Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#4161 Потребителят е офлайн   bandit Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 December 2011 - 05:59 PM

Много е сладък Спарки , не съм много компетентна , но ние в началото му давахме гранулките накиснати в малко топла водичка и слагахме и малко кисело мляко вътре , постепенно почна да ги хапва с голяма охота и спряхме да ги накисваме . Сега ги унищожава за секунди :ae_085: Пробвайте така , може да хапне малко , а за водата и нашия в началото не пиеше вообще :md_064:

#4162 Потребителят е офлайн   antim Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 December 2011 - 08:37 PM

накиснах ме му ги и хапна малко:) свърши и първата голяма беля и вече почна да подтичква из къщата само не знам как ще спиме спокоен е само като се е опрял в нчкой от нас на дивана даже поспа час така

#4163 Потребителят е офлайн   antim Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 December 2011 - 10:51 AM

Добро утро и Весела Коледа на всички :be_107: бях забрави какво е да имаш бебе в къщи тъй като му е забранено да влиза в спалнята спахме на пресекулки около хиляда пъти повторих "на място" като го слагах в кашона му/временно легло/ разбира се всичко е наред вече изяде си храната изпи си водата и като остане сам почва да скимти и трепери има ли някой при него няма проблем заспива, абе бебе ще видим как да се оправим с тоя проблем защото поредните 6 месеца с бебе не са приемливи за работоспособноста.

#4164 Потребителят е офлайн   badbug Икона

Публикувано: 26 December 2011 - 09:09 PM

Ние го имахме същия проблем.Бъдете спокоини ще отмине до няколко дни.Най вероятно е стресисано.Особено ако сте го взели от магазин.Много скоро ще се превърне в тазманийско дяволче а вие ще разберете какво сте си купили :ba_025: :ab_041:

#4165 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 December 2011 - 10:48 PM

Показване на мнениетоbadbug, в 26 December 2011 - 09:09 PM, написа:

Ние го имахме същия проблем.Бъдете спокоини ще отмине до няколко дни.Най вероятно е стресисано.Особено ако сте го взели от магазин.Много скоро ще се превърне в тазманийско дяволче а вие ще разберете какво сте си купили :ba_025: :ab_041:

Тазманийско дяволче е много, много меко казано. Първо да уточня, че много обичаме Джафи и вече свикнахме с него, но...въпреки, че прочетах този форум, никъде не видях някой да предупреждава, че тези мъници са обладани от духове. Тотална откачалка.
Два дни беше в родителите ми, тъй като пътувахме, и те въпреки, че 20 години са живели с куче са на мнението, че е болно от хиперактивност и лудост. Брат ми пък смята, че имаме нужда от професионалните услуги на екзорсист:)))
Днес го изкарвахме два пъти, цял ден си играем и въпреки това от три часа е в някакво ку-ку състояние. Не знам как да го опиша просто.
Това го пиша като информация за хората, които искат да си вземат от тази порода. И аз цял живот съм живяла с куче и четах тук, че са много активни и щури, но такова чудо не очаквах :)))) Не знам-може само Джафи нещо да не е в час.
Въпреки всичко смятаме, че е най-красивото и яко куче на света и вече си е част от семейството.
Просто ако искате да си взимате такава порода имайте предвид, че не е точно куче, а някакво друго същество, което не мога да опиша:)))
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#4166 Потребителят е офлайн   bandit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 December 2011 - 09:17 AM

Не , не е само Джафи , за съжаление , нашия е същия :db_046: , ненормална работа , понякога като не му обръщаме внимание почва да се върти , лае , скача сякаш наистина вижда духове или гони някой или и аз не знам какво си въобразява - луда работа , абе с 2 думи - мнооооогооооооо му се играе и има такава енергия че не знам как ще се справим с нея :ab_041: , много е умен , но влезе ли в тия ненормални състояния въобще не чува :dog: Иначе е много сладичък ... като спи :ab_041:

#4167 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 December 2011 - 09:47 AM

Показване на мнениетоbandit, в 28 December 2011 - 09:17 AM, написа:

Не , не е само Джафи , за съжаление , нашия е същия :db_046: , ненормална работа , понякога като не му обръщаме внимание почва да се върти , лае , скача сякаш наистина вижда духове или гони някой или и аз не знам какво си въобразява - луда работа , абе с 2 думи - мнооооогооооооо му се играе и има такава енергия че не знам как ще се справим с нея :ab_041: , много е умен , но влезе ли в тия ненормални състояния въобще не чува :dog: Иначе е много сладичък ... като спи :ab_041:

Много точно го каза...въпреки това много си ги обичаме:)))
User's Signature

#4168 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 December 2011 - 10:27 AM

Честита Коледа на всички. Надявам се да се прекарали страхотно.
Спарки е голям сладур. И батко му също.
Ето го Пипин сниман специално за Коледа.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4169 Потребителят е офлайн   Aneliya.Nik Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 December 2011 - 04:58 PM

Честита Коледа на всички! Да са ни здрави кучовците и все така да ни радват!

#4170 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 29 December 2011 - 09:45 PM

Честита Коледа на всички :)и весело посрещане на новата година

#4171 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2011 - 11:50 AM

Здравейте :)
Надявам се весело сте изкарали Коледа :))) Пожелавам ви много незабравимо посрещане на новата година:)
Исках да попитам относно хигиенните навици. От няколко дни извеждаме сутрин и вечер Джафи и той като по команда абсолютно при всяко излизане си върши и двете работи. Но си ги върши и през другото време у нас. Трябва ли да му се караме по някакъв начин? Т.е. как да разбере, че може само навън, а не и вън и вътре.

Приятен ден.
User's Signature

#4172 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 30 December 2011 - 05:08 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 30 December 2011 - 11:50 AM, написа:

Здравейте :)
Надявам се весело сте изкарали Коледа :))) Пожелавам ви много незабравимо посрещане на новата година:)
Исках да попитам относно хигиенните навици. От няколко дни извеждаме сутрин и вечер Джафи и той като по команда абсолютно при всяко излизане си върши и двете работи. Но си ги върши и през другото време у нас. Трябва ли да му се караме по някакъв начин? Т.е. как да разбере, че може само навън, а не и вън и вътре.

Приятен ден.

Трябват му още 3-4месеца и повече разходки поне 4- на ден ,а като си изгради навиците да не прави бели вътре, 2 и по възможност и 3 да са. всяко куче си е с различни възможности колкото по пораства толкова и по лесно се въздържа

#4173 Потребителят е офлайн   doglover13 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 December 2011 - 07:34 PM

От днес вече излизаме на разходки с Джаки :dog: Изглежда много малка на земята :ab_041: .Само сутринта се изпишка навън, но само защото я изведох веднага като се събуди.На третата разходка вече почти не ядеше боклуци.
Повода и нагръдника изобщо не ги забелязва, но много шава докато й мия лапите :smile:
Желая на вас и вашите диваненца приятно посрещане на новата година! :ze_075:
User's Signature

Качена снимка

#4174 Потребителят е офлайн   kiss1444 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 January 2012 - 06:04 PM

Честита Нова Година на всички,много здраве и много незабравими моменти с вашите лудетини :))) На 30.12.2011г нашата Мия се сдоби със по-малка сестричка на име Кери.Малката е на 2 месеца,искам да попитам,дали има нещо по-специфично при отглеждането на два ЖЕНСКИ джака в къщи??? Голяма веселба е,малката вече започна да си показва рогцата :))) а е при нас едва от 2 дни :))) а пак какво ли ще е като порасне още малко,нямам търпение :)))

Кери (1) и Мия (2)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4175 Потребителят е офлайн   antim Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 January 2012 - 10:22 AM

Цитат

Тазманийско дяволче е много, много меко казано. Първо да уточня, че много обичаме Джафи и вече свикнахме с него, но...въпреки, че прочетах този форум, никъде не видях някой да предупреждава, че тези мъници са обладани от духове. Тотална откачалка.
Два дни беше в родителите ми, тъй като пътувахме, и те въпреки, че 20 години са живели с куче са на мнението, че е болно от хиперактивност и лудост. Брат ми пък смята, че имаме нужда от професионалните услуги на екзорсист:)))
Днес го изкарвахме два пъти, цял ден си играем и въпреки това от три часа е в някакво ку-ку състояние. Не знам как да го опиша просто.
Това го пиша като информация за хората, които искат да си вземат от тази порода. И аз цял живот съм живяла с куче и четах тук, че са много активни и щури, но такова чудо не очаквах :)))) Не знам-може само Джафи нещо да не е в час.
Въпреки всичко смятаме, че е най-красивото и яко куче на света и вече си е част от семейството.
Просто ако искате да си взимате такава порода имайте предвид, че не е точно куче, а някакво друго същество, което не мога да опиша:)))

това за екзорсиста е много яко)) Искам да кажа че синът ми събира пари за такова куче близо година защото му казах че това е единственият начин да го получи след като вземе разрешение от майка си като основна потърпевша, през това време нямаше човек на който да сме казали че мислим да вземем такова куче да не ни е обявил за луди и да се отказваме навреме на еди кой си му изяло плочките в банята друг казва търси го там където не можеш да намериш котката например на полюлея и всякакви такива единственото разумно обяснение което чухме беше като го взимахме от жената която ни го продаде каза "това са кучета който искат много любов искат непрекъснато внимание гушкане , галене и игра ако останат сами полудяват от мисълта че са изоставени и унищожат къщи без да го съзнават че правят бели хората почват да им се карат за нещо което се е случило не на момента или да ги заключват в банята и те не разбират за какво са наказани от което обезумяват още повече " ние взехме следното решени по съвет от стар кучкар взехме му клетка достатъчно голяма /45Х70Х50/ и от малко там му е мястото за спане Спарки си го хареса до толкова че мъкне всичко вътре и си играе дори в нея та като ни се наложи да излезем без него прас вратичката и то не е нещастно че е наказано това си му е мястото. Иначе това наистина не е куче спи по гръб,скача и ходи като коза все едно има пружинки под лапите катери ти се по врата като папагал хитрува и прави маймунджелъци постоянно. Почна и да проявява характер на няколко пъти се опита да изръмжи и да се издърви на сериозно за което беше веднага поставен на място пак по съвет на стар кучкар не набит а хванат за връта и натиснат към земята докато спре да мърда и издава звуци да усетел че е победен по кучешки, доста е умен но не трябва да се отпускаш защото ведна га си прокарва номера ако усети пропукване в гарда ти.:):):)
между другото само да кажа в началото го хранехме по съвет от форума с храна арден гранде която ядеше но не си изяждаше порцията 20г. наведнъж от три дни е на оливерс направо е полудял порцията си изяжда за до 10-15 секунди без да преувеличавам и после се кара пред кофата подскача и иска още освен това стана и друго куче все едно си му дал ред бул наистина я харесва много да не говорим че е доста по на сметка.

#4176 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 January 2012 - 11:43 AM

Показване на мнениетоantim, в 03 January 2012 - 10:22 AM, написа:

Цитат

това за екзорсиста е много яко)) Искам да кажа че синът ми събира пари за такова куче близо година защото му казах че това е единственият начин да го получи след като вземе разрешение от майка си като основна потърпевша, през това време нямаше човек на който да сме казали че мислим да вземем такова куче да не ни е обявил за луди и да се отказваме навреме на еди кой си му изяло плочките в банята друг казва търси го там където не можеш да намериш котката например на полюлея и всякакви такива единственото разумно обяснение което чухме беше като го взимахме от жената която ни го продаде каза "това са кучета който искат много любов искат непрекъснато внимание гушкане , галене и игра ако останат сами полудяват от мисълта че са изоставени и унищожат къщи без да го съзнават че правят бели хората почват да им се карат за нещо което се е случило не на момента или да ги заключват в банята и те не разбират за какво са наказани от което обезумяват още повече " ние взехме следното решени по съвет от стар кучкар взехме му клетка достатъчно голяма /45Х70Х50/ и от малко там му е мястото за спане Спарки си го хареса до толкова че мъкне всичко вътре и си играе дори в нея та като ни се наложи да излезем без него прас вратичката и то не е нещастно че е наказано това си му е мястото. Иначе това наистина не е куче спи по гръб,скача и ходи като коза все едно има пружинки под лапите катери ти се по врата като папагал хитрува и прави маймунджелъци постоянно. Почна и да проявява характер на няколко пъти се опита да изръмжи и да се издърви на сериозно за което беше веднага поставен на място пак по съвет на стар кучкар не набит а хванат за връта и натиснат към земята докато спре да мърда и издава звуци да усетел че е победен по кучешки, доста е умен но не трябва да се отпускаш защото ведна га си прокарва номера ако усети пропукване в гарда ти.:):):)
между другото само да кажа в началото го хранехме по съвет от форума с храна арден гранде която ядеше но не си изяждаше порцията 20г. наведнъж от три дни е на оливерс направо е полудял порцията си изяжда за до 10-15 секунди без да преувеличавам и после се кара пред кофата подскача и иска още освен това стана и друго куче все едно си му дал ред бул наистина я харесва много да не говорим че е доста по на сметка.

Много се радвам, че се сработвате с кученцето. За клетката и ние така четахме и му подсигурихме една. Сега наистина си я ползва за всичко и знае, че си е неговоа, но затворен в нея не може да седи. За сега ползва като е сам само едната стая и искам да кажа, че абсолютно нищо не е нагризал или направил беля. Е ние обезопасихме максимално и гледаме да не оставяме нищо, което може да унищожи. Да ти каза лудите моменти са от време на време и вече сякаш намаляват. Прави ми впечатление, че много бързо поумнява. Почти на 3 месеца е а вече знае седни, стой и дай лапа. Е изпълнява ги най-бързо като вижда, че има наградка. Като няма малко се бави:))) От около 2 седмици го извеждаме и си върши всичко навън...и у нас де, но все пак е важно, че и навън го прави. И хапането много намаля. Ние работим и по цял ден си е сам-няма никакъв проблем. Вечер също спи в отделна стая и звук не издава. Както го свикнете така. И в кола няма проблеми да се вози.
Накратко исках да кажа, че имат мега щури моменти, когато чак страх те хваща да не е с психични отклонения, но като цяло мнооого бързо поумняват и се научават да те слушат. Ама си трябва и твърдост-ние редовно го пошляпваме с вестника. Иначе за сега не мога да се оплача от поведение-научи да не пипа чехли, дрехи, чорапи...е това като сме покрай него. Иначе сигурно ще се развихри :)))
За спането-наистина спят в уникални пози:)))
Ами пожелавам ви много хубава и усмихната нова година с малките бандити :))
User's Signature

#4177 Потребителят е офлайн   antim Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 January 2012 - 11:56 AM

това с наградите е така понеже получава награда за изпикаване на вестника се научил като е гладен да приклекне уж че пикае и идва да си иска награда в спалнята не влиза само когато аз съм там иначе ако там е жена ми или малкия веднага се шмугва и не иска да излиза , но виж със скимтенето през ноща направо ни подлудява тази сутрин пак в 5,30 ни е дигнал вампира
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#4178 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 January 2012 - 12:20 PM

Показване на мнениетоantim, в 03 January 2012 - 11:56 AM, написа:

това с наградите е така понеже получава награда за изпикаване на вестника се научил като е гладен да приклекне уж че пикае и идва да си иска награда в спалнята не влиза само когато аз съм там иначе ако там е жена ми или малкия веднага се шмугва и не иска да излиза , но виж със скимтенето през ноща направо ни подлудява тази сутрин пак в 5,30 ни е дигнал вампира
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Доста прилича на моя Джафи, но е с по-начупена козинка.
За скимтенето-вие затваряте ли го в клетката вечер? ние първите два дни го затваряхме, но много скимтя и след това обезопасихме стаята и го оставяхме свободно сам в стаята. Нито звук не издаде още от първия път като го пуснахме да си спи така. Пак си влиза да си спи в клетката, но явно като не е затворен е спокоен. Пробвайте така :)))
User's Signature

#4179 Потребителят е офлайн   Aneliya.Nik Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 January 2012 - 01:14 PM

Здравейте, надявам се да не ви се сторя нахална с тези мои снимки, но бебетата са толкова сладки и невероятни, че няма как да не се похваля! От осемте останаха 6 и с мама Джеси вкъщи е... страхотно.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4180 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 January 2012 - 02:17 PM

Показване на мнениетоAneliya.Nik, в 03 January 2012 - 01:14 PM, написа:

Здравейте, надявам се да не ви се сторя нахална с тези мои снимки, но бебетата са толкова сладки и невероятни, че няма как да не се похваля! От осемте останаха 6 и с мама Джеси вкъщи е... страхотно.

Аууу страхотни са. Всички различни. Много много са сладки. Беличкото е голям сладур..всички де. Дано скоро си намерят добри стопани :)))
User's Signature

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема