Джак Ръсел териер
Публикувано: 28 August 2007 - 06:07 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 August 2007 - 08:51 PM
Публикувано: 28 August 2007 - 10:39 PM
Цитат
Здрасти , що се отнася до породата на моето куче ,доста може да се поспори съдеики по инфото и снимките в нета . Определено прилича на http://en.wikipedia....Russell_Terrier а не на http://en.wikipedia....Russell_Terrier . А аз съм го взел за джак ръсел и такова ще си остане в съзнаението ми , мноо ме кефи и дори да е пудел super best . МЕРСИ.
Публикувано: 28 August 2007 - 11:33 PM
Цитат
Цитат
Здрасти , що се отнася до породата на моето куче ,доста може да се поспори съдеики по инфото и снимките в нета . Определено прилича на http://en.wikipedia....Russell_Terrier а не на http://en.wikipedia....Russell_Terrier . А аз съм го взел за джак ръсел и такова ще си остане в съзнаението ми , мноо ме кефи и дори да е пудел super best . МЕРСИ.
bl) ;) Без лоши чувства- 1super просто Ви казах че кучето Ви е супер-и че не е Джак а Парсън-двете породи са едно и също-а разликата е само в размерите-така че няма за какво да спорим ;) Поздрави от нас wink wink wink
Прикачени файлове
-
post_29_1162663279.jpg (44.99K)
Брой сваляния: 264
Публикувано: 02 September 2007 - 10:25 PM
Та въпроса ми е някой в този форум развъжда ли,има ли малки,или да очаква и въобще от къде можем да си вземем истински Джак?
Моля,дайте съвети,инфо.... w)
Поздрави на всички Джаковци. super best super best
П.С.А дали ще могат да съжителстват заедно с мини пинчер,че имаме такъв звяр в къщи?
Четох също,че ставали за лов под земята.Моят приятел е ловджия,дали някой наистина е ловувал с такова куче,да разкаже нещо повече?
Благодаря предварително!!!!

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 03 September 2007 - 05:08 PM
Цитат
Та въпроса ми е някой в този форум развъжда ли,има ли малки,или да очаква и въобще от къде можем да си вземем истински Джак?
Моля,дайте съвети,инфо.... w)
Поздрави на всички Джаковци. super best super best
П.С.А дали ще могат да съжителстват заедно с мини пинчер,че имаме такъв звяр в къщи?
Четох също,че ставали за лов под земята.Моят приятел е ловджия,дали някой наистина е ловувал с такова куче,да разкаже нещо повече?
Благодаря предварително!!!!
;) 1super Здравейте!!!В България още няма истински родословни джак ръселчета-скоро и това ще стане super best -иначе кученце само от чужбина-а за съжителство с други породи Н.П.вижте: wink
Прикачени файлове
-
post_29_1161514652.jpg (64.18K)
Брой сваляния: 286
Публикувано: 03 September 2007 - 05:31 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1188833475.jpg (20.24K)
Брой сваляния: 324
Публикувано: 03 September 2007 - 05:34 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1188833653.jpg (20.38K)
Брой сваляния: 307
Публикувано: 08 September 2007 - 09:15 AM
Цитат
;) 1super Гаранция че ще се разберат super best Това животинче се нагажда към всички r) !!!
Прикачени файлове
-
4.jpg (78.29K)
Брой сваляния: 259
Публикувано: 08 September 2007 - 02:00 PM
Прикачени файлове
-
thumb_89642c5a06af_1_.jpg (3.34K)
Брой сваляния: 271
Публикувано: 15 September 2007 - 10:19 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1163448896.jpg (67.05K)
Брой сваляния: 256
Публикувано: 15 September 2007 - 10:46 PM
Мои много близки приятели се ориентират към тази порода, но ги интересува характера и съжитеството с такова кученце r) ...
Четохме по разни сайтове за породата, но информацията е много "суха" - енергично, живо, игриво и т.н. r) ...това е ясно.
Молбата ми е - разкажете за характера на вашите сладури...как живеете с тях, много ли са буйни в къщи (за навън няма проблем - има къща с двор), късат ли цветята от саксиите например oleeee ...с деца как се разбират...изобщо всичко от житие-битието на Джаковците ще ни е изключително полезно! 1super
Благодаря ви предварително! victoryVVV
п.п. Всички кученца, които видях на снимките са страхотни сладури! (love) Да са ви живи и здрави! b)

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 16 September 2007 - 08:13 AM
Цитат
Мои много близки приятели се ориентират към тази порода, но ги интересува характера и съжитеството с такова кученце r) ...
Четохме по разни сайтове за породата, но информацията е много "суха" - енергично, живо, игриво и т.н. r) ...това е ясно.
Молбата ми е - разкажете за характера на вашите сладури...как живеете с тях, много ли са буйни в къщи (за навън няма проблем - има къща с двор), късат ли цветята от саксиите например oleeee ...с деца как се разбират...изобщо всичко от житие-битието на Джаковците ще ни е изключително полезно! 1super
Благодаря ви предварително! victoryVVV
п.п. Всички кученца, които видях на снимките са страхотни сладури! (love) Да са ви живи и здрави! b)
d) cheers Здравей!!! wink Вече 2 години притежавам такива сладури и са много умни и макар че са подвижни и пъргави винаги разбират какво трябва и какво не1 r) Ние имаме и други кучета-но единствено джакчетата са при нас в стаята--сами преценете-и спят в стаята на малкия-което също показва.Когато идва някой вдигат врява -но никога не са посягали dribble А за цветята-не сме имали проблем-но като са малки с обувките d)
Прикачени файлове
-
galeria_29_1_.jpg (60.15K)
Брой сваляния: 467