Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#4301 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 February 2012 - 11:32 AM

Г-н Белев, :rc_036: за доблестта, която сте проявили да потърсите собственика на кученцето. В интерес на истината тези кучета (може би и с другите породи е така, но аз нямам опит с тях) се привързват невероятно много към стопаните си. Моят е като велкро (само на закрито, де, навън е съвсем друга история) и непрекъснато ме търси. Когато се налага да остане при родителите ми или при приятели, поради пътуване, на което не мога да го взема, той тъгува невероятно много ... Пожелавам Ви съвсем скоро да намерите своя най-добър приятел ... Само бъдете много внимателни при избора си ...
Иначе внасянето на кученце от чужбина не означава, че то е от развъдник. Развъдникът е място, където се прави много внимателна селекция на кучета, които се допускат до разплод и които имат доказан с родословие произход. Куче, което не отговаря напълно на екстериорните изисквания на стандартна на породата няма начин да бъде допуснато до разплод в развъдник ...
Все пак, кученцата ни ни дават толкова много от себе си, че заслужават да получат всичко - цялото ни внимание и любов, без значение ушите накъде сочат, опашката накъде е завъртяна и т.н. и т.н.
User's Signature

Качена снимка

#4302 Потребителят е офлайн   Caro Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Jack Russell Terier

Публикувано: 10 February 2012 - 03:53 PM

За доблеста която е извършил г-н Белев има подарък от мене едно женско Джак Ръселче - само ,че трябва да дойде да си го вземе от гр.Шумен.Кученцето е обезпаразитено и ваксинирано с международен паспорт.Родено на 18.10.2011.Родителите са мои -така,че ако прояви интерес ще може да ги види на място.Бащата е чистокръвен -внос от Унгария(този от аватара ми).Снимката е кофти понеже се плаши от светкавицата.0878880845 Светлю или Л.С.

#4303 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 February 2012 - 06:36 PM

Показване на мнениетоCaro, в 10 February 2012 - 01:53 PM, написа:

За доблеста която е извършил г-н Белев има подарък от мене едно женско Джак Ръселче - само ,че трябва да дойде да си го вземе от гр.Шумен.Кученцето е обезпаразитено и ваксинирано с международен паспорт.Родено на 18.10.2011.Родителите са мои -така,че ако прояви интерес ще може да ги види на място.Бащата е чистокръвен -внос от Унгария(този от аватара ми).Снимката е кофти понеже се плаши от светкавицата.0878880845 Светлю или Л.С.

Caro, днес и аз прочетох историята на г-н Белев и тя много ме развълнува, а това което Вие правите е просто нямам думи :rc_036:. Е явно Добротата още я има и това е видно от неговата и Вашата постъпки. Доколкото разбрах г-н Белев имаше някаква идея относно цветовете на кученцето и макар никой да не ме е питал само ще му кажа, че трицветните джакчета на мен са ми слабост, не само защото съм собственик на такова, а и защото по мои наблюдения и опита ми с нашите малки са някак си по-живи, динамични и дяволити. Разбира се не е доказано, нито логично може би, но нашето семейство го отдава на черния ген в окраската. А пък и женско разкош направо, по-гальовни и любвеобвилни. Каквото и да реши г-н Белев още веднъж поклон пред постъпката му и адмирации към Вас затова, че ще сте склонен да се разделите с това съкровище и да направите някого щастлив.
User's Signature

Качена снимка

#4304 Потребителят е офлайн   Caro Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 February 2012 - 07:00 PM

...., по-гальовни и любвеобвилни. ..............по-красиви и по умни!!!!!!!

#4305 Потребителят е офлайн   Г-н Белев Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 February 2012 - 07:17 PM

Не съм очаквал такова предложение честно, и сега даже ми е неудобно на окажа, но първо в момента няма как да дойда до Шумен за да взема сладура плюс това виждам, че е пораснала красавицата ,а ние искаме да вземем бебето на не повече от 2 месеца, а и винаги съм съм искал мъжки.Не ме разбирайте погрешно жеста Ви е огромен и наистина много Ви благодаря за предложението и се надявам сладураната да си намери най-добрите стопани.Ние ще продължаваме да си търсим нашето кученце, както казах рано или късно ще го намерим, но искам от малко да си свикне с нас и обстановката в която ще живее.Още веднъж Светлю благодаря ти, както и на всички които ги е развълнувала историята ми, наистина какво нещо е живота!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#4306 Потребителят е офлайн   Caro Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 February 2012 - 07:49 PM

Независимо от възраста Джак Ръсел Териера понася дресировка ,ако ще и на 10 год. да е.И всичкото това само с ЛЮБОВ.

#4307 Потребителят е офлайн   MOMO JRT Икона

Публикувано: 10 February 2012 - 10:16 PM

Показване на мнениетоMOMO JRT, в 10 February 2012 - 10:49 AM, написа:

Показване на мнениетоStenben, в 10 February 2012 - 09:39 AM, написа:

Показване на мнениетоMOMO JRT, в 04 February 2012 - 03:41 PM, написа:

Здравейте и от нас, и ние сме собственици от няколко месеца на едно диване което вече е на почти 4 месеца. Днес му беше първото излизане. Въпреки че му беше студено доста мъжки се представи-подуши поджавка потрепери. Иначе е кученцето ни го докараха от Унгария засега доста добра фигура има само се надявам да не изправи ушите-просто не ми харесват като прилепи стават.Радвам се че намерих тоя форум да обменяме опит с други стопани на тая дива порода :) ето и няколко снимки....:)Качена снимка
Качена снимка

Неискам да те плаша, и ти пожелавам да не се случи но като гледам снимките и състоянието на ушичките в момента мога да ти дам 90% гаранция,че към 6 месеца ще са прилепови при мен беше същото.А иначе и двамата родители на кучето ми са внесени от развъдници от Чехия и Унгария но бащата е с изправени уши и цялото котило станаха като него.А на моя бандт са толкова големи,че е не като прилеп а като летяща лисица :md_064:

Мерси, ветеринаря ме посъветва да му мачкам ушите и за 2 дни поразителен ефект клюмнаха че чак се залепиха за главата-първия ден едното щръкнало другото клюмнало,но сега е с две перфектни уши и мисля да продължавам да му ги понамачквам(не агресивно де),а от прочетеното за допълнителния калций,май е мит...:)
Прикачена снимка
Ето и резултата от мачкането на ушите поне съм сигурен вече,че работи

#4308 Потребителят е офлайн   JackSpasov Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2012 - 10:06 AM

Тук има страхотни методи за обучение на вашите приятели ДРТ, пъча е направо върха !!!

http://www.youtube.c...h?v=1551HBaNwwk

#4309 Потребителят е офлайн   JackSpasov Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2012 - 10:13 AM

Започвам да изпробвам част от тактиките

http://www.youtube.com/tab289

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4310 Потребителят е офлайн   JackSpasov Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2012 - 03:35 PM

:dog:

#4311 Потребителят е офлайн   В.Павлов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 February 2012 - 09:40 PM

За жялост моята има проблеми и ще търся добър доктор. Разгонването, респективно цикъла и продължава повече от 21 дни, по-точно 26 дни.

#4312 Потребителят е офлайн   В.Павлов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 February 2012 - 09:27 PM

И да попитам дали има смисъл да я мъча, да и клепнат ушите (тя е на 7 месеца) или е твърде голяма ?

#4313 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 February 2012 - 02:41 PM

Показване на мнениетоВ.Павлов, в 12 February 2012 - 07:27 PM, написа:

И да попитам дали има смисъл да я мъча, да и клепнат ушите (тя е на 7 месеца) или е твърде голяма ?

Павлов, от това което аз съм намирала и чела в пространството пък и от наблюдения, в периода в който Джак Ръсела сменя зъбите тогава се наблюдава това повдигане в основата или нетипичното положение на ушите. Именно в този период се препоръчват разните му там лепенки, мачкането и даването на храна с по-малко калций за период от около месец или по-малко докато приемат нормално положение. Обясняват го с това че през този период когато сменят зъбите ушния хрущял е най-податлив на промени. След като изцяло си сменят зъбките може да ги зобите с колкото искате калций и няма да повлияе, но в този период влие и подпомага изправянето.
User's Signature

Качена снимка

#4314 Потребителят е офлайн   Jackey Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2012 - 08:53 PM

гледайте го нашия започва вече да говори :ab_041: :ab_041: :ab_041:

http://vbox7.com/play:06127aa999

#4315 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2012 - 09:26 PM

Показване на мнениетоJackey, в 15 February 2012 - 08:53 PM, написа:

:)))))))))))))) Много е готин-много смислени неща ви каза :)
Нашият все още си играе с играчки, а не води сериозни разговори :)
Качена снимка
User's Signature

#4316 Потребителят е офлайн   Jackey Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2012 - 09:50 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 15 February 2012 - 09:26 PM, написа:

Качена снимка

Все повече му разбираме :ab_041: :ab_041: :ab_041: Търсим му учителка по математика
Несъм предполагал че са толкова умни тези Джакове наистена много бързо схващат
нещата на които сме го научили:
1.седни - на 2месеца
2. носене на топка и пусни топката - на 3 месеца
3.хайде на мястото си (леглото му в което спи винаги) - на 3месеца
4.стой на място на- 3 месеца( дори и да има храна в купичката му под носът му )
5. дай лапа -на 4 месеца
6.хайде на разходка - на 4месеца

:ab_041: :ab_041: :af_089: :af_089:

#4317 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2012 - 10:04 PM

Показване на мнениетоJackey, в 15 February 2012 - 09:50 PM, написа:

Показване на мнениетоbizzardy, в 15 February 2012 - 09:26 PM, написа:

Качена снимка

Все повече му разбираме :ab_041: :ab_041: :ab_041: Търсим му учителка по математика
Несъм предполагал че са толкова умни тези Джакове наистена много бързо схващат
нещата на които сме го научили:
1.седни - на 2месеца
2. носене на топка и пусни топката - на 3 месеца
3.хайде на мястото си (леглото му в което спи винаги) - на 3месеца
4.стой на място на- 3 месеца( дори и да има храна в купичката му под носът му )
5. дай лапа -на 4 месеца
6.хайде на разходка - на 4месеца

:ab_041: :ab_041: :af_089: :af_089:

Ехееее цял професор Вучков сте го направили:)))) Браво. Наистина и аз забелязвам, че са много умни. Нашият за сега знае седни, стой, дай лапа, не, ела и такива неща. Но ние май не го дресираме достатъчно....Обаче е умен, само когато той си реши :)))..а умът му отива в почивка всяка вечер за по около половин час, в който в главата му идва някакъв луд демон...ненормална работа-бяга из стаята като луд, скача, блъска се по пътя си....:)))) джак-ръселова работа.
User's Signature

#4318 Потребителят е офлайн   plamka8711 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2012 - 11:13 PM

Здравейте, най-сетне получих зелена светлина за покупка на такова кученце,а от написаното тук разбрах, че тази порода е точно за мен :mg_062: Искам да си взема може би до месец и малко ще събера някой друг лев.. не знам дали тук е мястото, но все пак ще попитам откъде е най-добре да бъде купено...защото нямам много пари, не държа на някакви родословия до 9-то коляно...чета на много места за закупени кучета от разни фалшиви развъдници и животинките са болни и т.н. ..може би е по-добре от някой грижлив стопанин..все пак ако може някой съвет. Благодаря :md_064:

#4319 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2012 - 07:19 AM

Показване на мнениетоplamka8711, в 15 February 2012 - 11:13 PM, написа:

Здравейте, най-сетне получих зелена светлина за покупка на такова кученце,а от написаното тук разбрах, че тази порода е точно за мен :mg_062: Искам да си взема може би до месец и малко ще събера някой друг лев.. не знам дали тук е мястото, но все пак ще попитам откъде е най-добре да бъде купено...защото нямам много пари, не държа на някакви родословия до 9-то коляно...чета на много места за закупени кучета от разни фалшиви развъдници и животинките са болни и т.н. ..може би е по-добре от някой грижлив стопанин..все пак ако може някой съвет. Благодаря :md_064:

Добро утро. Честито за решението:))) Все пак се въоръжи с много нерви...това са малки дяволчета. А относно покупката-най-добре си намери наистина от човек, дори ако е от твоя град още по-добре. Ние поддържаме връзка и с майката и бащата и получавам много съвети от тях.
Като си вземеш приятелчето задължително качи снимки :)))))
User's Signature

#4320 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2012 - 05:03 PM

Здравейте.
Ние имаме проблем с Джоджо. Започва да става злобен. Януари навърши две години и от няколко седмици се държи много странно. Ръмжи, когато посегнеш да го галиш, днес дори ухапа приятеля ми, а заедно го гледаме, той го извежда, той го храни. До скоро беше много дружелюбен с хората, а злобееше към кучетата. Радваше на всеки, който му се радва. А сега някой ако посегне да го гали ръмжи и оголва зъби. Но да ухапе стопанина си.... Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Как да се справим със ситуацията? По принцип не го бием, така, че това не е причината със сигурност.

Ще сме много благодарни, ако ни посъветвате.
User's Signature

Качена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема