Джак Ръсел териер
Публикувано: 30 November 2008 - 09:44 PM
Цитат
Здрасти на вси4ки.Много се радвам,4е последните 2 страници са без спорове и разправии :yahoo:!!!!6+++!Как са джаковете...отдавна никои не е слагал снимки.Сега 6е ви покажа моя Снупи които ве4е е на 5 месеца!! :->)
Две и от нас на тема ЗИМА Е :blink:
Публикувано: 01 December 2008 - 11:47 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 December 2008 - 06:33 PM
Цитат
Цитат
Здравейте,
имам въпрос трябва ли да се режат опашките им на много от снимките виждам , че са отдрязани ??? :- И до каква възраст евентуално.Благодаря предварително. :blink:
имам въпрос трябва ли да се режат опашките им на много от снимките виждам , че са отдрязани ??? :- И до каква възраст евентуално.Благодаря предварително. :blink:
Аз мисля, че не им се режат опашките!! Но, моля да кажат и собствениците на тази прекрасна порода, т.к. това интересува и мен!