Джак Ръсел териер
Публикувано: 13 July 2008 - 05:09 PM
Здравейте Ръсел фенове. Най-вероятно от бели не ви остава време за форума. И при нас горе долу е така. От няколко дни обаче изпълняваме командата легни, а почти се бяхме отказали. Много сме пораснали и прилагаме няколко снимки в потвърждение на това, нищо че преди това трябва да потичаме час-два, за да се кротнем. Поздрави на всички от нас и Джакил.
Публикувано: 22 July 2008 - 11:54 AM
Привет на всички любители на Джак Ръселите !
Преди 5 месеца се сдобих с мъжко кученце от тази порода и в момента съм горда собственичка на малкия дългокосмест Бенджи.
Много е жизнерадостен и палав, е с малкото изключение, че вече почти не остнаха цветя в градината.
Слагам и снимка на цветеунищожителя.... ;)
Преди 5 месеца се сдобих с мъжко кученце от тази порода и в момента съм горда собственичка на малкия дългокосмест Бенджи.
Много е жизнерадостен и палав, е с малкото изключение, че вече почти не остнаха цветя в градината.
Слагам и снимка на цветеунищожителя.... ;)

Публикувано: 27 July 2008 - 02:00 PM
Здравеите и от мен! Познавам тези сладури от "Маската" и от "Бетовен". Исками се и аз да имам такъв дзвер, но от къде и за какви пари? Да не е дългокосместо.

познание е да знаем, че домата е плод, а мъдростта е да не го слагаме в плодовата салата
Публикувано: 31 July 2008 - 01:24 PM
Мале, Dodo, този Джако е много готин. Изглежда голям бандит. А Nedev, като я гледам Лина все едно Джаки виждам, само дето и ние като Тара имаме бяло на муцунката. Така като ги гледам Лина и Тара, ние май сме най-дебели. Колко килограма сте? Само Майло не сме го виждали скоро. Иначе на нас тъкмо ни се оправи лапичката и вчера по муцунката ни ухапа оса, извадихме жилото, ама Джаки така се поду горката, хем ти мъчно, хем ти смешно. Bubaka пусни някоя снимка на Майло. Поздрави на всички. :yahoo:
Публикувано: 31 July 2008 - 02:05 PM
Здравейте!!!Извинявам се,че чак сега пиша,но си бях забравила паролата :mazohist: и тъкмо мислех да си правя нов профил и...иначе Лина,Джаки и Тара са страхотни много искам да ги съберем четиримата ;D
Майло почва да става все по послушен,което може само да ме радва!
Видях,че сте качили и снимки от морето?Как се държат вашите джакове на плажа,взимат ли на хората чехлите,плуват ли във водата...питам защото ни предстой и малко се притеснявам! :blink:
Поздрави!!!
Майло почва да става все по послушен,което може само да ме радва!
Видях,че сте качили и снимки от морето?Как се държат вашите джакове на плажа,взимат ли на хората чехлите,плуват ли във водата...питам защото ни предстой и малко се притеснявам! :blink:
Поздрави!!!