Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#2901 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 March 2011 - 01:01 PM

Показване на мнениетоiamphand, в 22 March 2011 - 08:17 AM, написа:

Показване на мнениетоSneji_, в 21 March 2011 - 05:41 PM, написа:

Здравейте,не съм писала много отдавна.Искам да споделя това което ме мъчи.Моя Майло напоследък са го хванали лудите,непрекъснато търси да клеца,бие се с ъс всички мъжки.Това ок разбирам го иска женска,но онзи ден ухапа детето(като преди това доста предупредително ръмжа) и това вече ми е трудно да го понеса.Иначе е много възпитан,добър,не сме имали никакви проблеми.Много го обичаме и е гледан доста добре.
И май се насочвам към кастрация,защото такова поведение немога да издържа.Предполагам че се държи така заради женските.Той е на 1г2м

Иначе ето го:

Смело с кастрацията. Ще се родите! :ba_025:

И при нас е така - не към семейството, обаче навънка... то не е лай, не е зъбене, настръхва му гърба и се хвърля като луд на мъжките, няма значение големината им. Дали с кастрацията наистина ще се държи по-добре? Иначе изпълнява всичко, ходи нормално, в смисъл вече не се дърпа като щурав, но видим ли мъжко куче - край! Няма удържане.
Нека кажат и съфорумците с по-големи на възраст джакчета - преминава ли този период "тинейджърски" както аз му казвам или все такива си остават ? И има ли някаква техника или трикчета за справяне с тази ситуация, ако е временна?
User's Signature

Качена снимка

#2902 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2011 - 03:13 PM

Показване на мнениетоvani6366, в 22 March 2011 - 01:01 PM, написа:

И при нас е така - не към семейството, обаче навънка... то не е лай, не е зъбене, настръхва му гърба и се хвърля като луд на мъжките, няма значение големината им. Дали с кастрацията наистина ще се държи по-добре? Иначе изпълнява всичко, ходи нормално, в смисъл вече не се дърпа като щурав, но видим ли мъжко куче - край! Няма удържане.
Нека кажат и съфорумците с по-големи на възраст джакчета - преминава ли този период "тинейджърски" както аз му казвам или все такива си остават ? И има ли някаква техника или трикчета за справяне с тази ситуация, ако е временна?

Аз пък такива проблеми с Джаспър не съм имала до момента.. от много малък свикна да общува с другите кучета. Без значение от пол, ръст и т.н.
Даже бих казала, че Айра (женския ни джак) е по-агресивна от двамата..

#2903 Потребителят е офлайн   Little_mia Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2011 - 03:24 PM

Показване на мнениетоdjafka, в 22 March 2011 - 10:33 AM, написа:

Показване на мнениетоLittle_mia, в 21 March 2011 - 03:15 PM, написа:

Показване на мнениетоvaliobrk, в 19 March 2011 - 07:41 AM, написа:

здр,има ли някой в темата

djafka, безкрайно ти благодаря. Обаче мисля , че ние вече доста объркахме нещата. Научи се да се качва в леглото на детето към 5 часа сутринта и няма махане от там. Искам да попитам как да я накарам да спре. Има си легълце удобно и мекичко с много играчки. Ако го похлупя с нещо да не успее да излиза от 5 до 8 сутринта дали ще успея да я отуча от това. Прави го от 4-5 дни откакто откри , че може да се качва на това легълце. Направо е ужас. Тази сутрин се изпишка на възглавничката на детето докато то беше в леглото :ud_009: Помогнете ми моля

Миа, не я захлупвай с легълцето - ще намрази и него, няма да иска да припари. В никакъв случай.
По скоро постоянно и казвай къде трябва и къде не трябва да бъде ;))

Djafla, всичко разбрах :) Благодаря ти много, няма да я захлупвам, наистина не беше добра идея, ще и се карам, но не ми се иска да я пляскам, а наказание зза куче незнам. Може да я затварям за малко в друга стая в която няма хора, когато направи беля. Дано да разбере защо се случва.

:re_037:

#2904 Потребителят е офлайн   apetrushinova Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2011 - 05:46 PM

Показване на мнениетоLittle_mia, в 22 March 2011 - 03:24 PM, написа:

Показване на мнениетоdjafka, в 22 March 2011 - 10:33 AM, написа:

Показване на мнениетоLittle_mia, в 21 March 2011 - 03:15 PM, написа:

Показване на мнениетоvaliobrk, в 19 March 2011 - 07:41 AM, написа:

здр,има ли някой в темата

djafka, безкрайно ти благодаря. Обаче мисля , че ние вече доста объркахме нещата. Научи се да се качва в леглото на детето към 5 часа сутринта и няма махане от там. Искам да попитам как да я накарам да спре. Има си легълце удобно и мекичко с много играчки. Ако го похлупя с нещо да не успее да излиза от 5 до 8 сутринта дали ще успея да я отуча от това. Прави го от 4-5 дни откакто откри , че може да се качва на това легълце. Направо е ужас. Тази сутрин се изпишка на възглавничката на детето докато то беше в леглото :ud_009: Помогнете ми моля

Миа, не я захлупвай с легълцето - ще намрази и него, няма да иска да припари. В никакъв случай.
По скоро постоянно и казвай къде трябва и къде не трябва да бъде ;))

Djafla, всичко разбрах :) Благодаря ти много, няма да я захлупвам, наистина не беше добра идея, ще и се карам, но не ми се иска да я пляскам, а наказание зза куче незнам. Може да я затварям за малко в друга стая в която няма хора, когато направи беля. Дано да разбере защо се случва.

:re_037:

Недей да я захлупваш и не я наказвай там, тя си е бебе - ще почне да я е страх ... Като отиде там даже може да й казваш Място ! и да й даваш наградка - така ще знае, че това е нейното място, където й дават наградки, демек - хубаво място и ще си го предпочита :)
Така научих Инки. Тя се качваше по леглото и по-зле - когато мен и приятелят ми ни няма и се изхожда и пикае по леглото (протестира, че сме я оставили). Скоро на приятелят ми му се наложи да отсъства за 6 дни и тя хоп - на неговото място си свърши работата . Като сме там или както си ни е ежедневието - работа, вкъщи, разходки и няма проблем :)
User's Signature

Качена снимка

#2905 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2011 - 06:59 PM

Показване на мнениетоiamphand, в 22 March 2011 - 08:17 AM, написа:

Показване на мнениетоSneji_, в 21 March 2011 - 05:41 PM, написа:

Здравейте,не съм писала много отдавна.Искам да споделя това което ме мъчи.Моя Майло напоследък са го хванали лудите,непрекъснато търси да клеца,бие се с ъс всички мъжки.Това ок разбирам го иска женска,но онзи ден ухапа детето(като преди това доста предупредително ръмжа) и това вече ми е трудно да го понеса.Иначе е много възпитан,добър,не сме имали никакви проблеми.Много го обичаме и е гледан доста добре.
И май се насочвам към кастрация,защото такова поведение немога да издържа.Предполагам че се държи така заради женските.Той е на 1г2м

Иначе ето го:

Смело с кастрацията. Ще се родите! Качена снимка

Не не минава ние сме 3год и колкото е по голямо кучето толокова повече искаме да го изядем, но в пловдив има хора които могат да ви помогнат http://www.canis-bg....ontacts&lang=bg за съжаление ние сме от Варна.

#2906 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2011 - 10:23 PM

Здравейте,
моля споделете как се справяте с космите от кучетата си, защото при нас положението е много тежко. Има периоди, в които Джоджо ръси купища косми. Трябва да пускам прахосмукачката по два пъти на ден, за да е чисто. В момента сме в такъв период, който се оказа доста продължителен. Пробвахме с някакви хапчета, от които козинката му става много мека, но космопада не спира. Помагайте!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2907 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2011 - 11:32 PM

Показване на мнението^JOJO^, в 22 March 2011 - 10:23 PM, написа:

Здравейте,
моля споделете как се справяте с космите от кучетата си, защото при нас положението е много тежко. Има периоди, в които Джоджо ръси купища косми. Трябва да пускам прахосмукачката по два пъти на ден, за да е чисто. В момента сме в такъв период, който се оказа доста продължителен. Пробвахме с някакви хапчета, от които козинката му става много мека, но космопада не спира. Помагайте!

Здрасти,
Голям сладурко е ДжоДжо :re_037:
При нас много помогнаха пипетите Dermoscent. На втората седмица от прилагането им космите намаляха видимо, а сега (вече 5та седмица) косопада е поне с 80% по-малко от този, който беше в началото. На упътванията пише, че се прилага двумесечно лечение.. Те са като фронтлайн, даже се слагат на същото място и миришат приятно на евкалипт :)
Ако искате пробвайте.. при нас както казах има голям ефект.

Цитат

Не не минава ние сме 3год и колкото е по голямо кучето толокова повече искаме да го изядем, но в пловдив има хора които могат да ви помогнат http://www.canis-bg....ontacts&lang=bg за съжаление ние сме от Варна.

Само искам да вметна, че нямам добри отзиви от въпросното училище. Не съм ходила там, но мисля, че те бяха едни от многото, с които разговарях и ми казаха, че задължително трябва да оставя Джаспър на пансион за да го дресират. Пак казвам лични отзиви нямам.. просто срещнах много негативни мнения.

#2908 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2011 - 06:26 AM

Лелеее, явно, като се запролети, всички имаме един и същи проблем - при нас също космопадът толкова се е засилил, че вчера, след като пробвах четири различни вида четки и гребени за кучета и нито един не подейства, грабнах едно обикновено малко гребенче и го ресах половин час! Направо не мога да опиша що косми изпадаха! Вземам му храна против космопад, но нещо й се мръщи и много много не иска да я яде. Радуша, ще пробвам тези капки, дано подействат, че ... преди да изляза за работа, половин час се щавя ...
Колко до училищата - Джими така и не се натутках да го заведа и сега си бера плодовете. НО, това, което аз знам е, че в много школи отказват да поемат мъжки кучета след навършване на една година, а женски - след година и два-три месеца, ако обучението е обвързано с оставяне на пансион. След тези възрасти кучетата са толкова привързани към дома и семейството си, че приемат много тежко откъсването от средата и не научават нищо. Да не говорим, че идеята на обучението по първоначално послушание е кучо да схване кой е шефа, т.е. кой е алфата във вашата глутница, а това следва да сте вие. Аз лично бих водила кучето си на школа, но само ако обучението включва и мен. Иначе - не. Най-малкото което е, ако не съм там, не мога да знам какви методи за обучение прилагат. Все още има треньори, според които боят решава всичко ... :eg_033: Това обаче си е лично мнение - може и да греша.
User's Signature

Качена снимка

#2909 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2011 - 08:22 AM

Да ви кажа честно, не се притеснявам от "пансион" - оставяли сме Майло на хотел няколко пъти вече и не е имало проблеми, така че мисля и с пансиона проблем няма да има - поне се надявам. Има вариант при нас и за съботно неделно училище - Радуша го препоръчва, въпроса е че трябва да решавам тия дни и да взимам мерки. Явно без професионалист няма да минем :dry:
А това за алфата в глутницата, да си призная ми е малко мътно - и Сизар гледаме всяка вечер, и чета и се опитвам да правя нещата уж както трябва, обаче... Как го прави този човек - с едно щракане с пръсти и "шшшт" и готово - кучето се е подчинило :md_064: Магия !
User's Signature

Качена снимка

#2910 Потребителят е офлайн   just_charlie Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 March 2011 - 09:06 AM

Показване на мнениетоLittle_mia, в 22 March 2011 - 09:40 AM, написа:

just_carlie, kapanec, Благодаря Ви.Точно това и направих снощи бях строга. Първо тя се опита да се качи аз и се скарах и я занесох в нейното легълце. Вторият път и се скарах и я захлупих с кошчето и.Тя доста плака , пуснах я след 20 мин. и пак отиде да скимти до леглото и да се опитва да се качва. Тогава я пляснах по дупето и я изпъдих. Тя се махне и при всяко следващо идване и се карах. Та така де не смееше да припарва много.И спахме спокойно горе - долу. Мисля вече така да процедирам , но без шамарче, то си беше веднъж да си знае ( и да види кой е шефа).
Мисля , че е достатъчно умна и ще се отучи.Немога да я лъжа с наградки, защото е много капризна и без това неиска да яде почти нищо. Хапва млекце със хлябче и по малко гранулки. Иначе и полешко обича.

