Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#4541 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 May 2012 - 09:44 AM

Номера с бутилката действа и доста изморява кученцата, защото включва не само физическа, но и умтвена активност - то трябва да съобрази какво и как да направи, за да се докопа до наградката. Вече на пазара има и рзлични по форма играчки на същия принцип. За кокалите от пресована кожа мисля, че се дават когато вече е с постоянни зъби. Докато се сдобие с такива обаче е хъбаво да има гумени играчки, с които да си чеше зъбетата - също като човешките бебета.
User's Signature

Качена снимка

#4542 Потребителят е офлайн   plamka8711 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2012 - 10:15 PM

Леле малее..... моята Карина е на 3 месеца ,вече и излиза навънкаа... там е многоо послушна, вкъщи обаче е лудницааааа / пресованите кокали ги яде катоо бисквитки... то няма такива зъби, даже вета се учуди на захапката:)))/ То се разкъсват одеала, дивани, възглавниците се разнасят се едно малко топче, памперсите са на микроскопични парченца все едно на прах... и още куп куп неща... навънка е като прахосмукачка всичко се яде... после разтройство, повръщане, глисти.... ужассссс .. и това е съпроводено от постоянно НЕЕЕЕЕЕЕ... ама няма то чудото си знае:))) никога обувките не са чифт все го гоня за да пусне едната... или просто не я намирам ... после вече има изядени кабели, зарядни, чехли, мишката на компа, килими, мокети и т.н..... ето в момента гризе леглото аз викам НЕ, то ме гледа с черните си очи мисли си " я си гледай работата" и продължава с тоя лукав поглед.....цирк е вкъщи, да не говорим като тръгвам за работа, бързам,ядосвам се и не мога да я хвана за да ми даде чорапа или обувката .. ама то си бяга и се кефи, че ми е гадно:)) ама многооо си я обичам:)) Тази сутрин ставам, усещам ,че Карина прави нещо покрай главата ми... такаааа, ставам и от косата ми падат кокалчета от пресована кожа или каквото е останало от тях... махам ги и пак лягам... и усещам как нашата иде, рови в косата ми, пуска кокала, заравя го В КОСАТА Ми.... и отива да си прави другите бели....;) голям кеф явно ме ползва като склад.... иначе си е весело... :af_089: На разходките е хубаво, ама си нямаме приятелчета, а на нея и се играе много, като види кучета и иска веднага да бяга с тях, ама мен ме е страх да я пусна.. щото може и да не се върне.. а другите кучета не искат много много да си играят с нея...:(( дано като порасне да си има с кого да играе. ето и малко снимки, а с бутилката ще пробвам и аз :re_037:

#4543 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 May 2012 - 06:38 AM

Показване на мнениетоplamka8711, в 29 May 2012 - 10:15 PM, написа:

Леле малее..... моята Карина е на 3 месеца ,вече и излиза навънкаа... там е многоо послушна, вкъщи обаче е лудницааааа / пресованите кокали ги яде катоо бисквитки... то няма такива зъби, даже вета се учуди на захапката:)))/ То се разкъсват одеала, дивани, възглавниците се разнасят се едно малко топче, памперсите са на микроскопични парченца все едно на прах... и още куп куп неща... навънка е като прахосмукачка всичко се яде... после разтройство, повръщане, глисти.... ужассссс .. и това е съпроводено от постоянно НЕЕЕЕЕЕЕ... ама няма то чудото си знае:))) никога обувките не са чифт все го гоня за да пусне едната... или просто не я намирам ... после вече има изядени кабели, зарядни, чехли, мишката на компа, килими, мокети и т.н..... ето в момента гризе леглото аз викам НЕ, то ме гледа с черните си очи мисли си " я си гледай работата" и продължава с тоя лукав поглед.....цирк е вкъщи, да не говорим като тръгвам за работа, бързам,ядосвам се и не мога да я хвана за да ми даде чорапа или обувката .. ама то си бяга и се кефи, че ми е гадно:)) ама многооо си я обичам:)) Тази сутрин ставам, усещам ,че Карина прави нещо покрай главата ми... такаааа, ставам и от косата ми падат кокалчета от пресована кожа или каквото е останало от тях... махам ги и пак лягам... и усещам как нашата иде, рови в косата ми, пуска кокала, заравя го В КОСАТА Ми.... и отива да си прави другите бели....;) голям кеф явно ме ползва като склад.... иначе си е весело... :af_089: На разходките е хубаво, ама си нямаме приятелчета, а на нея и се играе много, като види кучета и иска веднага да бяга с тях, ама мен ме е страх да я пусна.. щото може и да не се върне.. а другите кучета не искат много много да си играят с нея...:(( дано като порасне да си има с кого да играе. ето и малко снимки, а с бутилката ще пробвам и аз :re_037:

Хехехе Кари е голям първенец по бели. И Джафи ги прави същите неща, сега даже е в пика си. Но никога не прави бели докато сме си у нас, само през деня като сме на работа. Честно да си призная вече ми е доста нервно заради тези бели-ужасно е всеки ден да се прибираш със страх какво ще намериш. Дано отмине вече този период. Иначе при първата и втората разходка и Джафи беше като прахосмукачка, после просто спря. За приятелчетата-заповядай всчка вечер след 18.30 на кучешката поляна под пантеона. Там всички много ще й се радват. Идват от време на време още две женски джакчета малки-Кари и Каси. а и Джафи също ще й се зарадва. Пиши ми ако искаш на лични от кой квартал сме-ако сме на близо да ги срешнем да си поиграят ако все още не искаш да я водиш на голямата поляна. То аз тази седмица едва ли ще стигна до там, защото съм доста заета, но другата седмица вече съм там.
Ето малко снимки и от нашето ГМО:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#4544 Потребителят е офлайн   Cu4i Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 May 2012 - 08:18 AM

Здравейте,
Има ли собственици на джакчета от аспарухово, варна?

#4545 Потребителят е офлайн   milah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 May 2012 - 01:41 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 30 May 2012 - 06:38 AM, написа:

Показване на мнениетоplamka8711, в 29 May 2012 - 10:15 PM, написа:

Хехехе Кари е голям първенец по бели. И Джафи ги прави същите неща, сега даже е в пика си. Но никога не прави бели докато сме си у нас, само през деня като сме на работа. Честно да си призная вече ми е доста нервно заради тези бели-ужасно е всеки ден да се прибираш със страх какво ще намериш. Дано отмине вече този период. Иначе при първата и втората разходка и Джафи беше като прахосмукачка, после просто спря. За приятелчетата-заповядай всчка вечер след 18.30 на кучешката поляна под пантеона. Там всички много ще й се радват. Идват от време на време още две женски джакчета малки-Кари и Каси. а и Джафи също ще й се зарадва. Пиши ми ако искаш на лични от кой квартал сме-ако сме на близо да ги срешнем да си поиграят ако все още не искаш да я водиш на голямата поляна. То аз тази седмица едва ли ще стигна до там, защото съм доста заета, но другата седмица вече съм там.
Ето малко снимки и от нашето ГМО:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

лелееее. Днес за втори ден нямаме телевизия. Мъжът ми пак няма да му говори. Добре, че световното не е почнало. техниците ми се смеят по телефона. Направо съм в чудо. Памперса и в рециклираща компания не могат да го разфасоват на толкова дребно. Детето е драскотини по краката. Прибирам се и той ме гледа с едни дълбоки невинни очи. Сили да нямам да му се скарам.Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#4546 Потребителят е офлайн   Cu4i Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 May 2012 - 02:34 PM

А не сте ли ползвали от спрейовете против гризане. При нас има резултат.

#4547 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2012 - 05:22 PM

Няма смисъл да му се карате, ако не го хванете на "местопрестъплението". Изобщо няма да вдене за какво точно го овиквате! Знам, че се повтарям, но просто пробвайте да му ограничите достъпа до всички стаи - оставете го да ходи свободно в коридора, да речем. Много по-лесно ще е да обезопасите коридора и да отстраните от полезрението и достъпа му предметите, които може да унищожи в една стая, отколкото в целия апартамент ... Иначе малките дяволчета са мнооого сладки ... с невероятни погледи :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#4548 Потребителят е офлайн   Ady :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2012 - 06:09 PM

Ние например така сме направили , през деня когато няма никой вкъщи сме оставили да щъка само в коридора , банята и кухнята ... За момента не мога да се оплача че е правил бели , започна да ме слуша когато му кажа "НЕ'' и това много ме радва (има още доста да се повъзпитаваме де ,но все пак :) ) Аз също ще пробвам номера със шишето , предполагам че ще има страхотен резултат :) ... На вашите кучовци копирани ли са им опашките ? .... :dog:
User's Signature

#4549 Потребителят е офлайн   Frroggy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2012 - 06:57 PM

Показване на мнениетоAdy :), в 30 May 2012 - 06:09 PM, написа:

На вашите кучовци копирани ли са им опашките ? .... :dog:

на моята не е :wb_052:

#4550 Потребителят е офлайн   milah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 May 2012 - 07:37 PM

не. на Арчи не му е купирана. Родил се е с малко опашленце. Това не му пречи да си то подгонва от време на време.
User's Signature

Качена снимка

#4551 Потребителят е офлайн   plamka8711 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 May 2012 - 08:37 PM

хихи Карина постоянно си гони опашката ама супер бързо и като спре й се вие свят и даже онзи ден падна на една страна и не може да ме погледне , като пияна и се рее погледа, голям смях падна :db_046:

#4552 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 May 2012 - 08:53 PM

Показване на мнениетоplamka8711, в 30 May 2012 - 08:37 PM, написа:

хихи Карина постоянно си гони опашката ама супер бързо и като спре й се вие свят и даже онзи ден падна на една страна и не може да ме погледне , като пияна и се рее погледа, голям смях падна :db_046:

Хехех и Джафи много гони опашката си. И неговата не е рязана и е много яка. Не гони само опашката-любимо му е да прави "хеликоптер"- взимам някаква плюшка и почва да се върти като луд, а после ходи като пиян.
Ady като гледам вашият е още на месец и нещо..не че искам да ви плаша, но тепърва чакайте изненади. Това обаче зависи от това, колко време стои само. Джафи ако си бяхме повече у нас грам беля нямаше да е направил. Общо взето белите са толкова повече, колкото повече ви няма у вас.
User's Signature

#4553 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2012 - 09:49 PM

Само да вметна, че купирането на уши, опашки и т. н. е незаконно и съгласно българското и европейско законодателство дори се счита за проява на жестокост спрямо животните. На много киноложки изложби дори вече не се допускат такива животни, дори и да са представители на породи, чийто външен вид се свързва с купирани уши и опашка.
User's Signature

Качена снимка

#4554 Потребителят е офлайн   Ady :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2012 - 12:30 PM

Аз съм твърдо ПРОТИВ купирането на опашки или каквото и да е било .. :) Доколкото знам се е прави от естетична гледна точка , но моето мнение е че няма как да го направиш по-красиво като отрежеш някоя част от тялото му .
bizzardy - Така е . Още е мъничак моя Скипър , но съм сигурна че нищо не съм видяла :ab_041: Но някакси тайничко се надявам да е бяс предимно навън :beer: Скипър също много си гони опашката и ми е много смешен , в момента който я хване , спира да се върти и около 5 минути я дъвче :wc_055:
User's Signature

#4555 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 May 2012 - 01:08 PM

Показване на мнениетоAdy :), в 31 May 2012 - 12:30 PM, написа:

Аз съм твърдо ПРОТИВ купирането на опашки или каквото и да е било .. :) Доколкото знам се е прави от естетична гледна точка , но моето мнение е че няма как да го направиш по-красиво като отрежеш някоя част от тялото му .
bizzardy - Така е . Още е мъничак моя Скипър , но съм сигурна че нищо не съм видяла :ab_041: Но някакси тайничко се надявам да е бяс предимно навън :beer: Скипър също много си гони опашката и ми е много смешен , в момента който я хване , спира да се върти и около 5 минути я дъвче :wc_055:

И аз се надявах Джафи да е кротък у нас, но уви...нямам късмет що се касае послушание. Но общо взето проблема не е в него, а в нас че ни няма по цел ден /докато сме на работа от 9 до 18/
За опашките-Джафи има много яка опашка и не мога да си го представя без нея. И аз съм твърдо против.
User's Signature

#4556 Потребителят е офлайн   Ady :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2012 - 01:24 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 31 May 2012 - 01:08 PM, написа:

Показване на мнениетоAdy :), в 31 May 2012 - 12:30 PM, написа:

И аз се надявах Джафи да е кротък у нас, но уви...нямам късмет що се касае послушание. Но общо взето проблема не е в него, а в нас че ни няма по цел ден /докато сме на работа от 9 до 18/
За опашките-Джафи има много яка опашка и не мога да си го представя без нея. И аз съм твърдо против.

Аз се опитвам да му покажа кое е правилно и кое не,защото се притеснявам дали навън ще ме слуша .. За момента , без голям успех ...Понаучил се е на "НЕ" но само когато той си иска ,то си знае неговото , голям инат е още от мъник .. Като цяло се стараем да не го оставяме за много дълго време сам , аз работя 2 на 2 ( два дни работя , два почивам ) .. и съм от 13 , което на този етап ме устройва идеално , майка ми се прибира към 6 от работа и за момента удържаме положението :md_064: Но като съм вкъщи ми е като опашка , навсякъде е с мен , постоянно :ab_041: Не ме изпуска от поглед .. :ab_041: Днес го водих на втора ваксина и като чели много емоции му се насъбраха и от 1 час насам спинка :r_181: Колко време след третата васина започнахте да го извеждате ? И как се държи навън ? Без повода ли го рахождате или .. ? :dog:
User's Signature

#4557 Потребителят е офлайн   milah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 May 2012 - 01:50 PM

Оххх. И мен да ме затворят сама по цял ден и аз ще си намеря някакво занимание Качена снимка Качена снимка . Не мога да му се сърдя. Но сега според мен ще е по-лесно. Детето е във ваканция и почти през целия ден ще има някой около него. Чак да се чудя кой ще направи по-голяма беда... Качена снимка
И на мен ми е като опашка, на където тръгна - той след мен. Двамата даже готвим заедно. Докато аз приготвям вечерята, Арчи стои и чинно следи всяко мое движение. Даже и ми помага - прилежно омита всичко случайно попаднало на земята. Качена снимка Качена снимка Качена снимка .
User's Signature

Качена снимка

#4558 Потребителят е офлайн   Ady :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2012 - 04:13 PM

Явно и у вас пада голяма веселба :dog: :dog: Ето малко новички снимки на разбойника Скипър :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#4559 Потребителят е офлайн   milah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 May 2012 - 08:45 PM

Показване на мнениетоAdy :), в 31 May 2012 - 04:13 PM, написа:

Явно и у вас пада голяма веселба :dog: :dog: Ето малко новички снимки на разбойника Скипър :ab_041:

еее. страхотен е. трябва да ги срешнем по-натам.
User's Signature

Качена снимка

#4560 Потребителят е офлайн   Ady :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2012 - 09:09 AM

Показване на мнениетоmilah, в 31 May 2012 - 08:45 PM, написа:

Показване на мнениетоAdy :), в 31 May 2012 - 04:13 PM, написа:

еее. страхотен е. трябва да ги срешнем по-натам.

О да определено :) Ще бъде много забавно :dog:
User's Signature

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема