Джак Ръсел териер
Публикувано: 01 October 2008 - 02:52 PM
Цитат
Няма нищо и ние така преположихме. Относно купона не ми се мисли каква въртележка е настанала. Между другото Додо се е позагубил, вместо да вземе да пусне някоя снимка на Джако. Иначе като гледам имаме нови сладури във форума, което е направо страхотно :yahoo:
Публикувано: 01 October 2008 - 02:59 PM
Публикувано: 10 October 2008 - 09:43 PM
:yahoo: От днес и ние се сдобихме с отроче от мъжки пол, което вече носи гордото име Фокси ;D
Фокси е велик! :->)
Ще се радваме на ползотворните Ви съвети и подкрепа - отворени сме към всяка помощ и насоки за правилното отглеждане на нашият малчуган, защото сме абсолютно начинаещи в това отношение :)
Публикувано: 13 October 2008 - 07:52 PM
http://www.youtube.c...h?v=d4cgUZjbI8A
Публикувано: 14 October 2008 - 10:06 AM
Цитат
Цитат
Ура, ядем я тази храна :yahoo: Дажбата я следим по таблицата на плика, по-малко е като грамаж от другите храни от този клас. Малко странна е, гранулата е доста дребна, но и доста твърда, така и пише на упътването, че е покрита с някакви минерали за почистване на зъбките. Не знам дали е от нея, ама Джаки направо полудява след хранене, а разходките ни са доста доста уморителни и продължителни в гонене на всевъзможни предмети, и животни. Ще я наблюдаваме няколко дни да видим, дали тази храна, предвидена за по-енергични кучета не е в основата на това кучето ни да е непрестанно като пощуряло :rolleyes:. Иначе, почти ме убедиха, че няма оцветители, ароматизатори и какво ли още не, като Hill's е, няма силна миризма, като другите, дето кучовците се скъсват да я ядат и каквато поне ние се опитваме да избегнем.
Публикувано: 22 October 2008 - 08:57 PM
Днес водих Майло при вета и го изтеглихме беше 10!кг :rolleyes: направо нямам думи...вашите джакове колко тежат и какво да направя за Майло уж ядем само Hill's диетична нз си какво...още му даваме на два пъти,но вече си яде храната като се върнем от разходка и след 15 мин пак иска навънка....
Публикувано: 23 October 2008 - 08:18 AM
Цитат
Днес водих Майло при вета и го изтеглихме беше 10!кг :rolleyes: направо нямам думи...вашите джакове колко тежат и какво да направя за Майло уж ядем само Hill's диетична нз си какво...още му даваме на два пъти,но вече си яде храната като се върнем от разходка и след 15 мин пак иска навънка....
Bubaka, ние сме 7.50-8.00кг. и все ми се струва, че сме множко. Колко грама е дневно даваш на Майло??? Ние като си спазваме таблицата ги държим 7.5кг, но понеже някои вкъщи прекаляват :angry: и понякога й се слага повече на Джаки, веднага започва да се усеща. В момента в който усетя, че тръгваме нагоре поставям вето за каквито и да е екстри, и след няколко дни пак сме си ОК, пък и като я храним така с такава радост си изяжда гранулите, иначе все й остава по нещо в купичката. Скоро не сме я мерили на височина. Вие колко сте? Може да сте 10 кг., ама да ви стоят добре, като цяло на физиката. Например на Тара и 8кг. ше са й много, но тя като цяло е по-дребничка, страшна френска мацка е ;). Между другото може и да се е променила, ама нали скоро не е имало вести от нея във форума, така че не знам как върви. И много движение, но предполагам, че го правите с удоволствие. Поздрави от нас.
А, този Снупи е истински разкош, а като гледам май е и глезан :yahoo:
Публикувано: 25 October 2008 - 08:33 AM
Публикувано: 26 October 2008 - 03:42 PM
Публикувано: 26 October 2008 - 03:51 PM
Публикувано: 27 October 2008 - 12:37 PM