Джак Ръсел териер
Публикувано: 24 March 2011 - 09:22 AM
iamphand, в 23 March 2011 - 11:31 AM, написа:
^JOJO^, в 22 March 2011 - 10:23 PM, написа:
моля споделете как се справяте с космите от кучетата си, защото при нас положението е много тежко. Има периоди, в които Джоджо ръси купища косми. Трябва да пускам прахосмукачката по два пъти на ден, за да е чисто. В момента сме в такъв период, който се оказа доста продължителен. Пробвахме с някакви хапчета, от които козинката му става много мека, но космопада не спира. Помагайте!
Джаковете си сменят козината четири пъти годишно по три месеца.

поради тази причина и ние си купихме най мощната прахосмукачка на пазара с 6 л. торба и хепа филтър.

Публикувано: 24 March 2011 - 11:05 AM

Публикувано: 24 March 2011 - 02:37 PM
Публикувано: 25 March 2011 - 01:20 PM
Искам да споделя какво ми се случи вчера и да ми кажете дали аз нещо несъм наред или хората са се побъркали.
Вчера беше 2 ваксина на Мия. Понеже аз съм на работа, помолих братовчед ми да я заведе във Обединена Ветеринарна Клиника - Варна.И така отиват да и поставят ваксината и за да била по спокойна и дали котешки пастет да си хапне.

Та моля Ви кажете ми всичко това нормално ли е ? На някого случвало ли се е? Възможно ли е от ваксината да се получи ( ветеринарят е казал че не е възможно) или котешкият пастет и е подействал така? И изобщо как е възможно да дадат котешка храна на куче във уж една от най - добрите клиники във Варна?
Братовчед ми не е на ясно и не е могъл да реагира. От вчера съм в пълен ужас. Толкова много се притесних.Мога ли да търся някаква отговорност от лекарите?
Благодаря ВИ
Публикувано: 25 March 2011 - 03:21 PM
Little_mia, в 25 March 2011 - 01:20 PM, написа:
Искам да споделя какво ми се случи вчера и да ми кажете дали аз нещо несъм наред или хората са се побъркали.
Вчера беше 2 ваксина на Мия. Понеже аз съм на работа, помолих братовчед ми да я заведе във Обединена Ветеринарна Клиника - Варна.И така отиват да и поставят ваксината и за да била по спокойна и дали котешки пастет да си хапне.

Та моля Ви кажете ми всичко това нормално ли е ? На някого случвало ли се е? Възможно ли е от ваксината да се получи ( ветеринарят е казал че не е възможно) или котешкият пастет и е подействал така? И изобщо как е възможно да дадат котешка храна на куче във уж една от най - добрите клиники във Варна?
Братовчед ми не е на ясно и не е могъл да реагира. От вчера съм в пълен ужас. Толкова много се притесних.Мога ли да търся някаква отговорност от лекарите?
Благодаря ВИ
възможно е да е от ваксината и от пастеета, на моя прителка така и стана и на неиното куче и вета каза че може и някоя буба да го е ухапало,дано напълно да се възтанови, аз също съм от варна и моя мишок го водя при Манолов на капитан райчо 36 той също е добър вет ако нямаш доверие на тези,можеш и при него да отидеш
Публикувано: 26 March 2011 - 12:27 AM
Little_mia, в 25 March 2011 - 01:20 PM, написа:

Благодаря ВИ
Здрасти,
За пръв път чувам за такова нещо! Котешката консерва едва ли би имала такова действие... аз знам за доста кученца, които ги хранят основно с такава и нищо им няма.
Провери каква е ваксината и виж какво пише за възможни алергични реакции или странични ефекти.
А наистина има вероятност и да е от страничен фактор, като ухапване от някакво насекомо или знам ли.. странно е, дано са взели мерки навреме!
Публикувано: 26 March 2011 - 11:34 AM

Little_mia,напълно е възможно да се получи оток на главата от ваксина.Братчето на моето куче получи абсолютно същата реакция от 3-тата ваксина като твоята сладурана-случва се.Ще си позволя да ти дам съвет-смени клиниката(от личен опит ти го казвам).Обиколила съм няколко клиники през годините и тази въобще не е добро решение.Разбира се това е лично мое мнение и не задължавам никой с него.
Хубав ден ви пожелавам

Публикувано: 28 March 2011 - 09:51 AM
Вече сме добре, отока съвсем спадна и сме като нови :) Много се бях притеснила.
Наистина май клиниката не е добър избор. Just_charlie, май ще се възползвам от твоят ветеринар. Щом и на други се е случвало , значи е възможно да е от ваксината.
Лек ден на всички

Публикувано: 29 March 2011 - 09:08 AM
Искам да споделя с вас един проблем, който ме притеснява и не мога да си го обясня.
Моето куче е на 5 месеца и не иска да яде от сухата си храна.. души я, бута купичката с нос и не яде.. накисваме му я във вода, бульон, но спря да яде от нея... отделно почти винаги към нея прибавяме и месце, сърца, дробчета.. , ако някои има опит с подобно нещо, бих се радвал да го сподели..
Аз мисля днес да отида и да проверя дали би ял от друга суха храна..
Поздрави,
Митко и Жени

Публикувано: 30 March 2011 - 03:05 PM
kapanec, в 29 March 2011 - 07:40 PM, написа:

Честито капанец

Маша също е наследница на Сконсет (и Рамбо), от първото й кучило.
Публикувано: 02 April 2011 - 02:54 PM
Публикувано: 02 April 2011 - 05:14 PM
Публикувано: 03 April 2011 - 02:03 PM
ако някой продава такива сладури или познава хора които продават, моля пишете ми на
е-мейл StoDermi@hotmail.com
или
скайп - capwer