Лек ден на всички ! :smile:

това попринцип ще е временно с среднощното разхождане поне една две седмици,после ще свикне с вашия режим на спане ,даже вие ще я будите сутринта :tb_195: а за храната пробвала ли си консерва ? Ако не пробваи надробии малко хляб с консерва и малко топла водичка да си пусне соссче,а ако стане слагаи и малко гранули,аз моя чарли така се научи да яде гранули и през две седмици му взимам една консерва много ги обича :smile:

#2911 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 March 2011 - 09:39 AM

Показване на мнениетоradusha, в 22 March 2011 - 11:32 PM, написа:

Здравейте,

Здрасти,
Голям сладурко е ДжоДжо :re_037:
При нас много помогнаха пипетите Dermoscent. На втората седмица от прилагането им космите намаляха видимо, а сега (вече 5та седмица) косопада е поне с 80% по-малко от този, който беше в началото. На упътванията пише, че се прилага двумесечно лечение.. Те са като фронтлайн, даже се слагат на същото място и миришат приятно на евкалипт :)
Ако искате пробвайте.. при нас както казах има голям ефект.

Цитат

Само искам да вметна, че нямам добри отзиви от въпросното училище. Не съм ходила там, но мисля, че те бяха едни от многото, с които разговарях и ми казаха, че задължително трябва да оставя Джаспър на пансион за да го дресират. Пак казвам лични отзиви нямам.. просто срещнах много негативни мнения.

Ще ги пробвам тези капки задължително.
Много благодаря.
User's Signature

Качена снимка

#2912 Потребителят е офлайн   Little_mia Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 March 2011 - 09:49 AM

Показване на мнениетоjust_charlie, в 23 March 2011 - 09:06 AM, написа:

just_carlie, kapanec, Благодаря Ви.Точно това и направих снощи бях строга. Първо тя се опита да се качи аз и се скарах и я занесох в нейното легълце. Вторият път и се скарах и я захлупих с кошчето и.Тя доста плака , пуснах я след 20 мин. и пак отиде да скимти до леглото и да се опитва да се качва. Тогава я пляснах по дупето и я изпъдих. Тя се махне и при всяко следващо идване и се карах. Та така де не смееше да припарва много.И спахме спокойно горе - долу. Мисля вече така да процедирам , но без шамарче, то си беше веднъж да си знае ( и да види кой е шефа).
Мисля , че е достатъчно умна и ще се отучи.Немога да я лъжа с наградки, защото е много капризна и без това неиска да яде почти нищо. Хапва млекце със хлябче и по малко гранулки. Иначе и полешко обича.

това попринцип ще е временно с среднощното разхождане поне една две седмици,после ще свикне с вашия режим на спане ,даже вие ще я будите сутринта :tb_195: а за храната пробвала ли си консерва ? Ако не пробваи надробии малко хляб с консерва и малко топла водичка да си пусне соссче,а ако стане слагаи и малко гранули,аз моя чарли така се научи да яде гранули и през две седмици му взимам една консерва много ги обича :smile:

Пробвах със какво ли не, а консерва не ще и да види.Гранулките ги хрупа, сложа ли вода или бульон не ги докосва.Доста е капризна, надявам се да го израсте.Иначе снощи много се смяхме с нея. Хвърлях и топка за тенис , а тя я гонеше и ми я носеше обратно и така всеки път. Пробвах и с други играчки пак ги носи , но не ги пуска трябва да и ги издърпаш от устата
:wb_052: Знам, че е много малка за да го прави осъзната , но е забавно, изглежда като обучено куче. :dog: Снощи пак я спипах 2 пъти в леглото на детето, качва се тихомълком, но поне вече не скимти до леглата и не буди всички.Мисля, че като повтарям постоянно, че така не става ще се научи. Иначе си знае името и идва като я викаш.Също и от не разбира, като прави беля кажа ли НЕ и моментално оставя всичко и изчезва :ab_041: Разбира се после пак се връща за да пробва дали няма да стане с втори или терети опит.Искам да ви попитам и още нещо. Имаме само първа ваксина, края на месеца е втората. Абсолютно никъде ли немога да я извеждам.Живеем в къща и двора ни е под носа.

И вече има снимки в галерия :))

#2913 Потребителят е офлайн   djafka Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Спорт и йога.

Публикувано: 23 March 2011 - 10:09 AM

За споменатите капки против космопад - при нашата подействаха само първият месец, след това пак обилен космопад, дори и сле прилагането им.
Имайте предвит, че се прилагат три дни след къпане или пет преди къпане.
Витамините имат малко по - добър ефект /има витамини само против космопад/
Засега нищо не е помогнало ЕФЕКТИВНО!!!
Някъде бях чел - Джаковете имат целогодишен космопад.

Ако някой има предложения, да речем мазане със зехтин или свинска мас :))))))))))))) каквото и да е, казвайте :))))

#2914 Потребителят е офлайн   djafka Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Спорт и йога.

Публикувано: 23 March 2011 - 10:19 AM

Показване на мнениетоLittle_mia, в 23 March 2011 - 09:49 AM, написа:

Пробвах със какво ли не, а консерва не ще и да види.Гранулките ги хрупа, сложа ли вода или бульон не ги докосва.Доста е капризна, надявам се да го израсте.Иначе снощи много се смяхме с нея. Хвърлях и топка за тенис , а тя я гонеше и ми я носеше обратно и така всеки път. Пробвах и с други играчки пак ги носи , но не ги пуска трябва да и ги издърпаш от устата
:wb_052: Знам, че е много малка за да го прави осъзната , но е забавно, изглежда като обучено куче. :dog: Снощи пак я спипах 2 пъти в леглото на детето, качва се тихомълком, но поне вече не скимти до леглата и не буди всички.Мисля, че като повтарям постоянно, че така не става ще се научи. Иначе си знае името и идва като я викаш.Също и от не разбира, като прави беля кажа ли НЕ и моментално оставя всичко и изчезва :ab_041: Разбира се после пак се връща за да пробва дали няма да стане с втори или терети опит.Искам да ви попитам и още нещо. Имаме само първа ваксина, края на месеца е втората. Абсолютно никъде ли немога да я извеждам.Живеем в къща и двора ни е под носа.

Миа, не съм ветеринар, но си я извеждай по малко за пишу - и да не забравиш наградка /малка бисвитка, ама малка не е за наяждане:))/ когато се изпиша навън.
Третата ваксина е против бяс, дано не бъркам, за всеки случай и измивай крачетата и муцунката след разходка.
За пускането на топката пробвай с избрана от теб дума за пускана на играчка от устата, и докато се научи казвай думата и измъквай играчката, така гаранция сама ще свикне да ти я дава след думата.
КАкво стана с преградката до легълцето? Казваш ли и НЕ когато е на легълцето???
Къде спи през деня? Ако спи през деня на нейното място, постоянно я поощрявай за това и съответно наказвай когато не спи там.
Миа, затварянето в друго помещение не е решение, наказанието трябва да бъде моменто и на мига за определената ситуация, след това е абсолютно неразбираемо за кучката.
ПС: Сори ако звуча някак менторски, искам само да помогна ако мога ;)

#2915 Потребителят е офлайн   iamphand Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2011 - 11:27 AM

Показване на мнениетоradusha, в 22 March 2011 - 03:13 PM, написа:

Аз пък такива проблеми с Джаспър не съм имала до момента.. от много малък свикна да общува с другите кучета. Без значение от пол, ръст и т.н.
Даже бих казала, че Айра (женския ни джак) е по-агресивна от двамата..

Ами рано Ви е да сте сигурни, че с Джаспар няма да имате проблеми. Малък е още. Моят Джаз също беше ангелче около година, но след това постепенно взе да си показва джаковия нрав. При приближаване до мъжко куче взе да настръхва целия, да прави "гребен" почти до опашката, да ръмжи, да скача срещу другия. Без значение е колко е голям другия, без значение е дали е ротвайлер, хъски, кокер или пинчер. Всички това обаче - когато е на повод. Когато е пуснат свободен, се приближава до другото куче предпазливо, душат се известно време, за да се опознаят и след това обикновено започват да си играят лудо и стават приятели. И това е след кастрацията. За мен изводът е, че с един типичен мъжки джак стопанинът винаги трябва да е нащрек при среща с непознати кучета. Рецептата, може би, е постоянна социализация и то от най-ранна възраст - среща с други кучета и хора.

#2916 Потребителят е офлайн   iamphand Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2011 - 11:31 AM

Здравейте,

Джаковете си сменят козината четири пъти годишно по три месеца. :db_046: Няма спасение. Въоръжете се с търпение, четки, гребени и мощна прахосмукачка.

#2917 Потребителят е офлайн   volokin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 March 2011 - 12:15 PM

Показване на мнениетоiamphand, в 23 March 2011 - 09:31 AM, написа:

Здравейте,

Джаковете си сменят козината четири пъти годишно по три месеца. :db_046: Няма спасение. Въоръжете се с търпение, четки, гребени и мощна прахосмукачка.

Абсолютно съм съгласен, при нас нищо не помага. Има на периоди когато падат по-малко, но.......
Но това са един от минусите за тази порода, ние лино си знаехме, че ще е така. Вече повече от 4 години си го гледаме и сме привикнали.

#2918 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 March 2011 - 01:57 PM

Показване на мнениетоdjafka, в 23 March 2011 - 10:09 AM, написа:

За споменатите капки против космопад - при нашата подействаха само първият месец, след това пак обилен космопад, дори и сле прилагането им.
Имайте предвит, че се прилагат три дни след къпане или пет преди къпане.
Витамините имат малко по - добър ефект /има витамини само против космопад/
Засега нищо не е помогнало ЕФЕКТИВНО!!!
Някъде бях чел - Джаковете имат целогодишен космопад.

Ако някой има предложения, да речем мазане със зехтин или свинска мас :))))))))))))) каквото и да е, казвайте :))))

Това с целогодишния космопад ще се окаже истина. Джоджо е вкъщи от февруари 2010 и като се замислия за много кратки периоди козинката му не е падала.
А как се казват витамините против космопад?
User's Signature

Качена снимка

#2919 Потребителят е офлайн   just_charlie Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 March 2011 - 03:58 PM

Показване на мнениетоLittle_mia, в 23 March 2011 - 09:49 AM, написа:

много са хитри малките мишки моя чарли на втория месец се научи да сяда да дава лапа и да стои мирно сега се учи да ляга,а това за хапането на играчката е само игра и обичат много да се дразнят така. А за втората ваксина до колкото са ми казвали две седмици не трябва да доближава улично куче,коте и мишка също така не трябва да доближава напикано и акано от не ваксинирани животни,но ако нямате в такъв случай я извеждаите ,а също така може да си играе с напълно ваксинирани кучета :dog:

#2920 Потребителят е офлайн   just_charlie Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 March 2011 - 04:01 PM

:smile: :smile:

Показване на мнениетоpoluno6t, в 04 March 2011 - 03:29 PM, написа:

Ето малко снимки и тревожните характеристики на Джеси(5 месеца )
е дори да си е мелесче си я обичаме и тази причина няма да доведе до промяна в нашите отношения :)
Прикачен файл IMG_2968.JPG
Прикачен файл IMG_2969.JPG
Прикачен файл IMG_2971.JPG
Прикачен файл IMG_2887.JPG
:ae_085:

и на моя чарли му стана така козинката ама не мога да го хвана да го снимам :smile:

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни