Джак Ръсел териер
Публикувано: 10 August 2008 - 09:29 PM
:- е как може такова нещо? преди колко време попитах "от къде" и "за колко" може да се намери такова куче. глас в пустиня! и това ми било "колектиФФФФФФ" (ФФФФФФФФ означава че издишате!!!) разочарован съм от вас. да го .....

познание е да знаем, че домата е плод, а мъдростта е да не го слагаме в плодовата салата
Публикувано: 10 August 2008 - 10:22 PM
не сам го внасял , мерси за хубавите думи ... от тук си е ,от зоо-магазина на попа... мисля че се казваше "ДЖУНГЛА" или нещо такова , днес ни бесхе първата разходка , голям купон падна :):):):) за разлика от повечето хора във форума аз не сам луднал по темата да е 100 породист или нз там какъв , просто се радвам на неговата личност , на това какъв е той... на мен си ми харесва ,иначе го взех за джак ръсел :P :yahoo: :yahoo: :yahoo: поздраави...
Публикувано: 11 August 2008 - 10:05 AM
Цитат
здравей изидра, как мина пържото море ,би ли споделила??? защото на 15 и ние ще ходиме :yahoo:
Здравейте. Не знам как е при другите, ама при нас мина доста гладко. Джаки беше на 4.5 месеца, но вече беше свикнала да идва на свирка. Беше пусната през цялото време. Ивеждахме я към 7ч. сутринта и така докъм 11ч. После става много топло, пък и от пясъка и водата се поуморяват, и тези диваци. Като я приберехме към 12 си лягаше и спеше докъм 4-5ч. Иначе се държеше много добре, там където бяхме ние имаше много кучета /всички бяха много толеранти към кучетата/, от всякакви породи и падаше голяма игра. Като прегрееше влизаше във водата и стоеше там докато тя си прецени. Иначе никой не вярваше, че е толкова малка, защото все беше около нас и не щипваше на никъде и след никой. Иначе, ако някой си "загубеше" кучето все се намираше някой да му каже къде го е видял или да му го доведе. Въобще не усетихме тежест с нея. Единственият проблем се оказаха кърлежите. Няма занчение какво сте сложили за обезпаразитяване все ще лепне някой, да не кажа и повечко. Ние всеки ден вадехме по 1-2, а другите собственици и по повечко. Обаждахме се на нашия ветринар, който ни каза да си вземем някакъв прах /освен Frontline/, който се разтваря във вода и кучето се къпе, но действа само 24 часа. Но иначе проверка след всяка разходка. Иначе ще поглъща всевъзможни неща от плажа, като изсъхнали рачета и др. и като се върнете устата ще ви мирише поне 1 седмица, поне при нас беше така. Даже за наш ужас Джаки ни издебна и хапна и една сурова рибешка глава. По принцип при тази порода не е голям проблем с водата в ушите, защото са им клепнали, но по принцип и това може да се окаже проблем. Ако забележите, че твърде често си тръска главата след влизане във водата би могло и да е това. Иначе е щур купон. Ако имате проблем с командата ела все пак бъдете по предпазливи.