Джак Ръсел териер
Публикувано: 02 June 2007 - 12:42 PM
здравейте да ви се оплача кучо вчера ми се изгуби за около 10 мин. но после се намерихме това бяха най-кошмарните минути в живота ми а най-много ме яд че беше умишлено подплашен но случката е дългичка и сега няма да я описвам важното е че приключи добре да са ви живи и здрави кучовците и да ви радват много d) w)
Публикувано: 09 June 2007 - 11:49 PM
(love) (love) (love) w) d) b) 1super
Прикачени файлове
-
_____1.jpg (31.67K)
Брой сваляния: 524
Публикувано: 14 June 2007 - 01:59 PM
Ааа здравейте на всички :)
Аз още си нямам джак - ръсел но много искам да си взема. За сега намирам обаче само някакви
на отчайващи цени то сорта на 1000 - 1200 лв. За сега съм в момент на търсене и събиране на информация за
тази страхотна порода. Ако имате някакви идеи от къде може да се вземе на по разумна цена, моля споделете.
Трябва ми малко кученце, т.е. да е съвсем малко 1-2 месеца макс.
Аз още си нямам джак - ръсел но много искам да си взема. За сега намирам обаче само някакви
на отчайващи цени то сорта на 1000 - 1200 лв. За сега съм в момент на търсене и събиране на информация за
тази страхотна порода. Ако имате някакви идеи от къде може да се вземе на по разумна цена, моля споделете.
Трябва ми малко кученце, т.е. да е съвсем малко 1-2 месеца макс.
Публикувано: 14 June 2007 - 02:30 PM
relaxxx съжалявам че трябва да те разочаровам но цените на кучетата варират около тази която си споменал. Лично аз при търсенето на моето куче се натъкнах на малко по ниски цени от порядъка на 700 лв. но без родословие и без да можеш да видиш и двамата родители на кученцата. Как тогава да си сигурен,че си взимаш джак ръсел териер
пп:distan ти имаш малки кученца няма ли да ни зарадваш вече като ни покажеш снимки d)
пп:distan ти имаш малки кученца няма ли да ни зарадваш вече като ни покажеш снимки d)