Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3501 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 July 2011 - 12:58 PM

Крис - Супер, супер, супеееееерррр!!! Да са живи и здрави малките бебенца, да си намерят най-готините стопани на света, а междувременно, да ви донесат много радост и усмивки и на вас! И, естествено, дайте снимки на жуженцата ... Мале, какви лиса готини ....
Чарли, мен никак не ме е страх от гръмотевиците - напротив, аз страшно много им се кефя!!! Но пък от сърце мразя пиратките и Новогодишната вечер именно поради тях! Ще пробвам да последвам съветите ви пак - каквото сабя покаже ... :dh_188:
Днес в един Зоомагазин видях едно джакче - продаваха го за 750 лева! Душичката беше толкова сладинка, само, като мине някой покрай аквариума му, и то се изправя на задните си крачета и проси внимание ... А очетата му все едно казваха "Вземи ме!..."... Накрая, разочаровано, че никой не говзема, се сгуши в другото кутре в аквариума и само гледаше с тези очички ... Разстроих се ...
User's Signature

Качена снимка

#3502 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2011 - 03:18 PM

Привет и от мен и поздравления за мамчето.
Нашия проблем не отшумява - хаповете свършиха и пак си го има- бясна съм.
Преди вета промивах точно с калиев.... , но вета само дето не ме наби - на доктор ли съм се правила.
Този разтвор го търсих в аптеката , но ....нямаха и представа.Казаха ,че е някакъв дезинфектант и да питам в магазините.
Направо да ви кажа ми писна.И животното се мъчи и съм облякла къщата в шалтета , защото цапането е доста неприятно.

#3503 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 July 2011 - 04:26 PM

Chriss, честито... Да са ви живи и здрави и мама да се възстанови бързо. Страхота новина. Дано всички бебоци да са здравички. :smile:
От кученца бебета не разбирам много, само от човешки. И знам, че няма нищо по - добро от майчиното мляко. Нито един заместител няма да помогне на бебето, както кърмата на майката. Пък и в първите дни е най - хранителна и ценна.
Ако все пак се решиш да дохранваш, то го прави винаги след като е минало бебето през мама.
Пак подчертавам опита ми е само с човешки бебета. Ванката се роди рано и беше много дребен. Та от там си знам. Просто по - честичко се хранехме. :ab_041:
Скоро ще имаме снимки на мишки. :wub:

#3504 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 July 2011 - 06:16 PM

Благодаря на всички!
А ето ги и най-новите бебета!
Нека се поосаферят малко, да заприличат на кученца повече отколкото на мишки, пък ще им кача още снимки :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3505 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 26 July 2011 - 06:53 PM

Честито... Крис .Да са ви живи и здрави Давай на най малкото да суче допълнително и отделно от другите тя майката си има най вероятно достатъчно мляко.
А нашите бебоци вече си прекарват почивните дни на вилата в пълноценна игра

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3506 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2011 - 08:04 PM

Красотааааааа!

#3507 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2011 - 07:15 AM

Ооооо страхотни са бебоците ! И мишленцата на Chrsis и дундьовците на Kapanec :dog: Как ми се иска да живея в къща с двор и още едно такова мъниче ... :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#3508 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2011 - 08:18 AM

kapanec, едно от твоите малки си има голяма фенка. Мъника, който бяга на снимките е страхотен/3-тата снимка от горе - надолу/. Умирам от яд, че къщата ни ще е готова чак на пролет. Ако имаме и малък шанс да стане тази есен ще се запиша за този бебеок.
Chriss, снощи гледахме с мъжа малките и давмата единодушно решихме, че са страхотни.
Като се замисля колко е трудно да гледаш тези бонбони и всичките да ги искаш....Как ги давате, направо ум не ми стига. Сигурно е много трудно.

#3509 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2011 - 09:53 AM

Браво на мама Сконси, да са и живи и здравички бебончетата и да си намерят отговорни и любящи стопани! Kapanec, много са пораснали потомците хихихи сигурно е голяма забава около тях. И аз си мисля като sesana, че ако някой ден имаме малки много много трудно ще се разделя с тях...
Иначе за всички навити да си вземат второ кученце ще кажа, че противно на очакванията ми - 2 кучета се гледат по-лесно от едно! :dog:

#3510 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2011 - 11:42 AM

Показване на мнениетоdora, в 26 July 2011 - 03:18 PM, написа:

Привет и от мен и поздравления за мамчето.
Нашия проблем не отшумява - хаповете свършиха и пак си го има- бясна съм.
Преди вета промивах точно с калиев.... , но вета само дето не ме наби - на доктор ли съм се правила.
Този разтвор го търсих в аптеката , но ....нямаха и представа.Казаха ,че е някакъв дезинфектант и да питам в магазините.
Направо да ви кажа ми писна.И животното се мъчи и съм облякла къщата в шалтета , защото цапането е доста неприятно.

трябва да го има в болниците.

#3511 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2011 - 11:47 AM

във варна го има в кабинета на др. Станков (до Синчец), нищо друго не помага.

#3512 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2011 - 11:53 AM

Аз без да искам се сдобих с втори ДРТ. Едни наши приятели на които подарихме нашето синче ,сега ни го върнаха щото било "много тъпо куче" и не могат да се оправят с него, пикае и с**е на всякъде в къщата и когато е сам не спира да лае. От една седмица е при нас и е перфектен под строгия поглед на баща си Чарли. Всичко е от стопаните, направих грешка като им го дадох.Качена снимка Най вероятно ще му търсим осиновител, ако не си го оставим( жена ми се дърпа).

#3513 Потребителят е офлайн   weasell Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:One More Dog Blog
    http://oshteedin.blogspot.com/

Публикувано: 27 July 2011 - 11:57 AM

Показване на мнениетоdora, в 24 July 2011 - 05:30 PM, написа:

Привет и от нас.
Сесана , пак уникални снимки на бандитите.
Това за любимите мъже на кучетата ни и аз си "патя"- моето момче е по цяла седмица в София и аз съм уж за всичко , но като си дойде / още щом спре колата зад блока познавам/ то не е радост не е чудо/ ревнувам/ Майло подивява докато го дочака да се качи и той е пръв по посрещането - ако остане необлизано място може и ние/ хаха/.
Ние пък имаме други проблеми- от пишлето му изтича секрет от седмица / беше като гноен /Водихме го на д-р и е на антибиотик.Не ,че ни казаха какво му е ...., но така или иначе го пие.От това разбира се има и последици с корема.Днес ме притесни много беше изтекло доста секрет./уж трети ден на хапчета/.
Някой имал ли е такива грижи?

Здравей, dora,
Не разбрах много какъв е проблема. Но преди време моята малка беба също имаше секрет от пишлето, един жълтеникав, който понякога се втвърдяваше. Когато седнеше някъде, доста цапаше. Бяхме на лекар. Те казаха, че има няколко варианта от какво може да е - от алергия към препарата, с който почиствах пода (смених го, с шампоан), от това, че в апартамента всичко е или паркет, или теракота (затова седмица бяхме на място, където имаше само килими) и от липса на витамини (затова й давах рибено масло на перлички - по една - две на ден с храната). Да ти кажа, оправи се, но не знам от което от трите неща е било, тъй като ги направих едновременно.
Желая ви да се оправяте бързо!

#3514 Потребителят е офлайн   weasell Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:One More Dog Blog
    http://oshteedin.blogspot.com/

Публикувано: 27 July 2011 - 11:59 AM

Показване на мнениетоcharlie2008, в 27 July 2011 - 11:53 AM, написа:

Аз без да искам се сдобих с втори ДРТ. Едни наши приятели на които подарихме нашето синче ,сега ни го върнаха щото било "много тъпо куче" и не могат да се оправят с него, пикае и с**е на всякъде в къщата и когато е сам не спира да лае. От една седмица е при нас и е перфектен под строгия поглед на баща си Чарли. Всичко е от стопаните, направих грешка като им го дадох.Качена снимка Най вероятно ще му търсим осиновител, ако не си го оставим( жена ми се дърпа).

Наистина всичко зависи от стопаните, а ДРТ са изключително умни и схватливи кучета!
Тази история ме впечатли и реших да я споделя :)
Успех с кученцето! Да здраво и много щастливо!

#3515 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2011 - 12:54 PM

Показване на мнениетоcharlie2008, в 27 July 2011 - 09:53 AM, написа:

Чарли, не се обиждайте на приятелите си, ДРТ не е за всяка уста лъжица и не всеки може да се справи с темперамента им! Моя приятелка посещаваше психолог и в разговор с нея споделила породата на моето куче! Жената й казала, че собствениците на ДРТ са специални хора, щото не всеки може да издържи на напъна ... и че именно поради тази причина ДРТ били сред най-изоставяните кучета ... За второто не знам до колко е вярно, но за първото ... склонна съм да се съглася!
Ако решите да дадете мъника за осиновяване, със сигурност бързо ще му се намерят стопани - просто ги преценете много добре ... Има хора, които биха злоупотребили с кученцето .... Не го давайте на първия, който го поиска ... А защо не качите и снимки, да видим малкия нежелан дребчо?
User's Signature

Качена снимка

#3516 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2011 - 04:28 PM

Показване на мнениетоweasell, в 27 July 2011 - 11:57 AM, написа:

Привет и от нас.
Това за любимите мъже на кучетата ни и аз си "патя"- моето момче е по цяла седмица в София и аз съм уж за всичко , но като си дойде / още щом спре колата зад блока познавам/ то не е радост не е чудо/ ревнувам/ Майло подивява докато го дочака да се качи и той е пръв по посрещането - ако остане необлизано място може и ние/ хаха/.
Ние пък имаме други проблеми- от пишлето му изтича секрет от седмица / беше като гноен /Водихме го на д-р и е на антибиотик.Не ,че ни казаха какво му е ...., но така или иначе го пие.От това разбира се има и последици с корема.Днес ме притесни много беше изтекло доста секрет./уж трети ден на хапчета/.

Здравей, dora,
Не разбрах много какъв е проблема. Но преди време моята малка беба също имаше секрет от пишлето, един жълтеникав, който понякога се втвърдяваше. Когато седнеше някъде, доста цапаше. Бяхме на лекар. Те казаха, че има няколко варианта от какво може да е - от алергия към препарата, с който почиствах пода (смених го, с шампоан), от това, че в апартамента всичко е или паркет, или теракота (затова седмица бяхме на място, където имаше само килими) и от липса на витамини (затова й давах рибено масло на перлички - по една - две на ден с храната). Да ти кажа, оправи се, но не знам от което от трите неща е било, тъй като ги направих едновременно.

Благодаря за отговорите на всички.
Като прочетох този пост обаче се замислих доста- в къщи навсякъде е с теракот и сега съм дигнала килимите.
Нямам представа какво причинява това ,но така или иначе си изпихме послушно хаповете и е факт ,че нищо не се промени.
От днес започнах промивки с калиевия / другото се оказа нечуван лек/ та да видим.
Колко дни обаче да продължа - няма как да е непрекъснато нали?

#3517 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2011 - 04:47 PM

Показване на мнениетоdora, в 27 July 2011 - 04:28 PM, написа:

Показване на мнениетоweasell, в 27 July 2011 - 11:57 AM, написа:

Привет и от нас.

Здравей, dora,

Благодаря за отговорите на всички.
Като прочетох този пост обаче се замислих доста- в къщи навсякъде е с теракот и сега съм дигнала килимите.
Нямам представа кое е това ,което причинява това ,но така или иначе си изпихме послушно хаповете и е факт ,че нищо не се промени.
От днес започнах промивки с калиевия / другото се оказа нечуван лек/ та да видим.
Колко дни обаче да продължа - няма как да е непрекъснато нали?

една две перлички от калия в малко вода( розова водица) в спринцовка 50 см3 в кожата на пишлето 2-3 минути разтривате нагоре надолу и така 1-2 дена по 2 пъти на ден като 2 я път е преди лягане или след последната разходка. Прилага се докато изчезне течението. С хебискръба става от първия път и не цапа, докато калия отива по дълго и малко цапа. успех.

#3518 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2011 - 04:55 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 27 July 2011 - 12:54 PM, написа:

Показване на мнениетоcharlie2008, в 27 July 2011 - 09:53 AM, написа:

Чарли, не се обиждайте на приятелите си, ДРТ не е за всяка уста лъжица и не всеки може да се справи с темперамента им! Моя приятелка посещаваше психолог и в разговор с нея споделила породата на моето куче! Жената й казала, че собствениците на ДРТ са специални хора, щото не всеки може да издържи на напъна ... и че именно поради тази причина ДРТ били сред най-изоставяните кучета ... За второто не знам до колко е вярно, но за първото ... склонна съм да се съглася!
Ако решите да дадете мъника за осиновяване, със сигурност бързо ще му се намерят стопани - просто ги преценете много добре ... Има хора, които биха злоупотребили с кученцето .... Не го давайте на първия, който го поиска ... А защо не качите и снимки, да видим малкия нежелан дребчо?

Оооо, той е голям красавец. Обаче позволили са му да стане доминантен и иска той да е шефа- лае постояно когато не е на неговата и се опитва да хапе даже. Но ще го оправя с помоща на Чарли.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3519 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2011 - 04:57 PM

На 2 сн баща Чарли му бяга отпред. А бандита се казва Фреди.

#3520 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2011 - 05:21 PM

Чарли , благодаря ти много.
Така и правя и няма да спирам.
Ще продължавам да търся и другото лекарство - току виж някой пък е чувал и не ме гледа като да съм луда.
Пропуснах и таткото и бандита са красавци.

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни