Джак Ръсел териер
Публикувано: 29 May 2012 - 09:44 AM
Публикувано: 29 May 2012 - 10:15 PM

Публикувано: 30 May 2012 - 06:38 AM
plamka8711, в 29 May 2012 - 10:15 PM, написа:

Хехехе Кари е голям първенец по бели. И Джафи ги прави същите неща, сега даже е в пика си. Но никога не прави бели докато сме си у нас, само през деня като сме на работа. Честно да си призная вече ми е доста нервно заради тези бели-ужасно е всеки ден да се прибираш със страх какво ще намериш. Дано отмине вече този период. Иначе при първата и втората разходка и Джафи беше като прахосмукачка, после просто спря. За приятелчетата-заповядай всчка вечер след 18.30 на кучешката поляна под пантеона. Там всички много ще й се радват. Идват от време на време още две женски джакчета малки-Кари и Каси. а и Джафи също ще й се зарадва. Пиши ми ако искаш на лични от кой квартал сме-ако сме на близо да ги срешнем да си поиграят ако все още не искаш да я водиш на голямата поляна. То аз тази седмица едва ли ще стигна до там, защото съм доста заета, но другата седмица вече съм там.
Ето малко снимки и от нашето ГМО:

Публикувано: 30 May 2012 - 01:41 PM
bizzardy, в 30 May 2012 - 06:38 AM, написа:
plamka8711, в 29 May 2012 - 10:15 PM, написа:

Хехехе Кари е голям първенец по бели. И Джафи ги прави същите неща, сега даже е в пика си. Но никога не прави бели докато сме си у нас, само през деня като сме на работа. Честно да си призная вече ми е доста нервно заради тези бели-ужасно е всеки ден да се прибираш със страх какво ще намериш. Дано отмине вече този период. Иначе при първата и втората разходка и Джафи беше като прахосмукачка, после просто спря. За приятелчетата-заповядай всчка вечер след 18.30 на кучешката поляна под пантеона. Там всички много ще й се радват. Идват от време на време още две женски джакчета малки-Кари и Каси. а и Джафи също ще й се зарадва. Пиши ми ако искаш на лични от кой квартал сме-ако сме на близо да ги срешнем да си поиграят ако все още не искаш да я водиш на голямата поляна. То аз тази седмица едва ли ще стигна до там, защото съм доста заета, но другата седмица вече съм там.
Ето малко снимки и от нашето ГМО:

лелееее. Днес за втори ден нямаме телевизия. Мъжът ми пак няма да му говори. Добре, че световното не е почнало. техниците ми се смеят по телефона. Направо съм в чудо. Памперса и в рециклираща компания не могат да го разфасоват на толкова дребно. Детето е драскотини по краката. Прибирам се и той ме гледа с едни дълбоки невинни очи. Сили да нямам да му се скарам.

Публикувано: 30 May 2012 - 05:22 PM

Публикувано: 30 May 2012 - 06:09 PM

Публикувано: 30 May 2012 - 08:53 PM
plamka8711, в 30 May 2012 - 08:37 PM, написа:

Хехех и Джафи много гони опашката си. И неговата не е рязана и е много яка. Не гони само опашката-любимо му е да прави "хеликоптер"- взимам някаква плюшка и почва да се върти като луд, а после ходи като пиян.
Ady като гледам вашият е още на месец и нещо..не че искам да ви плаша, но тепърва чакайте изненади. Това обаче зависи от това, колко време стои само. Джафи ако си бяхме повече у нас грам беля нямаше да е направил. Общо взето белите са толкова повече, колкото повече ви няма у вас.
Публикувано: 30 May 2012 - 09:49 PM
Публикувано: 31 May 2012 - 12:30 PM
bizzardy - Така е . Още е мъничак моя Скипър , но съм сигурна че нищо не съм видяла

Публикувано: 31 May 2012 - 01:08 PM
Ady :), в 31 May 2012 - 12:30 PM, написа:
bizzardy - Така е . Още е мъничак моя Скипър , но съм сигурна че нищо не съм видяла

И аз се надявах Джафи да е кротък у нас, но уви...нямам късмет що се касае послушание. Но общо взето проблема не е в него, а в нас че ни няма по цел ден /докато сме на работа от 9 до 18/
За опашките-Джафи има много яка опашка и не мога да си го представя без нея. И аз съм твърдо против.
Публикувано: 31 May 2012 - 01:24 PM
bizzardy, в 31 May 2012 - 01:08 PM, написа:
Ady :), в 31 May 2012 - 12:30 PM, написа:

И аз се надявах Джафи да е кротък у нас, но уви...нямам късмет що се касае послушание. Но общо взето проблема не е в него, а в нас че ни няма по цел ден /докато сме на работа от 9 до 18/
За опашките-Джафи има много яка опашка и не мога да си го представя без нея. И аз съм твърдо против.
Аз се опитвам да му покажа кое е правилно и кое не,защото се притеснявам дали навън ще ме слуша .. За момента , без голям успех ...Понаучил се е на "НЕ" но само когато той си иска ,то си знае неговото , голям инат е още от мъник .. Като цяло се стараем да не го оставяме за много дълго време сам , аз работя 2 на 2 ( два дни работя , два почивам ) .. и съм от 13 , което на този етап ме устройва идеално , майка ми се прибира към 6 от работа и за момента удържаме положението

Публикувано: 31 May 2012 - 01:50 PM

И на мен ми е като опашка, на където тръгна - той след мен. Двамата даже готвим заедно. Докато аз приготвям вечерята, Арчи стои и чинно следи всяко мое движение. Даже и ми помага - прилежно омита всичко случайно попаднало на земята.