plamka8711, в 02 April 2012 - 07:02 PM, написа:
ее да нали затова са джакове да щуреят :) мене ме радва, че е така игрива:) а на тебе честито за бебетата, голям купон ще е :)

Само това че е като спукана цистерна пишка по 489694560 на ден:)))))))) а на тебе честито за бебетата, голям купон ще е, да са ти живи и здрави:)

Офф то добре да щуреят и играят, но нашият е направо разрушителен. Вече съм отчаяна. Уж прочетах целия форум, преди да взема Джафи, но сякаш не срещнах някой да описва подобно поведение. Моля дайте съвети.
През деня , когато сме на работа Джафи руши наред- стени, врати, дивани, кабели...Всичко ще оправим някой ден, но въпроса е какво мога да направя сега, за да коригирам поведението му. Чесно казано нервите ми вече са доста опънати. Цял живот съм имала куче и обожавам кучета, но в момента са повече нервите отколкото радостта. По принцип Джафи от малък си е свикнал да спи в отделна стая и няма проблем с това-отидем ли в другата стая не му чуваме гласа. Също и като излизаме нито скимти нито нищо, т.е. няма проблем да си седи сам. Но всяка вечер като се приберем има нещо съсипано. Незнаем вече какво д аправим. Някой ако може да даде съвет ще съм много благодарна.
Иначе си като сме си в къщи е послушен-играе много, но е послушен. И команди знае и изпълнява, и навън като сме в морската може и без капишка и слуша, но през деня сам......
Притеснявам се че това може да не спре, а не върви постоянно да сменяш мебели и да правиш ремонт.
:(