Джак Ръсел териер
Публикувано: 15 September 2008 - 12:11 PM
Здравейте всички. Най-накрая прибрахме морското си куче у дома. Не знам как е при Вас, но нашата Джаки е само във водата. В момента е в топ форма след двуседмично лудеене по плажа. Нокътят ни не се счупи, даже напротив явно от водата заздравя и се надяваме да нямаме повече проблеми с лапата. Единственият проблем бе, че бяхме разгонени и ухажорите ни спяха пред вратата ;), затова и първата седмица бяхме пуснати, но с повода. Този път видяхме много джакове и това естествено много ни зарадва. Пускам 2 снимки засега.
Публикувано: 19 September 2008 - 08:28 AM
Здравейте. Нещо сте се позагубили. Нашата Джаки направи алергичен шок и ни изкара акъла, но слава богу вече сме добре, разбира се най-вече благодарение на ветеринарите. Иначе е доста страшничко, главата ни бе като на бултериер :'(. Но вече сме готови за нови подвизи :yahoo:. На някой случвало ли му се е? Питам, защото все още търсим причината - насекомо, отрова, растение или кой знае още какво... Поздрави от нас.
Публикувано: 23 September 2008 - 01:30 PM
Привет на всички!
izidra надявам се всичко да е наред с Джаки ;) Ако се разбере от какво се е получил този алергичен шок моля да пишеш.
Ние сме ок Майло всеки ден ме изненадва с нова щуротия-направо му се чудя от къде ги измисля! :blink:Опитвам се да го науча на някои по-сложни команди,но за сега без успех :sedni!:Е,това беше от нас за сега,надявам се зимата по често да си пишем! :blink:
Поздрави!
izidra надявам се всичко да е наред с Джаки ;) Ако се разбере от какво се е получил този алергичен шок моля да пишеш.
Ние сме ок Майло всеки ден ме изненадва с нова щуротия-направо му се чудя от къде ги измисля! :blink:Опитвам се да го науча на някои по-сложни команди,но за сега без успех :sedni!:Е,това беше от нас за сега,надявам се зимата по често да си пишем! :blink:
Поздрави!
Публикувано: 29 September 2008 - 10:39 AM
Jack Daniels, добре дошли, много сте сладки, живи и здрави, и много бели. Между другото Вашият nickname ми напомня как запомнихме ние породата. Признавам, че бяхме пълни невежи относно тази прекрасна порода, пък и въобще не мислехме за куче, но след като един Снупи на морето ни грабна сърцето решихме да попитаме каква порода е, и тъй като ни се видя доста неразбираема, я запомнихме именно от Jack Daniels. След това вкъщи, интернет, много литература, търсене и.... Джаки у дома. :yahoo: Bubaka, здравей и на теб. Джаки е добре, слава богу всичко отмина и щуреем на пълна пара. Много се пазим от всякакви жилещи насекоми, защото много обичаме да си играем с тях :huh:. Иначе като гледам всички са много заети, предвид това как се движи форума.
Публикувано: 30 September 2008 - 08:18 PM
Здравейте,
Преди седмица си дойдох от Щатите и си донесох най-хубавият подарък - едно малко джак ръселче. Казва се Сконсет, на 3 месеца е, с начупен косъм и е най-общителното и игриво кученце, което съм виждала. Не познавам никого с Джак, а ми се иска да науча още много за тези мъничета. Прикачвам няколко нейни снимки. От Пловдив съм и ще се радвам някой да се свърже с мен. Кристияна :blink:
Преди седмица си дойдох от Щатите и си донесох най-хубавият подарък - едно малко джак ръселче. Казва се Сконсет, на 3 месеца е, с начупен косъм и е най-общителното и игриво кученце, което съм виждала. Не познавам никого с Джак, а ми се иска да науча още много за тези мъничета. Прикачвам няколко нейни снимки. От Пловдив съм и ще се радвам някой да се свърже с мен. Кристияна :blink:
Публикувано: 01 October 2008 - 09:02 AM
http://en.wikipedia....ussell_Terrier http://dogbg.net/ind...sta=42&catid=7 :yahoo: Супер все пове4е ставаме....Chriss добре дошла в форума(и аз сам от скоро)Малката Сконсет е супер.Виж тези линкове има малко инфо за Jack Russell!!