Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#4411 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 March 2012 - 10:06 AM

Здравейте,
Само да ви покажа как изглеждаме след игра наведнъж с два голдъна, един ротвайлер, една немска овчарка и един боксер :))) Джафи започна да ги надбягва, но когато го застигнат пада голям въргал. Като циганче се прибра. Малко ме е страх, когато играе с такива големи кучета да не му счупят нещо, но той добре се справя с финтовете сякаш. а и нали стана по-високичък :))) въпреки, че майка му и баща ми са ниски...

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#4412 Потребителят е офлайн   rolipoli Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Джак Ръсел Териер

Публикувано: 28 March 2012 - 03:10 PM

Показване на мнениетоmarianamarianka, в 18 March 2012 - 09:33 PM, написа:

Показване на мнениетоtodorak, в 18 March 2012 - 05:48 PM, написа:

повечето мишки са носители на трихинелоза,ако кучето изяде заразено месо (например от диво прасе) му се дават хапчета за вътрешно обезпаразитяване,но тази е била суха И не вярвам тези гадинки да са живи..? като малък много пъти кучето на село е яло мишки и не е имало никога не е имало проблеми....Джагата е хващал до 30 плъха наведнъж,но не ги е ял....дай му едно хапче за по-сигурно и не се притеснявай:))):ae_085:

Много благодаря за съвета ще му дам за по-сигурно хапче :ba_025:

Здравейте,
направо ме изумихте от написаното по - горе. Трихинелозата е заболяване,, което се причинява от паразит наречен трихинела. Има няколко вида, но това сега не е важно. Този паразит се намира в самите мускулни влакна и веднъж заразено кучето или всеки друг хищник НЕ МОЖЕ да се излекува с никакви хапчета, още по - малко с такива за обезпаразитяване. Моля като пишете коментари първо бъдете наясно с това,което ще коментирате!!!

Ако искате питайте ме нещо, аз съм ветеринар и може да мога да помогна!!!

#4413 Потребителят е офлайн   chushka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 March 2012 - 09:33 PM

Честит рожден ден на моя най-красив, любим, добър и сладък Арнюш (става на годинка,красавецът ми ненагледен ;д) ! Както и на братчетата и сестричето му (: Да са живи и здрави ,все толкова игриви и да си радват стопаните още дълго време (:

П.П знам, че не съм писала от лятото ,даже съм сигурна,че повечето не ме помнят,но реших спонтанно да се завърна.

пускам и снимки

Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

the future will be whatever we make it.

#4414 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2012 - 06:30 AM

Показване на мнениетоchushka, в 28 March 2012 - 09:33 PM, написа:

Честит рожден ден на моя най-красив, любим, добър и сладък Арнюш (става на годинка,красавецът ми ненагледен ;д) ! Както и на братчетата и сестричето му (: Да са живи и здрави ,все толкова игриви и да си радват стопаните още дълго време (:

П.П знам, че не съм писала от лятото ,даже съм сигурна,че повечето не ме помнят,но реших спонтанно да се завърна.

пускам и снимки

Прикачен файл IMG_0049.JPG Прикачен файл IMG_0046.JPG

Добро утро :)
голям красавец-да ти е жив и здрав, много да ви радва и много да слуша...в тази връзка бих искала да попитам след като е вече на годинка по-послушен ли е вкъщи.....
User's Signature

#4415 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2012 - 08:46 AM

Честито на рожденниците!
Аз пак с проблемче - то сигурно не му е тук мястото на моето проблемче, но подозирам, че Чара или ни е сърдита или е депресирана. Напоследък из къщи само лежи свита на топка и нито се закача, нито целува - нищо не прави. За един джак не е нормално това, или поне за нея не е. Вече не повръща, уж се чувства добре, хапва и стабилно. На разходка е ок, играе си я с кучета, я фризбито хвърляме, но в къщи... Направо ми се къса сърцето като я гледам такава - все едно не е тя. Ако я извикам да си хвърляме топка идва и си играем, но не е същото куче, преди сама идваше с играчката и докато не й обърнем внимание не се отказваше. Някой да е забелязал подобна промяна у своето куче???
User's Signature

#4416 Потребителят е офлайн   rolipoli Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Джак Ръсел Териер

Публикувано: 29 March 2012 - 11:44 AM

Показване на мнениетоchushka, в 28 March 2012 - 09:33 PM, написа:

пускам и снимки

Прикачен файл IMG_0049.JPG Прикачен файл IMG_0046.JPG

Честито!!! :be_107: :be_107: :be_107:

#4417 Потребителят е офлайн   chushka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 09:07 PM

Благодаря на всички :) Та, във връзка с въпроса на bizzardy : Арни си е все същия дивак, какъвто го взехме. Не се изморява лесно калпазанинът. Има случаи, в които е тичал по 3-4 часа навън и като се приберем заспива за 20 минутки и продължава с играта. Като остане самичък вкъщи от 12:30 до към 7 и няма играчки в стаята, където е, ъгълът до вратата е издълбан и въобще цялата стая е преобърната с надолу главата. Иначе ме слуша като сме в нас, обаче навън, само когато му изнася, затова гледам да не го пускам без повод, освен ако сме в някое паркче или пред блока. (:

merry_ny, тъкмо чета в един сайт относно депресията при кучетата. Когато са в депресия стават уединени, бездейни и навиците за ядене и спане се променят. Но все пак не е лошо да я заведете на ветеринар за всеки случай :)
User's Signature

#4418 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2012 - 09:29 PM

Здравейте:)
Искам да попитам нещо- днес като водих Джафи на кучешката поляна един човек ме попита на колко месеца е. Казах му, че е на 5 и той вика "ясно защото е толкова игрив и дружелюбен". Аз му казах, че джакчетата са си такива, а той ми отвърна, че не е така-всички по-големи джакчета, които виждал и били идвали на поляната били биткаджии и заядливи. Притесних се дали наистина като порасне Джафи да не стане конфликтен. Много искам да продължа да го пускам да си играе с кучетата и той да играе, не да се бие. Та така де, питането ми беше собствениците на по-големи джакчета да споделят техните как са по характер и отношение с другите кучета.
Благодаря ви:)
User's Signature

#4419 Потребителят е офлайн   chushka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 09:35 PM

Арни е на 1 година, не е много голям, но имаше някакви проблеми. Смисъл, че някак си много се плаши от хората и ги лае, даже на някои им скача отзад по краката. А с кучета по принцип не се кара, освен ако не са мъжки. Също така не обича малки деца и малки кученца, не знам защо, но много го дразнят. Мога да кажа, че е от време на време агресивен, но по-скоро от страх.
User's Signature

#4420 Потребителят е офлайн   bandit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 02:17 PM

Хайде и нашия палавник да го покажа колко е пораснал , вече много по-послушен и най-важното - свикна да пишка и да ака навън :ae_085: .На нас още преди да го вземем , много хора ни казваха , че тази порода са доста агресивни навън и трябва да ги разхождаш само на повод , Бандит засега е дружелюбен към всички и много игрив , дано да не стане злобен наистина както казват. Ама какво да го правим - какъвто стане :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4421 Потребителят е офлайн   vlado_judasa Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2012 - 04:04 PM

Каспър е много подозрителен към непознати,не дава да го галят и бяга.Много обича котките,но те бягат от него :D
Вече нямаме проблем с нуждите навън,мислех си че няма да се научи.
User's Signature

#4422 Потребителят е офлайн   plamka8711 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2012 - 07:31 PM

Здравейте, най-накрая моето кученце пристигна:)) на 36 дни е и се казва Карина( Кари), много е мъничка и да се похваля, че като стъпи вкъщи и веднага се изпишка на килима, след което намокрих една пелена и в следващия 1 час малката се изпишка 5 пъти на ПЕЛЕНАТА:))) не спира да ръмжи и хапе, супер е игрива ... направо истински джак:)) ето и малко снимки

#4423 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2012 - 08:45 PM

Показване на мнениетоplamka8711, в 01 April 2012 - 07:31 PM, написа:

Здравейте, най-накрая моето кученце пристигна:)) на 36 дни е и се казва Карина( Кари), много е мъничка и да се похваля, че като стъпи вкъщи и веднага се изпишка на килима, след което намокрих една пелена и в следващия 1 час малката се изпишка 5 пъти на ПЕЛЕНАТА:))) не спира да ръмжи и хапе, супер е игрива ... направо истински джак:)) ето и малко снимки

Ееее супер, браво, дочака. Пожелавам ти много да те радва..въпреки, че досега нашият предимно ни нервира-голям разрушител е:)))) Виждам, че си от Варна, като попорасне Кари трябва да ги запознаем :))))
User's Signature

#4424 Потребителят е офлайн   plamka8711 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2012 - 06:52 AM

Благодаря:) Да забелязах ...толкова малка и вече изяде доста неща... направо ме смая. Все плаче да си играе някой с нея.. пф беше тежка нощ :af_089: :ud_009: Да добре ще е да се запознаят.. дано като започне да излиза навън малко се кротне... :db_046:

#4425 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2012 - 08:19 AM

Показване на мнениетоplamka8711, в 02 April 2012 - 06:52 AM, написа:

Благодаря:) Да забелязах ...толкова малка и вече изяде доста неща... направо ме смая. Все плаче да си играе някой с нея.. пф беше тежка нощ :af_089: :ud_009: Да добре ще е да се запознаят.. дано като започне да излиза навън малко се кротне... :db_046:

Хехехе не се надявай да се кротне, след като почне да излиза. Поне при нашия няма ефект. По два часа всяка вечер в морската на кучешката поляна се бори с големи кучета и като се приберем до 00ч. не спира това същество-луда работа :)))) Ама пък съм чувала, че женските са по-послушни.
User's Signature

#4426 Потребителят е офлайн   asteraki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2012 - 05:19 PM

Не ме разбирайте погрешно.Това съобщение е само с цел да се изфукам :db_046: и да споделя с вас моята радост и гордост.

Мод: Тъй като в темата за джаковете много често има реклама на кучила, от днес нататък всякакви такива съобщения ще биват изтривани от модераторите. Решението е базата на тези точки от правилата:
6. Недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами. Забранено е и развиването на търговска дейност във форумите. За недопустими се считат:
б) обяви за търсене на партньори за нерегламентирано развъждане;
в) обяви за продажби на извънклубни кучила;

#4427 Потребителят е офлайн   plamka8711 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2012 - 07:02 PM

ее да нали затова са джакове да щуреят :) мене ме радва, че е така игрива:) а на тебе честито за бебетата, голям купон ще е :) :af_089: Само това че е като спукана цистерна пишка по 489694560 на ден:)))))))) а на тебе честито за бебетата, голям купон ще е, да са ти живи и здрави:) :af_089: :af_089:

#4428 Потребителят е офлайн   asteraki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2012 - 07:22 PM

Мод: Моля, спестете си коментарите, при следващо оспорване на модераторско решение, ще получите предупреждение.

#4429 Потребителят е офлайн   vlado_judasa Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2012 - 09:07 PM

Показване на мнениетоplamka8711, в 01 April 2012 - 07:31 PM, написа:

Честито и много да ви радва малката Кари :mg_062:
Големи са разрушители тези дяволчета.Нашия едва му пораснаха предните зъбчета,кучешките му паднаха и разкъса всички плюшени играчки.
User's Signature

#4430 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2012 - 09:10 PM

Показване на мнениетоplamka8711, в 02 April 2012 - 07:02 PM, написа:

ее да нали затова са джакове да щуреят :) мене ме радва, че е така игрива:) а на тебе честито за бебетата, голям купон ще е :) :af_089: Само това че е като спукана цистерна пишка по 489694560 на ден:)))))))) а на тебе честито за бебетата, голям купон ще е, да са ти живи и здрави:) :af_089: :af_089:

Офф то добре да щуреят и играят, но нашият е направо разрушителен. Вече съм отчаяна. Уж прочетах целия форум, преди да взема Джафи, но сякаш не срещнах някой да описва подобно поведение. Моля дайте съвети.
През деня , когато сме на работа Джафи руши наред- стени, врати, дивани, кабели...Всичко ще оправим някой ден, но въпроса е какво мога да направя сега, за да коригирам поведението му. Чесно казано нервите ми вече са доста опънати. Цял живот съм имала куче и обожавам кучета, но в момента са повече нервите отколкото радостта. По принцип Джафи от малък си е свикнал да спи в отделна стая и няма проблем с това-отидем ли в другата стая не му чуваме гласа. Също и като излизаме нито скимти нито нищо, т.е. няма проблем да си седи сам. Но всяка вечер като се приберем има нещо съсипано. Незнаем вече какво д аправим. Някой ако може да даде съвет ще съм много благодарна.
Иначе си като сме си в къщи е послушен-играе много, но е послушен. И команди знае и изпълнява, и навън като сме в морската може и без капишка и слуша, но през деня сам......
Притеснявам се че това може да не спре, а не върви постоянно да сменяш мебели и да правиш ремонт.
:(
User's Signature

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема