Джак Ръсел териер
Публикувано: 06 December 2011 - 08:01 PM

Публикувано: 06 December 2011 - 11:29 PM
doglover13, в 06 December 2011 - 08:01 PM, написа:

Добре дошли doglover13. Изключителна сладуранка :)))) Не виждам от кой град сте-ако сте от Варна след време трябва да ги запознаем с Джафи:))))
Публикувано: 07 December 2011 - 08:18 PM

Публикувано: 07 December 2011 - 09:19 PM
bandit, в 07 December 2011 - 08:18 PM, написа:

Хахахах все едно аз го казвам това :))) и при нас е същото. Но иначе мога да го похваля-много поумнява. Лекарят каза, чак 10 дни след втората ваксина, което значи 20-ти декември-а аз вече искам да го изкарвам, тъй като енергията му е безгранична... Днес го теглих и беше 3.2 кг :)))

Публикувано: 07 December 2011 - 10:24 PM
П.П Благодаря предварително

Прекрасни сладурковци имате,целувки на всички лудетини

Публикувано: 07 December 2011 - 11:36 PM
Публикувано: 08 December 2011 - 11:41 AM
black MORTY kid, в 07 December 2011 - 11:36 PM, написа:
Много много луд, всеки ден се убеждавам колко луда порода са тези кучета.
Ние вече станахме почти на 1 месец и всеки ден сме по-диви...
https://www.facebook...30842644&type=1
Публикувано: 08 December 2011 - 10:50 PM
Публикувано: 09 December 2011 - 06:35 PM
kiss1444, в 07 December 2011 - 10:24 PM, написа:

На ветеринарен водихте ли я за това че няма апетит да не би да има гастрит но по важното че е игрива и жизнена храната за тая възраст вече може сутри и вечер само като грамаж 100-120гр зависимост от марката гранули (по една пласмасова кафена чашка на хранене)това е ориентировачно толкова давам аз на 2,5г куче като не винаги си ги изяжда .относно гастрита ни е го лекувахме с "Ранитидин" едно хапче разделено на четери три дена по три пъти по една четвърт три дена сутрин и вечер и един месец по веднаж на ден .Не и сменяйте много често марката храна това също и създава дискомфорт отначало до като привикне .Аз лично не съм и сменял храната от четери месеца давам и само гранули (чери вида всеки по 1 кг смесени заедно )и нищо друго .
е имаме и награди за послушание но това не се брой.
Публикувано: 09 December 2011 - 10:43 PM
kapanec, в 09 December 2011 - 06:35 PM, написа:
kiss1444, в 07 December 2011 - 10:24 PM, написа:

На ветеринарен водихте ли я за това че няма апетит да не би да има гастрит но по важното че е игрива и жизнена храната за тая възраст вече може сутри и вечер само като грамаж 100-120гр зависимост от марката гранули (по една пласмасова кафена чашка на хранене)това е ориентировачно толкова давам аз на 2,5г куче като не винаги си ги изяжда .относно гастрита ни е го лекувахме с "Ранитидин" едно хапче разделено на четери три дена по три пъти по една четвърт три дена сутрин и вечер и един месец по веднаж на ден .Не и сменяйте много често марката храна това също и създава дискомфорт отначало до като привикне .Аз лично не съм и сменял храната от четери месеца давам и само гранули (чери вида всеки по 1 кг смесени заедно )и нищо друго .
е имаме и награди за послушание но това не се брой.
Да,казаха ни да и даваме сутрин и вечер по една лажичка Витадерм,но нямаше промяна.Храната сменихме,след като 2 месеца и давахме само Proplan,но категорично отказва да яде суха храна,което е малко странно защото когато я взехме се е хранила само с Proplan и си е хапвала без проблеми,при нас яде само вечерта и от следващия ден пален отказ неискаше и да погледне сухата храна,дали може да е от глезотия да неиска да яде,понеже доста си я глезим,но все пак това са си 3-4 дни без почти никаква храна?
Публикувано: 10 December 2011 - 03:56 PM
kiss1444, в 09 December 2011 - 10:43 PM, написа:
Да,казаха ни да и даваме сутрин и вечер по една лажичка Витадерм,но нямаше промяна.Храната сменихме,след като 2 месеца и давахме само Proplan,но категорично отказва да яде суха храна,което е малко странно защото когато я взехме се е хранила само с Proplan и си е хапвала без проблеми,при нас яде само вечерта и от следващия ден пален отказ неискаше и да погледне сухата храна,дали може да е от глезотия да неиска да яде,понеже доста си я глезим,но все пак това са си 3-4 дни без почти никаква храна?
Да най вероятно е от глезотия и ИНАТ:и ни като е вземах имахме таки проблеми същите и нашия "Вет" успя да ни убеди че здраво куче от глад не умира 10 дена бяхме непреклонни и накря всичко се оправи пречуписе и сега ядя без да предава инатлъци пробвите само с гранули и никакви други лакомства за две седмици, сутрин и вечер за по 10-15мин и прибираш храната .Успех
Публикувано: 11 December 2011 - 11:04 PM
kapanec, в 10 December 2011 - 03:56 PM, написа:
kiss1444, в 09 December 2011 - 10:43 PM, написа:
Да най вероятно е от глезотия и ИНАТ:и ни като е вземах имахме таки проблеми същите и нашия "Вет" успя да ни убеди че здраво куче от глад не умира 10 дена бяхме непреклонни и накря всичко се оправи пречуписе и сега ядя без да предава инатлъци пробвите само с гранули и никакви други лакомства за две седмици, сутрин и вечер за по 10-15мин и прибираш храната .Успех
Благодаря за съвета,ще пробваме дано се получи

Публикувано: 13 December 2011 - 10:32 PM
Не знам-ок четах, че са много енергични ама то това е ненормална работа.
Публикувано: 13 December 2011 - 11:11 PM
bizzardy, в 13 December 2011 - 10:32 PM, написа:
Не знам-ок четах, че са много енергични ама то това е ненормална работа.
Това с хапането ще премине от само себе си със смяната на зъбите. Неприятен период но трябва да се изтърпи.
Ние с Маша имахме същия проблем докато беше малка. Пробвахме какво ли не - или нямаше никакъв ефект или действаше само временно.
След като смени зъбите престана да хапе. По едно време ме беше срам да си покажа ръцете, все едно бях бъркал в чувал с побеснели котки.
Като почнете да го разхождате ще изразходва енергия и ще е по-спокойно вече в къщи.
За ръмженето при игра с играчките е нормално за ловните породи кучета, особено с издаващи звуци играчки (всякакви пискащи и т.н.). Не трябва да им се позволява това обаче защото те по този начин си представят че убиват плячката.
Публикувано: 14 December 2011 - 10:01 AM

Публикувано: 14 December 2011 - 12:45 PM
Публикувано: 14 December 2011 - 08:35 PM
sesana, в 14 December 2011 - 10:45 AM, написа:
Sesana, ако има вариант Пипчо да пътува с теб до София, може да погостува на мама Джаки колкото е необходимо, ще е много яко