Джак Ръсел териер
Публикувано: 02 June 2010 - 10:43 AM
Публикувано: 02 June 2010 - 10:51 AM
Елате на Сангрия парти
06.06. - 16 часа - София - Лозенец
Един прекрасен следобед - едно направено добро!
Заповядайте отново на купон с нас и подкрепете животинките в приют Богров!
06 юни неделя 16 часа бул.Джеймс Баучер 23 кв.Лозенец - София

Ще се радваме да ви видим отново

За да опресним спомените - вижте как премина чаеното ни парти с вас миналия месец:
http://arsofia.com/bg/tea-bg /
Ще ни бъде приятно да се видим отново, доведете и приятели -все пак, колкото повече, толкова повече!
Ние очкаваме вас,
а вас отново ви очкават изненади

Темата за Партито
Публикувано: 02 June 2010 - 03:27 PM
Интересувам се има ли в България родословни Джак Ръсел териери - има ли легитимни (регистрирани в БРФК) развъдници или развъдчици на тази порода.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 02 June 2010 - 06:29 PM
Coldhill, в 02 June 2010 - 10:48 AM, написа:
Нормално поведение дори и за женска... Поне аз знам така!
Вие избирате дали ще й позволите да ви се ... на крака или не.
Също така, от друга гледна точка, може да се приема и като доминантно поведение...!
Публикувано: 02 June 2010 - 09:42 PM
katetol, в 31 May 2010 - 08:51 PM, написа:
vitamin1973, в 31 May 2010 - 04:17 PM, написа:
katetol, в 31 May 2010 - 09:53 AM, написа:
Кученцата от порода джак-ръсел териер не се раждат с такива "странни" опашки, те се режат в последствие. Това обаче в много държави вече е забранено като нехуманно отношение към животното /както и рязането на уши, между другото,но те не касаят тази порода/.
На мен категорично ми отказаха да отрежат опашката на Ръсел! Водих го на 4 места - отказаха ми, защото могат да загубят лекарската си практика!
Аз лично си обожавам кучето с неотрязаната му опашка, дааааже и със щръкналите му ушенца, които не са в стандарта на породата.

По отношение на къпането ...аз, до колкото знам, не е хубаво кучето да се къпе често. Е, естествено, ако е целия в кал и мръсотия - да, но, честото къпане може да доведе до кожни проблеми. Поне това е, което на мен са ми казвали и аз практикувам така - къпя Джими веднъж на месец, даже и на два с негов си шампоан, а през останалото време - с влажен парцал го обтривам целия, за да не носи целия прахоляк от вън в къщи ...
Здравейте и от нас!
Относно опашките за мен си е жив съдизъм да се режат!След като така са си се раждат защо да ги осакатяваме!
А относно къпането и аз питах нашият ветеринар и тои каза същото като katetol!
Публикувано: 08 June 2010 - 01:30 PM
SeSo, в 31 May 2010 - 07:21 PM, написа:

SeSo, много сте сладки! обаче имам въпрос - виждам, че мъника без проблеми си играе с други кучета пуснат свободно. Аз все още не смея да го пусна нашия сред кварталната групичка - ходим при тях, ама на поводчето закопчани

Публикувано: 08 June 2010 - 06:14 PM
Влезем ли в парка му сваляме повода и когато сме на поляната, Майло сам си решава с кой да се заиграе или да си се занимава с любимото гризане на клон........, за щастие на поляната не сме попадали на пинчер все още. Имам си специално лично мнение за тази порода

Ето няколко снимки от селския туризъм последният уикенд.....
Публикувано: 09 June 2010 - 08:27 AM

много благодаря за подкрепата, вече редовно ще си го пускам, много ми олекна, че не е чак такъв дивак нашия Майло

Публикувано: 09 June 2010 - 10:20 AM
SeSo, в 08 June 2010 - 04:19 PM, написа:
Влезем ли в парка му сваляме повода и когато сме на поляната, Майло сам си решава с кой да се заиграе или да си се занимава с любимото гризане на клон........, за щастие на поляната не сме попадали на пинчер все още. Имам си специално лично мнение за тази порода

Ето няколко снимки от селския туризъм последният уикенд.....
Seso, третата снимка е уникална. Ама много сладък е този Б.... Майло де. Да му нацелувате гъбката. Много е порастнало момчето и по-често да ни радвате с такива снимки.
Публикувано: 09 June 2010 - 11:55 PM

Публикувано: 11 June 2010 - 02:00 PM

ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЕ СМЕ ВЛИЗАЛИ ,НО КАТО ВИДЯХ SEXXXX РЕШИХ ЧЕ НЕМОГА ДА НЕ СПОДЕЛЯ ЧЕ И НАШИЯТ ТЕРО ИМА ОГРОМНО ЖЕЛАНИЕ КАМ МОИТЕ РАЦЕ И КРАКА ДОРИ И КАМ НЕГОВА ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА!

Нищо скоро ще излизаме на вън

Публикувано: 16 June 2010 - 08:19 PM

Публикувано: 17 June 2010 - 09:14 AM

Публикувано: 18 June 2010 - 12:25 AM
Току що се регистрирах в този форум. След като открих , че има и тема за Джак ръсели. Ние все още нямаме такова куче , но определено сме се спрели на тази порода. В момента съм в процес на търсене. За сега сме се спрели на едно кученце , което чакаме да порастне. , че още е много малък. Ако пък случайно знае някой да се продават , нека пише , моля. Надявам се скоро да се сдобием с желаното кученце и да се включваме по - често в темичката ви.
Лека вечер на всички.