публикувано: 22 August 2011 - 12:48 PM
имам нужда от помощ.
Моя Майло е на 1 г. и 7 месеца.Много умно и всеотдайно куче,но в момента имам проблеми и то смятам,че са изключително сериозни.
Не може да се спогажда с децата -едното е на 8 г.,другото е на 11 г.В събота при игра с топка доста продължителна са му дали за наградка една кожена солетка.Той е седнал да си я хапва ,но малкия ми син е продължил да рита и топката е попадната до солетката на майло.Когато е посегнал с крак той го е захапал за крака.Това обаче е някаква защитна реакция,притеснява ме ужасно факта,че като е изпищял малкия той се е нахвърлил върху него.
В момента е и полово активен и навън се бие с почти всички мъжкари.разходките са ми кошмар.
Сложихме му под формата на чип някакво лекарство което играело ролята на кастрация,за да видим дали проблема идва от това.
Но искам да разбера как е най-правилно и как да постъпя,така че да разбере,че той е по-нисш от децата и не трябва да им посяга.Какво трябва да направя аз,какво трябва да правят те?
Надявам се да ми помогнете,защото съм много отчаяна.
Благодаря предварително!
Ето го и бандита:

Вход

Горе
Цитиране +