Джак Ръсел териер
Публикувано: 28 July 2007 - 08:06 PM
distan направо ме разби с тези снимки (love) малкото мишле е много сладко и как само е поседнало на първата снимка w) а ние днес водихме нашия кучо на първото му плуване. Близо до нас има язовир и днес го водихме, хвърлихме му любимата топка във водата и той си скочи невъзмутимо заплува си и си я взе bravoS имаме и снимки естествено от това паметно събитие утре ще ги кача лека вечер на вас и вашите любимци
Публикувано: 29 July 2007 - 12:24 PM
извинявам се за големите снимки но съм начинаеща.teko моята djes бяхме ходили за риба с приятели гмурка се под вода.те ловиха с ръце в корените но тя беше по добра от тях.всички и се чудеха а аз се гордеех.ние ръстем намаляхме с 1 кученце.в къщи е весело.поздрави на всички от нас.целувки.
Публикувано: 29 July 2007 - 05:18 PM
а сега вижте как позираме
Прикачени файлове
-
MOKRO1.JPG (84.05K)
Брой сваляния: 237
Публикувано: 29 July 2007 - 07:01 PM
Здравейте днес с моя сладур бяхме на витоша!и аз се катерих по морените и макс като го качих с мене го беше много страх и плачеше.искаше някои да го вземе мн ми беше смешно b) но иначе на връщане ходихме пеша до първата спирка на кабинковия лифт и той тичаще и тичаше и не го беше страх от нищо въпреки че бяхме в гората bravoS d) d) а сега се чуди къде да си легне(е ако му кажа айде на разходка веднага тръгва!)къпа се в малките рекички бе супер му беше но сега е малко изморен не малко а много!друго смешно беше че когато се качихме на лифта не го беше шубе а напротив амо си кривеше главата и се чудеше какво става и естествено лаеше а на връщане спеше! много беше веселе след малко ще изпратя и няколко снимки на морените b)
Публикувано: 29 July 2007 - 07:04 PM
ето ни и нас
Прикачени файлове
-
vito6a_010.jpg (312.76K)
Брой сваляния: 272
Публикувано: 02 August 2007 - 04:12 PM
Цитат
здравейте приятели, как сте вие и вашите любимци ? ние пак сме контузени отново онова проблемно нокътче ouu приятен ден на вас и прегръдки за кучовците
d) 1super b) Здрасти Добре сме -и да оздравявате по-бързо super best bravoS wink
Прикачени файлове
-
AAAA0011.JPG (62.26K)
Брой сваляния: 219