Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#2921 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 23 March 2011 - 09:37 PM

Относно космопада при нас вече втори месец имаме ефект от храната на (99%) е намалял .Смесвам гранули по равни части "орижен с 6 вида риба"+"роял канин мини адулт"+ "фафорит"

#2922 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2011 - 09:22 AM

Показване на мнениетоiamphand, в 23 March 2011 - 11:31 AM, написа:

Показване на мнението^JOJO^, в 22 March 2011 - 10:23 PM, написа:

Здравейте,
моля споделете как се справяте с космите от кучетата си, защото при нас положението е много тежко. Има периоди, в които Джоджо ръси купища косми. Трябва да пускам прахосмукачката по два пъти на ден, за да е чисто. В момента сме в такъв период, който се оказа доста продължителен. Пробвахме с някакви хапчета, от които козинката му става много мека, но космопада не спира. Помагайте!

Джаковете си сменят козината четири пъти годишно по три месеца. Качена снимка Няма спасение. Въоръжете се с търпение, четки, гребени и мощна прахосмукачка.

поради тази причина и ние си купихме най мощната прахосмукачка на пазара с 6 л. торба и хепа филтър.Качена снимка

#2923 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2011 - 11:05 AM

:ab_041: и ние така - мощна прахосмукачка, със "специална турбо четка за домашни любимци" - без майтап, така си пише на пакета и си я поръчваш отделно ако желаеш, никакви килими в "неговата стая" и честичко поизтупване на човеците и вещите им на терасата - ама се свиква :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#2924 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2011 - 02:37 PM

Показване на мнениетоkapanec, в 23 March 2011 - 09:37 PM, написа:

Относно космопада при нас вече втори месец имаме ефект от храната на (99%) е намалял .Смесвам гранули по равни части "орижен с 6 вида риба"+"роял канин мини адулт"+ "фафорит"

просто дойде пролетта и се стопли.Качена снимка

#2925 Потребителят е офлайн   Little_mia Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2011 - 01:20 PM

Здравейте,

Искам да споделя какво ми се случи вчера и да ми кажете дали аз нещо несъм наред или хората са се побъркали.
Вчера беше 2 ваксина на Мия. Понеже аз съм на работа, помолих братовчед ми да я заведе във Обединена Ветеринарна Клиника - Варна.И така отиват да и поставят ваксината и за да била по спокойна и дали котешки пастет да си хапне. :ud_009: Даже кутийката е в къщи за което са взели пари.След това Мия прави алергичен шок и и се подуват очичките и муцунката. Братовчед ми си изкарва акъла и я връща в клиниката, където казват, че алергията не е от ваксината нито от храната и и бият инджекция ( за която също си взимат парите) Вечерта когато се прибрах беше поспаднала, но муцунката и още беше като на Алф :(. Тази сутрин беше значително по добре със съвсем лек оток. Иначе е много игрива и си яде нормално.
Та моля Ви кажете ми всичко това нормално ли е ? На някого случвало ли се е? Възможно ли е от ваксината да се получи ( ветеринарят е казал че не е възможно) или котешкият пастет и е подействал така? И изобщо как е възможно да дадат котешка храна на куче във уж една от най - добрите клиники във Варна?
Братовчед ми не е на ясно и не е могъл да реагира. От вчера съм в пълен ужас. Толкова много се притесних.Мога ли да търся някаква отговорност от лекарите?

Благодаря ВИ

#2926 Потребителят е офлайн   just_charlie Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2011 - 03:21 PM

Показване на мнениетоLittle_mia, в 25 March 2011 - 01:20 PM, написа:

Здравейте,

Искам да споделя какво ми се случи вчера и да ми кажете дали аз нещо несъм наред или хората са се побъркали.
Вчера беше 2 ваксина на Мия. Понеже аз съм на работа, помолих братовчед ми да я заведе във Обединена Ветеринарна Клиника - Варна.И така отиват да и поставят ваксината и за да била по спокойна и дали котешки пастет да си хапне. :ud_009: Даже кутийката е в къщи за което са взели пари.След това Мия прави алергичен шок и и се подуват очичките и муцунката. Братовчед ми си изкарва акъла и я връща в клиниката, където казват, че алергията не е от ваксината нито от храната и и бият инджекция ( за която също си взимат парите) Вечерта когато се прибрах беше поспаднала, но муцунката и още беше като на Алф :(. Тази сутрин беше значително по добре със съвсем лек оток. Иначе е много игрива и си яде нормално.
Та моля Ви кажете ми всичко това нормално ли е ? На някого случвало ли се е? Възможно ли е от ваксината да се получи ( ветеринарят е казал че не е възможно) или котешкият пастет и е подействал така? И изобщо как е възможно да дадат котешка храна на куче във уж една от най - добрите клиники във Варна?
Братовчед ми не е на ясно и не е могъл да реагира. От вчера съм в пълен ужас. Толкова много се притесних.Мога ли да търся някаква отговорност от лекарите?

Благодаря ВИ

възможно е да е от ваксината и от пастеета, на моя прителка така и стана и на неиното куче и вета каза че може и някоя буба да го е ухапало,дано напълно да се възтанови, аз също съм от варна и моя мишок го водя при Манолов на капитан райчо 36 той също е добър вет ако нямаш доверие на тези,можеш и при него да отидеш

#2927 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2011 - 12:27 AM

Показване на мнениетоLittle_mia, в 25 March 2011 - 01:20 PM, написа:

Здравейте,

Благодаря ВИ

Здрасти,

За пръв път чувам за такова нещо! Котешката консерва едва ли би имала такова действие... аз знам за доста кученца, които ги хранят основно с такава и нищо им няма.
Провери каква е ваксината и виж какво пише за възможни алергични реакции или странични ефекти.
А наистина има вероятност и да е от страничен фактор, като ухапване от някакво насекомо или знам ли.. странно е, дано са взели мерки навреме!

#2928 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2011 - 11:34 AM

Здравейте и се извинявам предварително,че се намесвам във вашата тема :re_037:
Little_mia,напълно е възможно да се получи оток на главата от ваксина.Братчето на моето куче получи абсолютно същата реакция от 3-тата ваксина като твоята сладурана-случва се.Ще си позволя да ти дам съвет-смени клиниката(от личен опит ти го казвам).Обиколила съм няколко клиники през годините и тази въобще не е добро решение.Разбира се това е лично мое мнение и не задължавам никой с него.
Хубав ден ви пожелавам :smile:

#2929 Потребителят е офлайн   Darmuche-kuche Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2011 - 12:22 AM

Привет и от нас..:))...Дарма...малкия куршум.Още сме на 4 месеца.За сега се справяме добре,първи разходки...слънчице..:)))))

#2930 Потребителят е офлайн   Little_mia Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2011 - 09:51 AM

seslili, radusha, just_ charlie, благодаря ВИ :)
Вече сме добре, отока съвсем спадна и сме като нови :) Много се бях притеснила.
Наистина май клиниката не е добър избор. Just_charlie, май ще се възползвам от твоят ветеринар. Щом и на други се е случвало , значи е възможно да е от ваксината.

Лек ден на всички :ba_025:

#2931 Потребителят е офлайн   Jack4o Икона

Публикувано: 29 March 2011 - 09:08 AM

Здравейте,
Искам да споделя с вас един проблем, който ме притеснява и не мога да си го обясня.
Моето куче е на 5 месеца и не иска да яде от сухата си храна.. души я, бута купичката с нос и не яде.. накисваме му я във вода, бульон, но спря да яде от нея... отделно почти винаги към нея прибавяме и месце, сърца, дробчета.. , ако някои има опит с подобно нещо, бих се радвал да го сподели..
Аз мисля днес да отида и да проверя дали би ял от друга суха храна..

Поздрави,
Митко и Жени

Прикачена снимка

#2932 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2011 - 07:40 PM

Привет и от нас:dog: ни е днеска си имаме специален повод имахме свадба(Шона + Буч) а годеника е наследник на "Сконсет "-която отдавна не е писала в форума и се справи успешно и стаха (законно):smile:мъж и жена

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2933 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2011 - 03:05 PM

Показване на мнениетоkapanec, в 29 March 2011 - 07:40 PM, написа:

Привет и от нас:dog: ни е днеска си имаме специален повод имахме свадба(Шона + Буч) а годеника е наследник на "Сконсет "-която отдавна не е писала в форума и се справи успешно и стаха (законно):smile:мъж и жена

Честито капанец :mg_062:
Маша също е наследница на Сконсет (и Рамбо), от първото й кучило.
User's Signature

Качена снимка

#2934 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2011 - 06:00 PM

Да от същото кучило е и Буч има брад пак тука в Русе но не съм го виждал иначе Буч си е голям красевец (6+) тая вечер се справи с задачката си цели два пъти за 1,30 мин :dry:

#2935 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 April 2011 - 02:54 PM

А ние имаме много поводи и все весели:flagbg:4 момченца и едно момиче. Слагам клипче, което за някой може да е интересно, но предупреждавам че е от раждането на момиченцето Тера. http://www.metacafe....of_a_jrt_puppy/

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2936 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2011 - 04:07 PM

Прекрасни сте.
Страхотни снимки и разкошно клипче - викнах децата да видят това малко чудо / раждането/.
Живи е здрави да сте всички.

#2937 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2011 - 05:14 PM

Божееее, как идвали на белия свят нашите слънчица! Не, че съм се заблуждавала, че ги носи щъркела, но все пак ... различно е, като го видиш, а, предполагам, усещането на живо е съвсем неописуемо! Да е жива и здрава мамата и всички бебоци! Дано си намерят прекрасни стопани, които много да ги обичат и на които самите те да донесат безкрайна радост!
User's Signature

Качена снимка

#2938 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2011 - 09:03 PM

Страхотно! За първи път виждам раждане на кученце ! Душички малки - много са сладички :wub:
Да са живи и здрави малките и мама и много добри стопани да си намерят :smile:
User's Signature

Качена снимка

#2939 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 April 2011 - 02:03 PM

търся да си купя джак ръсел, мъжки с гладък косъм. Доколкото знам тази порода се разделя на 2 главни вида - парсън териер, които са по-високи и с по-къдрава козина, и типичния джак ръсел териер, който е по нисък, с излагеден косъм и по-дълго тяло. Аз си търся джак ръсел, мъжки.

ако някой продава такива сладури или познава хора които продават, моля пишете ми на
е-мейл StoDermi@hotmail.com
или
скайп - capwer

#2940 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 April 2011 - 04:12 PM

Честитио на izidra за прекрасните бебоци и клипчето което е интересно особенно за тия който не са виждали как се появяват кученцетата:ba_025:

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни