Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#2081 Потребителят е офлайн   nasovr Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:[url=http://line.mole.ru/][img]http://line.mole.ru/animal/14042010_1_11_31_0_0_0_Hecf3f6f3ed-ede0f2e0-20e520ed-e0__.gif[/img][/url]

Публикувано: 16 July 2010 - 07:21 PM

Ето ни и нас

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2082 Потребителят е офлайн   vai Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2010 - 10:43 PM

Показване на мнениетоYanko P., в 16 July 2010 - 10:55 AM, написа:

Здравейте всички и много здраве на вашите сладури.
Искам да попитам дали на някой е оставял коченцето си само вкъщи за през цялата нощ?
Аз по принцип съм на работа през деня и моето кученце вече си е свикнало да прекарва по 8 часа самичка вкъщи.Нито прави бели нито се сърди от този факт :mg_062: Проблема е че следващата седмица два дни ще ми се наложи да съм нощтна смяна,а досега никога не съм я оставял сама за през цялата нощ.Та затова ми е интересно ако някой го е правил да сподели опит :smile:

Ние Теро го оставихме 1 нощ самичък , не беше сърдит ,но явно се беше занимавал цяла нощ защтото си намерихме доста поразии в сравнение с обчайното,защото и нас ни няма по цял ден докато сме на работа , но тогава пораженията бяха доста повече дори се беше изпишкал в леглото си!
User's Signature

Качена снимка

#2083 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:46 AM

Показване на мнениетоnasovr, в 16 July 2010 - 05:26 PM, написа:

Ето ни и нас

Голямо сладурче :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#2084 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 01:23 PM

Джаспър вече започна да копае дупки :))))) Все още тренира само вкъщи из двора, но и двамата с нетърпение чакаме да мине още един месец за да можем спокойно да се ширим и навън :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2085 Потребителят е офлайн   Ronsity Икона

Публикувано: 17 July 2010 - 09:39 PM

Здравейте, много харесвам тази порада кучета и сигурно ще си взема. Но бихте ли ми казали дали става за алергични хора. :smile:

#2086 Потребителят е офлайн   Yanko P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2010 - 01:16 AM

Показване на мнениетоRonsity, в 17 July 2010 - 09:44 PM, написа:

Здравейте, много харесвам тази порада кучета и сигурно ще си взема. Но бихте ли ми казали дали става за алергични хора. :smile:

Честно казано не съм сигурен дали е подходяща за алергични хора :dh_188: .Особенно за ДРТ е че целогодишно имат косопад и то понякога в големи количества.Вкъщи примерно трябва по 2 пъти дневно да се минава с прахосмукачка :wb_052:
User's Signature

Качена снимка

#2087 Потребителят е офлайн   Ronsity Икона

Публикувано: 18 July 2010 - 01:57 PM

Добре ясно ми е, нашите ми казаха, че ще ми вземат когато стана на 13. :dh_188: Как да ги обедя да ми вземат по рано?

#2088 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2010 - 04:07 PM

Показване на мнениетоRonsity, в 17 July 2010 - 09:44 PM, написа:

Ronsity,
за тебе може би ще е подходяща само тази порода:

http://forum.dog.bg/...83%D1%87%D0%B5/
User's Signature

Качена снимка

#2089 Потребителят е офлайн   Ronsity Икона

Публикувано: 18 July 2010 - 05:32 PM

Не съм алергична аз а една приятелка, която много често която спи в къщи и това няма да ме соре да си взема ДРТ.

#2090 Потребителят е офлайн   ralina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 July 2010 - 05:47 PM

Показване на мнениетоradusha, в 17 July 2010 - 12:28 PM, написа:

Джаспър вече започна да копае дупки :))))) Все още тренира само вкъщи из двора, но и двамата с нетърпение чакаме да мине още един месец за да можем спокойно да се ширим и навън :af_089:

:r_181: много много сладък е малкия шишко :ab_041: гледайки го все едно се върнах във времето, когато моя пакостник Еди беше такова бебенце
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2091 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2010 - 11:35 PM

Показване на мнениетоralina, в 18 July 2010 - 05:52 PM, написа:

Показване на мнениетоradusha, в 17 July 2010 - 12:28 PM, написа:

:r_181: много много сладък е малкия шишко :ab_041: гледайки го все едно се върнах във времето, когато моя пакостник Еди беше такова бебенце

Хихи качи малко снимки на твоят Еди сега, да му се опрадваме и ние :)

И моя е голям пакостник.. мисля, че проявява доминантен характер и ще трябва да ставам строга, защото ми е много хубав, но голям калпазанко :dog:

#2092 Потребителят е офлайн   ralina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 12:07 PM

ето го мишока :rc_036:
иначе да, абсолютно права си, radusha. сега е момента да му покажеш кой е шефа :ab_041: еди в момента ми се е качил на главата и почти не ме слуша, така че умната :ae_085:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#2093 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 01:40 PM

ralina, много сте хубави! Еди прилича в главичката точно на джакчето Майло от Маската :af_089:
Скоро гледах филма отново само заради кучето и много се смях, защото същите номера като у нас с фризбито и уж командата "пусни", а той не пуска, вечно готов за игра и т.н. :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#2094 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 01:53 PM

Показване на мнениетоralina, в 19 July 2010 - 12:12 PM, написа:

иначе да, абсолютно права си, radusha. сега е момента да му покажеш кой е шефа :ab_041: еди в момента ми се е качил на главата и почти не ме слуша, така че умната :ae_085:

Браво, голям красавец е мишока :ba_025:
Маша ако го види ще се влюби в него :wub:
Колко голям стана вече?
User's Signature

Качена снимка

#2095 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 02:28 PM

:db_046:

Охххх какъв е красавееееец..... ама наистина имат нещо общо с моя в окраската и най-вече в цветовете и очичките :wub: Дано и нашия стане такъв 'убавец :ab_041:

Аз искам също да питам някой дали се е сблъсквал с доминантно поведение и как сте се справили с него?

Моя щурчо много ме хапе и усещам, че не е само на игра, а влага и количество злоба в цялата работа - ръмжи, опитва се да разклаща главичка като ме захапе, дори лае! Не мисля, че това е нормално поведение и започвам да се притеснявам... Днес го наказах след като се опита да ме напада по време на игра, да стои сам в една стая. След като го пусна има краткотраен ефект и после пак се почва :(
Не ми се вярва всичко да е само от зъбките и предстоящия разтеж, мислите ли, че е добре да се консултирам със възпитатели и да го пратя на училище?

#2096 Потребителят е офлайн   ralina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 02:32 PM

Показване на мнениетоpacko, в 19 July 2010 - 01:58 PM, написа:

Браво, голям красавец е мишока :ba_025:
Маша ако го види ще се влюби в него :wub:
Колко голям стана вече?

днес точно става на 13 месеца :be_107: :beer:
User's Signature

#2097 Потребителят е офлайн   ralina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 03:30 PM

Показване на мнениетоradusha, в 19 July 2010 - 02:33 PM, написа:

:db_046:

Охххх какъв е красавееееец..... ама наистина имат нещо общо с моя в окраската и най-вече в цветовете и очичките :wub: Дано и нашия стане такъв 'убавец :ab_041:

Аз искам също да питам някой дали се е сблъсквал с доминантно поведение и как сте се справили с него?

Моя щурчо много ме хапе и усещам, че не е само на игра, а влага и количество злоба в цялата работа - ръмжи, опитва се да разклаща главичка като ме захапе, дори лае! Не мисля, че това е нормално поведение и започвам да се притеснявам... Днес го наказах след като се опита да ме напада по време на игра, да стои сам в една стая. След като го пусна има краткотраен ефект и после пак се почва :(
Не ми се вярва всичко да е само от зъбките и предстоящия разтеж, мислите ли, че е добре да се консултирам със възпитатели и да го пратя на училище?

изобщо няма място за притеснение :ea_103: така по написаното ми се струва, че малкия дебеланко ти е първо кученце :md_064: и на мен едката ми е първо и аз по абсолютно същия начин като теб реагирах :smile: от всичко изчетено и споделено от други хора стигнах до извода, че всички бебешори минават през тоя етап на лудост и неистово желание да ти отхапят колкото може повече пръсти наведнъж :ab_041: цялата съм все още в белези по ръце, крака, но всичко преминава за един два месеца сякаш. той на колко е джаспър вече, доколкото си спомням не го извеждаш значи няма 3 месеца. всичко зависи и от характера на кучето де, но това което можеш да направиш освен наказанията е да го научиш какво означава НЕ :smile: всеки път като стане груб му го казвай по няколко пъти със строг глас, спирай играта и го оставяй самичък уж че си му сърдита, за да разбере че така не трябва. хехе ако трябва да съм откровена еди е вече зряло животно ама в радостта си пак си посръфва от време на време :ab_041: добре че постоянните зъби не бодат така и сега си знае вече силата, а като малък не преценяваше как стиска. относно училището на мен ми дадоха съвет да не си давам парите защото ще го напердашат и не е сигурно дали от мен ще има респект и дали ще се превърна в авторитет, така че .. а за доминантното държание .. едва ли, той просто си показва тепърва характера и ше се напаснете :smile: едиствено което може би е притеснително е, ако докато се храни и му буташ паничката с храната, или посягаш към нея и ръмжи или се спуска да хапе. не вярвам да е такъв случая тия гадинки са толкови добрички :ab_041:
оле какъв дъжд се сипе тук, пак ще пребирам черно куче след разходка :ab_041:
User's Signature

#2098 Потребителят е офлайн   ralina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 04:12 PM

Показване на мнениетоvani6366, в 19 July 2010 - 01:45 PM, написа:

ralina, много сте хубави! Еди прилича в главичката точно на джакчето Майло от Маската :af_089:
Скоро гледах филма отново само заради кучето и много се смях, защото същите номера като у нас с фризбито и уж командата "пусни", а той не пуска, вечно готов за игра и т.н. :ae_085:

хахахахахах да ! :xb_035: и аз в много случаи откривам сходство във движения и изражението, особено като хване нещо и му се каже пусни, той бяга ухилен надалеч и иска да ме разиграва да го гоня :bi_051:
User's Signature

#2099 Потребителят е офлайн   yavor_slavov Икона

Публикувано: 20 July 2010 - 09:56 AM

Мод: Тук не е пазар!!!

#2100 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2010 - 10:10 AM

Мод: Тук не е пазар!!!