Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3681 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 August 2011 - 09:45 PM

Показване на мнениетоChriss, в 20 August 2011 - 09:28 AM, написа:

Снимки, снимки, снимки! :be_107:

Супер, супер, супер!!!! Невероятни са!!! Толкова сладки бебоци !!! Сигурно 70 пъти ги гледах! Мъника от снимка 2 ми прилича в главата на Чаричка и ми стана слабост, но наистина всички са невероятни! Искам да ги гушна всичките. Слагай по - често снимки да ни карат да се усмихваме :dog:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3682 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2011 - 03:53 PM

Привет и от нас.
Прекрасни снимки сте напускали отново- бебчетата са разкош , а Пипин е сладур/ и Ванката и стопанката /
В къщи ушите - деликатес са на милото / ще да са по - солени - хаха/.
Намери ли се Робин и да Радуша драсни един ред по проблема ви.
Ние днес скиторихме по поляни и гори и беше разкошно.Майло вилня и обдушваше всичко и страшно слушаше - на воля , но и си го беше страх да не ни изпусне в непознатия район.
Ех , да можеше всеки ден да имаме тези гори наблизоооо.

#3683 Потребителят е офлайн   nedev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 August 2011 - 11:29 PM

Показване на мнениетоradusha, в 18 August 2011 - 06:40 AM, написа:

Дано скоро намерят Роби!
Ние също имаме ГОЛЯМ проблем!!!! Имаме съмнения, че Айра е бременна :ud_009: Коремчето й нараства и млечните й жлези са увеличени според мен. Мислихме какво може да е станало и стигаме до извода, че вероятно е била разгонена докато бяхме на почивка на Тасос миналия месец - 5-11ти. Като се върнахме онова й нещо беше леко уголемено, но нямаше кръвотечение!!! Кучетата ги бяхме оставили да ги гледат родителите на приятеля ми, но те нямат наблюдения да са правили нещо :dh_188: Днес ще я водя при вета, адски много се притеснявам и незнам какво да правя,по принцип другата седмица имаме резервация за море, но в този случай не знам дали изобщо да ходим :(((((
Моля казвайте какво да правим ако е наистина бременна, което според мен е 99% сигурно, за 2 дни през които ме нямаше до вчера коремчето й е видимо пораснало ;(
Ще се побъркам...

Здравей. Сигурно вече си разбрала. че Айра не е бремена! Просто гледам датите. Пуснала си запитването на 18.08. А казваш, че може ни е била разгонена 5-11ти 07. Според това, няма как да е бремена защото до 30тия ден от забременяването, не си личи по нищо, че е така. Така , че според мен е мнима бременност или нещо друго.
Дано да съм помогнал с нещо.
User's Signature

Ниамам подпис

#3684 Потребителят е офлайн   nedev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 August 2011 - 11:34 PM

Показване на мнениетоizidra, в 18 August 2011 - 05:17 AM, написа:

Обръщам се с молба за помощ към Sesana и всички от района на Бургас. На 15.08.2011 към 8 часа от Морската градина над централния плаж в Бургас е изчезнал Роби /така се казва кучето/ нашата голяма любов и таткото на Пипин. Моля, всеки който се разхожда или спортува в този район да се оглежда за него. Кучето е бяло с кафяво на главата и много социално. Дано Роби се намери. Прикачам няколко негови снимки.ТЪРСИ СЕ !!!!Телефон за контакт 0887 35 34 38.

Какво е развитието ???
User's Signature

Ниамам подпис

#3685 Потребителят е офлайн   vladi8008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2011 - 07:43 AM

Показване на мнениетоnedev, в 21 August 2011 - 11:34 PM, написа:

Показване на мнениетоizidra, в 18 August 2011 - 05:17 AM, написа:

Обръщам се с молба за помощ към Sesana и всички от района на Бургас. На 15.08.2011 към 8 часа от Морската градина над централния плаж в Бургас е изчезнал Роби /така се казва кучето/ нашата голяма любов и таткото на Пипин. Моля, всеки който се разхожда или спортува в този район да се оглежда за него. Кучето е бяло с кафяво на главата и много социално. Дано Роби се намери. Прикачам няколко негови снимки.ТЪРСИ СЕ !!!!Телефон за контакт 0887 35 34 38.

Какво е развитието ???

какво става с Роби, някакви новини

#3686 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2011 - 09:00 AM

При мен няма абсолютно нищо. Все едно се е изпарил. Всеки ден ходя и обикалям. От днес вече ще мога само вечер. Но няма резултат. Питам, разпитвам ...нищо.
Колите на Обществен ред също го търсят. Дори ме спряха за проверка, като ме видяха с Пипин. Значи си вършат работата. Заприличал им на Роби, но като се завъртя се видяха петната му.
Днес ще пусна една молба в Общината, да ми разрешат да залепя обяви из морската.
Силно се надявам да го върнат срещу награда. Или да има новини при собственика му.

#3687 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2011 - 10:05 AM

Може би е някъде прибран?
Колкото и голяма да е морската ,чак пък да не се вижда никъде с дни....
Стискам палци нещата да се наредят.

#3688 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2011 - 11:38 AM

Наскоро предприемчиви братя РОМИ (живи мангали, мен ако питате, не поради малцинствената им група, а поради грубостта на постъпката) отвличаха домашни кучета, предимно от дребни породи и после по незнайни пътища Господни успяваха да се свързват със собствениците, като искаха откуп (от 200 до към 500 лева). :dh_188: Да не би случаят да е такъв? :eg_033: Не може вдън земя да потъне цяло едно куче, което на всичкото отгоре е перфектно обучено!!! :eg_033:
User's Signature

Качена снимка

#3689 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2011 - 11:59 AM

Много се надявам да е това.
Ако Роби е в Бургас ще го открием. Дори да е прибран, все някога ще го изкарат....Ох много ме е яд.
Следя обяви на английски, гръцки и бг за кучета, но нищо.

#3690 Потребителят е офлайн   Sneji_ Икона

Публикувано: 22 August 2011 - 12:48 PM

Здравейте,
имам нужда от помощ.
Моя Майло е на 1 г. и 7 месеца.Много умно и всеотдайно куче,но в момента имам проблеми и то смятам,че са изключително сериозни.
Не може да се спогажда с децата -едното е на 8 г.,другото е на 11 г.В събота при игра с топка доста продължителна са му дали за наградка една кожена солетка.Той е седнал да си я хапва ,но малкия ми син е продължил да рита и топката е попадната до солетката на майло.Когато е посегнал с крак той го е захапал за крака.Това обаче е някаква защитна реакция,притеснява ме ужасно факта,че като е изпищял малкия той се е нахвърлил върху него.
В момента е и полово активен и навън се бие с почти всички мъжкари.разходките са ми кошмар.
Сложихме му под формата на чип някакво лекарство което играело ролята на кастрация,за да видим дали проблема идва от това.
Но искам да разбера как е най-правилно и как да постъпя,така че да разбере,че той е по-нисш от децата и не трябва да им посяга.Какво трябва да направя аз,какво трябва да правят те?
Надявам се да ми помогнете,защото съм много отчаяна.
Благодаря предварително!

Ето го и бандита:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3691 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2011 - 07:43 PM

Показване на мнениетоSneji_, в 22 August 2011 - 11:48 AM, написа:

Здравейте,
имам нужда от помощ.
Моя Майло е на 1 г. и 7 месеца.Много умно и всеотдайно куче,но в момента имам проблеми и то смятам,че са изключително сериозни.
Не може да се спогажда с децата -едното е на 8 г.,другото е на 11 г.В събота при игра с топка доста продължителна са му дали за наградка една кожена солетка.Той е седнал да си я хапва ,но малкия ми син е продължил да рита и топката е попадната до солетката на майло.Когато е посегнал с крак той го е захапал за крака.Това обаче е някаква защитна реакция,притеснява ме ужасно факта,че като е изпищял малкия той се е нахвърлил върху него.
В момента е и полово активен и навън се бие с почти всички мъжкари.разходките са ми кошмар.
Сложихме му под формата на чип някакво лекарство което играело ролята на кастрация,за да видим дали проблема идва от това.
Но искам да разбера как е най-правилно и как да постъпя,така че да разбере,че той е по-нисш от децата и не трябва да им посяга.Какво трябва да направя аз,какво трябва да правят те?
Надявам се да ми помогнете,защото съм много отчаяна.
Благодаря предварително!

Ето го и бандита:

Здравей! Аз съм нямала подобни проблеми и не мога да говоря от собствен опит, но ми е много интресно предаването на Сийзър Милън "Говорещият с кучета" по Animal Planet и по други канали го въртят - няма как да не си го засичала. Има много епизоди с агресивни кучета и всичко, казано и показано там може да ти бъде от полза. Това, което обобщава може би, случаите, които аз съм гледала, е с много упоритост и постоянство на кучето да се налага йерархията - това, че то трябва да се подчинява. И всяка негова грешка трябва да му се показва и поведението му да се коригира - дали с рязко подръпване на повода по време на разходка или с побутване в обратна посока, ако посегне към някого ... Всеки от членовете на семейството трябва да бъде напълно спокоен покрай кучето, тъй като реакциите на кучето отговарят на енергията на стопаните. А кучетата усещат слабостта. Не бива да му показвате, че той е взел надмощие или че се притеснявате от него, както вие, така и децата. Все пак това е джак - той пробва всички възможни начини да се наложи и сам да командва парада. Според мен кучето е било в особен момент - пазило си е неговата собственост - храната, а когато детето е изпищяло, това никак не е помогнало на кучето да остане спокойно. Има много статии и много да се говори по темата, но аз съм гледала страшно агресивни кучета, които за 10-ина минути си променят държанието коренно в присъствието на Сийзър. Той има и няколко издадени книги, но не мисля, че са превеждани на български за съжаление.

#3692 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2011 - 08:31 PM

Показване на мнениетоsesana, в 22 August 2011 - 09:59 AM, написа:

Много се надявам да е това.
Ако Роби е в Бургас ще го открием. Дори да е прибран, все някога ще го изкарат....Ох много ме е яд.
Следя обяви на английски, гръцки и бг за кучета, но нищо.

Аз, с риск вече да стана досадна, щото всеки път, като стане дума за изгубен домашен кучан го предлагам, но ще поема този риск, пък все някога може и да даде резултат. Та, моето предложение е, ако кученцето е чипирано, да се раздадат снимки с номера на чипа в колкото се може повече ветеринарни кабинети! Рано или късно животиняка трябва да се заведе на лекар - било то за обезпаразитяване, било то за ваксина, било то за каквото и да е! Дето се вика, дори някой да го е откраднал и да го е продал после, пак има шанс новия собственик да го заведе в клиника! Та, ако имате възможност - раздайте в колкото се може повече вет. кабинети чипа ... Дай Боже пък да изникне от някъде ...
User's Signature

Качена снимка

#3693 Потребителят е офлайн   vladi8008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 12:24 PM

Показване на мнениетоjack_russel, в 17 August 2011 - 04:24 PM, написа:

Да се представя и аз с малко снимки на 3 месечната Джинджър - взехме я от един развъдник в Гърция:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

наистина е мн сладка Джинджър - грубокосместа ли ще стане
Направо я искаме за снаха :)

#3694 Потребителят е офлайн   vladi8008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 12:24 PM

Да се представя и аз с малко снимки на 3 месечната Джинджър - взехме я от един развъдник в Гърция:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#3695 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 12:43 PM

Показване на мнениетоvladi8008, в 23 August 2011 - 11:24 AM, написа:

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Кученцето е на 3 месеца все пак ...

#3696 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 01:28 PM

Крис, и кученцето на Влади е бебе.
Сладки малки топки.
Моето хипопотамче е на диета :dh_188: Лека , но все пак диета.

#3697 Потребителят е офлайн   jack_russel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 August 2011 - 01:48 PM

Здравейте,

Джинджър е много мъничка още :) Като и дойде времето ще искаме някой мъж с доказано родословие и красив :) Тя е с гладка козина, леко само пухкава понеже майка и е с гладка, но баща и е с broken coat.

Едно отклонение само - макар че може би има тема за това - на 85 ден ли биха на вашите мънички кученца 3тата ваксина. Понеже аз намерих ей товакато по прегледно за различните ваксини, но все пак да попитам.

Мъничките кученца на Крис са много сладки :) Ако бяха в софия бих дори ги снимала, но далечко са ми там :)

#3698 Потребителят е офлайн   vladi8008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 03:58 PM

Показване на мнениетоjack_russel, в 23 August 2011 - 01:48 PM, написа:

Здравейте,

Джинджър е много мъничка още :) Като и дойде времето ще искаме някой мъж с доказано родословие и красив :) Тя е с гладка козина, леко само пухкава понеже майка и е с гладка, но баща и е с broken coat.

Едно отклонение само - макар че може би има тема за това - на 85 ден ли биха на вашите мънички кученца 3тата ваксина. Понеже аз намерих ей товакато по прегледно за различните ваксини, но все пак да попитам.

Мъничките кученца на Крис са много сладки :) Ако бяха в софия бих дори ги снимала, но далечко са ми там :)

Нашия мъж е мъничак на 2 месеца е още.А вие от къде сте.А за ваксината нашата 3 ще е някаде на 55-я ден.Кучо е внос от словения и си дойде с паспорт с ваксина ама вета каза че е най добре да се повтори защото в повечето случаи ги слагат лепенките само за да могат да минат границата.

#3699 Потребителят е офлайн   jack_russel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 August 2011 - 04:37 PM

От София сме :) Вие май сте от Бургас...

#3700 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2011 - 07:42 PM

Аз се зачудих...В България вече има много родословни джакчета, защо не се направи клуб и бебетата да се регистрират и да се следят връзките. Защото реално дори и двама родословни да са родителите и малките да са, то няма никакво правило на "бракове" и проследяване на поколенията. Ще бъде супер да си има клуб на палавниците тук.

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни