Джак Ръсел териер
Публикувано: 04 July 2007 - 05:13 PM
Здравеите и от нас jabolani радвам се че се включват нови хора в темата малкия е голям сладур, да ви е жив и здрав. А сега е наш ред да се похвалим наш кучо днес изкопа първата си дупка и сме много ама много горди l) вярно че беше малка ама нали ни е първата все пак. Най-много ме е яд че не бях подготвена и не успях да го документирам какъв ми беше задълбочен в ровенето и на какво приличаше след това oleeee (love)
Публикувано: 04 July 2007 - 10:17 PM
d) r) Здравейте ето ни вече по-големи ;) 1super
Прикачени файлове
-
AAAA0005.jpg (60.86K)
Брой сваляния: 286
Публикувано: 07 July 2007 - 11:16 PM
d) b) 1super bravoS ето ни !
Прикачени файлове
-
AAAA0003.jpg (56.16K)
Брой сваляния: 248
Публикувано: 10 July 2007 - 04:50 PM
Здравейте на всички във форума на Джак Ръсел Териер. Бихте ли ми казали колко горе-долу струва едно такова куче и трудно ли е да се отглежда. От 15 години мечтая за куче и най-накрая ми позволиха super best ,но всички в семейството искат тази порода! Ще съм ви благодарна ако ми отговорите за цената nok d) dribble
Публикувано: 10 July 2007 - 10:42 PM
Цитат
Здравейте на всички във форума на Джак Ръсел Териер. Бихте ли ми казали колко горе-долу струва едно такова куче и трудно ли е да се отглежда. От 15 години мечтая за куче и най-накрая ми позволиха super best ,но всички в семейството искат тази порода! Ще съм ви благодарна ако ми отговорите за цената nok d) dribble
bl) r) d) Здравей! 1super Породата е супер но кученцата вече са продадени-а цените варират от 800 до 1500 лв bl)
Публикувано: 11 July 2007 - 08:29 PM
Здравейте собственици на Джак ръсел териер! Аз също имам Джак ръсел териер - женски на 2 години! От Павел баня съм - казва се Джеса! Преди месец и половина стана майка - има две мъжки и три женски кученца! Ако някой търси такава порода може да пише! Снимки ще публикувам сега на малките, утре на бащата и майката!
Прикачени файлове
-
____.zip (1.71MB)
Брой сваляния: 452
Публикувано: 12 July 2007 - 11:25 AM
здравейте nina_fashion ние с вас сме се чували когато си търсехме кученце, незнам дали ни помните званнахте ни наскоро да ни кажете за малките мишоци. Но ние вече си бяхме взели нашия сладур. Ако ви е любопитно той е на аватара ми пък и има много негови снимки във форума. Вашите мъничета са много ама много сладки да са ви живи и здрави и да ни засипете с много техни снимки (love)
Публикувано: 12 July 2007 - 04:49 PM
да теко спомних си за вас.имам много снимки на малките на бащтата и маиката но са в тел. и в момента нямам кабел но утре щте ви зарадвам със снимки.вашия джак съшто е голям сладур.може като порасне да се сродим.много се радвам че някой е поел инициативата да ни събере собствениците на най прекрасните кучета.наква е чената и от какво се определя от пола от петната?някой ако е наясно нека пише за което благодаря предварително.много поздрави на всички джакове от мен и нашето сем.териерчета.
Публикувано: 14 July 2007 - 08:39 AM
здравеите,аз сам един щастлив собственик на джак ръсел териер и сега имам малки кученца.Две женски и едно мажко,цената им е 700лв. 0887242415 или volf1@mail.bg
Прикачени файлове
-
DSC00560.JPG (801.49K)
Брой сваляния: 313