Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#1981 Потребителят е офлайн   SeSo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 31 May 2010 - 09:16 PM

.....таааа ето няколко кадъра от разходките ни :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1982 Потребителят е офлайн   Coldhill Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 10:43 AM

Здравейте!Извинявайте за странният въпрос, но ЖЕНСКОТО!!! ми куче започна да клеца всичко наред(вече се е разгонвала веднъж, в момента е на 1 година)!Казаха ми ,че може да е хермафродит или нещо подобно(скрит тестис в коремната кухуна) или може би просто експериментира ,млада е все пак :).....?!Случва ли ви се е нещо подобно...

#1983 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 June 2010 - 10:51 AM

Елате на Сангрия парти с Animal Rescue Sofia

Елате на Сангрия парти
06.06. - 16 часа - София - Лозенец

Един прекрасен следобед - едно направено добро!
Заповядайте отново на купон с нас и подкрепете животинките в приют Богров!

06 юни неделя 16 часа бул.Джеймс Баучер 23 кв.Лозенец - София

Качена снимка

Ще се радваме да ви видим отново :be_107:

За да опресним спомените - вижте как премина чаеното ни парти с вас миналия месец:
http://arsofia.com/bg/tea-bg /
Ще ни бъде приятно да се видим отново, доведете и приятели -все пак, колкото повече, толкова повече!
Ние очкаваме вас,
а вас отново ви очкават изненади
:be_107: :re_037:

Темата за Партито

#1984 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 03:27 PM

Здравейте!

Интересувам се има ли в България родословни Джак Ръсел териери - има ли легитимни (регистрирани в БРФК) развъдници или развъдчици на тази порода.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#1985 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 June 2010 - 06:29 PM

Показване на мнениетоColdhill, в 02 June 2010 - 10:48 AM, написа:

Здравейте!Извинявайте за странният въпрос, но ЖЕНСКОТО!!! ми куче започна да клеца всичко наред(вече се е разгонвала веднъж, в момента е на 1 година)!Казаха ми ,че може да е хермафродит или нещо подобно(скрит тестис в коремната кухуна) или може би просто експериментира ,млада е все пак :).....?!Случва ли ви се е нещо подобно...

Нормално поведение дори и за женска... Поне аз знам така!
Вие избирате дали ще й позволите да ви се ... на крака или не.
Също така, от друга гледна точка, може да се приема и като доминантно поведение...!

#1986 Потребителят е офлайн   vai Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 09:42 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 31 May 2010 - 08:51 PM, написа:

Показване на мнениетоvitamin1973, в 31 May 2010 - 04:17 PM, написа:

Показване на мнениетоkatetol, в 31 May 2010 - 09:53 AM, написа:

Привет!
Кученцата от порода джак-ръсел териер не се раждат с такива "странни" опашки, те се режат в последствие. Това обаче в много държави вече е забранено като нехуманно отношение към животното /както и рязането на уши, между другото,но те не касаят тази порода/.

На мен категорично ми отказаха да отрежат опашката на Ръсел! Водих го на 4 места - отказаха ми, защото могат да загубят лекарската си практика!

Аз лично си обожавам кучето с неотрязаната му опашка, дааааже и със щръкналите му ушенца, които не са в стандарта на породата. :wub:

По отношение на къпането ...аз, до колкото знам, не е хубаво кучето да се къпе често. Е, естествено, ако е целия в кал и мръсотия - да, но, честото къпане може да доведе до кожни проблеми. Поне това е, което на мен са ми казвали и аз практикувам така - къпя Джими веднъж на месец, даже и на два с негов си шампоан, а през останалото време - с влажен парцал го обтривам целия, за да не носи целия прахоляк от вън в къщи ...

Здравейте и от нас!
Относно опашките за мен си е жив съдизъм да се режат!След като така са си се раждат защо да ги осакатяваме!
А относно къпането и аз питах нашият ветеринар и тои каза същото като katetol!
User's Signature

Качена снимка

#1987 Потребителят е офлайн   volokin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2010 - 02:14 PM

"клецането" е нормален признак на доминанство. Нашата Джака също го практикува доста :) Много е смешна, когато започне да качва 3 пъти по-големи кучета от нея.

#1988 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 01:30 PM

Показване на мнениетоSeSo, в 31 May 2010 - 07:21 PM, написа:

.....таааа ето няколко кадъра от разходките ни :dog:

SeSo, много сте сладки! обаче имам въпрос - виждам, че мъника без проблеми си играе с други кучета пуснат свободно. Аз все още не смея да го пусна нашия сред кварталната групичка - ходим при тях, ама на поводчето закопчани :dh_188: , и питам - лесно ли се сприятелиха кучовците и от самото начало ли го пусна така при тях? На нас сега това ни е проблема - или се хвърля върху другите след съответното подушване, или бяга :eg_033: Има един щурав пинчер при нас и ако го пусна, не знам как ще ги удържим двамата :dog:
User's Signature

Качена снимка

#1989 Потребителят е офлайн   SeSo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
Публикувано: 08 June 2010 - 06:14 PM

vani6366, от малък нашият Майло поизрастна с баща си и един ризеншнауцер, та от тогава е свикнал покрай него да има по-големи кучета. Преди още пък да има трета ваксина за уикендите го събирахме със самоеда от снимките, за да си играят в домашни условия. Това може би му повлия да няма притеснения да се заиграва със значително по-големи кучета. Другото е, че на поляната на която най-често го извеждаме редовно се събират около и над десет кучета никое от което не е агресивно или бойно настроено - аз лично нямам притеснения когато се заиграва с големите породи. Вчера се появи един булмастив, Майло отиде, подушиха се и си загриза клечката отново.
Влезем ли в парка му сваляме повода и когато сме на поляната, Майло сам си решава с кой да се заиграе или да си се занимава с любимото гризане на клон........, за щастие на поляната не сме попадали на пинчер все още. Имам си специално лично мнение за тази порода :smile: .
Ето няколко снимки от селския туризъм последният уикенд.....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1990 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2010 - 08:27 AM

SeSo, да се похваля - благодарение на вашите снимки се престраших и снощи го пуснах :ae_085: голяма игра падна с пинчерката, гоненица в тревата, търкаляне ... :af_089: ама тя пинчерката много бърза и нашия накрая легна и едвам дишаше от умора и емоции.
много благодаря за подкрепата, вече редовно ще си го пускам, много ми олекна, че не е чак такъв дивак нашия Майло :re_037:
User's Signature

Качена снимка

#1991 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 June 2010 - 10:20 AM

Показване на мнениетоSeSo, в 08 June 2010 - 04:19 PM, написа:

vani6366, от малък нашият Майло поизрастна с баща си и един ризеншнауцер, та от тогава е свикнал покрай него да има по-големи кучета. Преди още пък да има трета ваксина за уикендите го събирахме със самоеда от снимките, за да си играят в домашни условия. Това може би му повлия да няма притеснения да се заиграва със значително по-големи кучета. Другото е, че на поляната на която най-често го извеждаме редовно се събират около и над десет кучета никое от което не е агресивно или бойно настроено - аз лично нямам притеснения когато се заиграва с големите породи. Вчера се появи един булмастив, Майло отиде, подушиха се и си загриза клечката отново.
    Влезем ли в парка му сваляме повода и когато сме на поляната, Майло сам си решава с кой да се заиграе или да си се занимава с любимото гризане на клон........, за щастие на поляната не сме попадали на пинчер все още. Имам си специално лично мнение за тази порода  :smile: .
    Ето няколко снимки от селския туризъм последният уикенд.....

Seso, третата снимка е уникална. Ама много сладък е този Б.... Майло де. Да му нацелувате гъбката. Много е порастнало момчето и по-често да ни радвате с такива снимки.

User's Signature

Качена снимка

#1992 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 June 2010 - 10:35 PM

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1993 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2010 - 10:51 PM

искам да ви покажа нещо - наистина има джакчета с чисто черна главичка като наш Майло :ba_025: а навън все ме питат - ами като е джак ръсел териер защо няма бяло на главата :eg_033:
е това на снимката не сме ние де :db_046: ама сме същия черничък чаровник :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1994 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2010 - 11:55 PM

Ние пък сме тъжни /визирам/ Джими, а процент от нас е побеснял /визирам себе си/!!! Вчера, на поляната, която е определена със заповед на кмета като място за разхождане на кучета, Джими така жестоко си сряза крачето, че се носихме на връщане! :dh_188: Побесняла съм, защото, все си мисля, че, след като има ограничения къде да се разхождат кучовците, както и определени разрешени такива, то би било редно, след като има наложен и годишен данък, да се полагат някакви грижи за тези места! Само да ми дойде някой от Екоравновесие да задава мъдри въпроси по отношение регистрация на кучето и да се пробва да ми напише акт за това къде го разхождам! :eg_033: :eg_033: :eg_033:
User's Signature

Качена снимка

#1995 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 June 2010 - 10:41 PM

SEXXXXXX :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1996 Потребителят е офлайн   vai Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 02:00 PM

ЕХОООООООО!ЗДРАВЕЙТЕ :md_064:
ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЕ СМЕ ВЛИЗАЛИ ,НО КАТО ВИДЯХ SEXXXX РЕШИХ ЧЕ НЕМОГА ДА НЕ СПОДЕЛЯ ЧЕ И НАШИЯТ ТЕРО ИМА ОГРОМНО ЖЕЛАНИЕ КАМ МОИТЕ РАЦЕ И КРАКА ДОРИ И КАМ НЕГОВА ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА! :wub:
Нищо скоро ще излизаме на вън :dog: ,във вторник ни биха ваксина и ни сложиха чип :ud_009:, че вече било задължително и в България , и живи и здрави другия месец ще се регистрираме в общината!
User's Signature

Качена снимка

#1997 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 June 2010 - 05:23 PM

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1998 Потребителят е офлайн   Yanko P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2010 - 08:19 PM

Хора кажете как се справяте с постоянният косопад на кученцата.Вкъщи всеки ден по пода и някои мебели се натрупва лек пласт от косми :dh_188: и трябва голямо чистене да пада.Използвате ли от тези четките дето ги продават по зоомагазините да решите кученцето с тях или някакъв друг вариант?
User's Signature

Качена снимка

#1999 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 09:14 AM

Ами ... честно казано с постоянния косопад на кучо се справяме с много чистене :md_064: . Пробвала съм поне четири различни вида четки, но аз лично не съм доволна от никоя! Пробвала съм тези, които са с като четка от едната страна, а от другата с тънки метални зъбци, пробвала съм гумени - с различен вид и подреденост на зъбците, пробвала съм и ръкавица! Като че ли от ръкавицата имеше най-голям ефект, в сравнение с останалите ... но все пак космите му са навсякъде и всеки ден се чисти с прахосмукачка! Понякога и по два пъти ... :wb_052: ...
User's Signature

Качена снимка

#2000 Потребителят е офлайн   krislubo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 June 2010 - 12:25 AM

Здравейте.
Току що се регистрирах в този форум. След като открих , че има и тема за Джак ръсели. Ние все още нямаме такова куче , но определено сме се спрели на тази порода. В момента съм в процес на търсене. За сега сме се спрели на едно кученце , което чакаме да порастне. , че още е много малък. Ако пък случайно знае някой да се продават , нека пише , моля. Надявам се скоро да се сдобием с желаното кученце и да се включваме по - често в темичката ви.
Лека вечер на всички.
User's Signature

Качена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема