katetol ,Благодарим много за комлимента :)
Опитваме се вече и ръмженето намалява..Дано започне да разбира кой командва че много взе да си позволява.Ще прегледам раздела за обучение и възпитание.
Сега по малко го возим в колата за да не го тормозим,но все пак по-малко го качваме.Преди 2 дни го водихме на плаж.Беше много забавно.Когато отидохме той незнаеше сякаш как да си игаре.Но като тръгнахме да тичаме и да му хвърляме една тенис топка,видя че пясъке под него мърда/хвърля го зад него с лапи,като бяга/ и като взе да го\"хапе\" да рови,много си игра,бягаше,гонеше ди топката и камъчета във водата..Много се заплесва още по други хора и кучета и немога да го пускам,защот ходи при хората и досажда много,а някои ги е старх и т.н. а незнам как до го оюча от навика да скача и да ближе всеки.Някои мислят че иска да ги захапе е рои не хапе много е добричък ,но е бурен и енергичен и ги плаши.. и трябваше и аз след него да бягам-беше с една от тези разтегателните каишки-3м..но и мен ме поизмори доста :Д
Прочетох,какво се е случило на горкия Дяспур..УЖАС!!Как може да има такива хора?!Как им дава сърце да си помислят дори да отнемат нечии живот,било то и на живойнка?!Които и да е бил рано или късно ще си получи заслуженото.Господ си знае работата и гледа..
Добре че слиния герои се е справил макар да е още толкова муничък.Дано е цече напълно здравичък и отнова да подтичва между вас.:)
Видях че сте от Пловдив,къде по точно се разхождате и предполагате че е лапнал това което го е отровло,кой квартал?И ние сме от Пловдив и докато още живеех в България и илизах да разхождам пинчерката ни,много се страхувах от подобни подхвърлени неща,а и чувах за такива случеи около нашия квартал и за това питам.
Добре дошъл/а и на djafka!:)Страхотно кученце си имате.Много е сладка!!:)
Ето малко снимки и от нашия плаж: