Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3721 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 27 August 2011 - 11:01 PM

Много се радваме около добрите новини за Чара. Ние пък продължаваме да мислим Роби, от никъде нищо. Тези дни направихме клипче с бебешки снимки на Джия, дъщерята на Роби и Джаки и като го гледам все Роби ми се върти в главата. Като прочетох и за Чара се замислих. Взимаш си кученце и му се радваш и докато се усетиш е станало част от семейството ти и когато се разболее или изгуби ти става едно ....... меко казано повече от криво. Слагам клипчето на Джия, следващото ни е обещано от новото й семейство. Малко ме връща назад, когато имахме пълна къща със скарабеи и все гледаш къде ще стъпиш :af_089:http://www.metacafe.com/w/7096660
User's Signature

Качена снимка

#3722 Потребителят е офлайн   vladi8008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2011 - 06:22 AM

Показване на мнениетоizidra, в 27 August 2011 - 11:01 PM, написа:

Много се радваме около добрите новини за Чара. Ние пък продължаваме да мислим Роби, от никъде нищо. Тези дни направихме клипче с бебешки снимки на Джия, дъщерята на Роби и Джаки и като го гледам все Роби ми се върти в главата. Като прочетох и за Чара се замислих. Взимаш си кученце и му се радваш и докато се усетиш е станало част от семейството ти и когато се разболее или изгуби ти става едно ....... меко казано повече от криво. Слагам клипчето на Джия, следващото ни е обещано от новото й семейство. Малко ме връща назад, когато имахме пълна къща със скарабеи и все гледаш къде ще стъпиш :af_089:http://www.metacafe.com/w/7096660

strahotni saaaa

#3723 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2011 - 06:32 AM

Ох, малките буби. Колко бързо станаха големи. Като знам каква мишка беше Пипин и сега колко е голям. Преди спеше върху един пантоф на мъжа ми, а сега пантофа изглежда малък.
Аз вчера получих обаждане за Роби. Видян е от дечица да лежи на пясъка на плажа до пристанището. Веднага отидох, но не го открих. Но пък децата настояваха много, че точно той е бил там. Днес като се събуди Ванката отиваме там. И в обедната почивка ще ходя. Логично ми се вижда да се върне на мястото където и бил изгубен. Стискайте палци, днес като се прибирам и втората каишка да си има куче. :ba_025: Винаги ходя с още един повод и нашийник в чантата, за всеки случай. Ако видя Роби да мога да си го взема с нас. Все ще се намери някъде. Може да не е днес или утре, но все някога ще се намери. Най - много се надявам децата да не си правят майтап.
Браво на Чара. Явно е изкачила склона и сега се спуска. Ще се оправи момичето.

#3724 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 August 2011 - 09:22 AM

Показване на мнениетоsesana, в 28 August 2011 - 04:32 AM, написа:

Ох, малките буби. Колко бързо станаха големи. Като знам каква мишка беше Пипин и сега колко е голям. Преди спеше върху един пантоф на мъжа ми, а сега пантофа изглежда малък.
Аз вчера получих обаждане за Роби. Видян е от дечица да лежи на пясъка на плажа до пристанището. Веднага отидох, но не го открих. Но пък децата настояваха много, че точно той е бил там. Днес като се събуди Ванката отиваме там. И в обедната почивка ще ходя. Логично ми се вижда да се върне на мястото където и бил изгубен. Стискайте палци, днес като се прибирам и втората каишка да си има куче. :ba_025: Винаги ходя с още един повод и нашийник в чантата, за всеки случай. Ако видя Роби да мога да си го взема с нас. Все ще се намери някъде. Може да не е днес или утре, но все някога ще се намери. Най - много се надявам децата да не си правят майтап.
Браво на Чара. Явно е изкачила склона и сега се спуска. Ще се оправи момичето.

Sesana, дано се намери Робчо, като знам, че Пипин му е откъснал главата ще сте страшна гледка. Ти кога ще наснимаш Пипин да го видим момчето колко е порастнало. Дано не промени нрава си един такъв благ и любвеобвилен беше като бебе също като Роби. Джаки я обожаваме, но на моменти направо ме влудява, а той определно прилича на татко Роби и на външен вид и по характер, само да го мачкотиш. Очакваме и новини /дай боже да има такива/ и снимкииии на Пипин.
User's Signature

Качена снимка

#3725 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2011 - 01:14 PM

Днес нищо не открих. Обикалях, питах и нищо. Но пък децата са сигурни, че е бил той. Всичките ми обяви в този район са махнати. Някой буквално върви след мен и ги маха. Но само в тази част на морската. Останалите не са пипнати. Спасителите по постовете знаят, че го търся, БЧК пунктовете също. Утре пак ще отида.
Пипифан ще го наснимам като излезем. Кротана е той. Напоследък му чувам гласчето, но само когато е недоволен. Ако иска да играе, а не го пусна ме лае и ръмжоти. Много ми е смешен. Вземам го, поглежда ме и почва да реди. :ab_041:
Вече не спи в коша, а където му падне. Умира за деца. Като види, че ще го мачкат си заема поза "предавам се".

#3726 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 August 2011 - 06:40 PM

Аз пък се убедих, че случайни неща няма и че това така наречените кучкари сме страшно нещо. Днес ми изпратиха клипче, което е направено от приятели на наши приятели, които случайно се натъкнали на Роби и Джия малко преди той да се изгуби. Направо не можах да повярвам. Двамата вързани на един повод Роби дърпа към водата, а Джия към сушата. Страшно мила гледка са двамцата. Дано да излезне от някъде Робчо. Sesana, благодарим още веднъж за усилията и отделенето време :rc_036:.
User's Signature

Качена снимка

#3727 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2011 - 12:23 PM

Привет.
Къде се изгубихте всички?
На Майло ушанките продължават да ми създават грижи - чеше се до кръв.Ходихме да го види вета и ...изписа му СПОРИЛ.
Това ме навежда на мисълта ,че е някаква гадна гъба.Категорично не е проблем навътре в ухото .Всичко това си го знаех и аз./това доста ме вбеси/.
Ще видим и от това какво ще излезе.
Някой да сподели опит ,моля.

#3728 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 August 2011 - 01:44 PM

Показване на мнениетоdora, в 30 August 2011 - 10:23 AM, написа:

Привет.
На Майло ушанките продължават да ми създават грижи - чеше се до кръв.Ходихме да го види вета и ...изписа му СПОРИЛ.
Това ме навежда на мисълта ,че е някаква гадна гъба.Категорично не е проблем навътре в ухото .Всичко това си го знаех и аз./това доста ме вбеси/.

Важното е Майло да се оправя скоро. Аз чета тук, за ушенцата, да чукна на дърво никога не сме имали такъв проблем, така че хич няма да сме от полза.
Между другото merry_ny как е Чаритка????
User's Signature

Качена снимка

#3729 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 08:30 AM

Показване на мнениетоdora, в 30 August 2011 - 11:23 AM, написа:

Привет.

Нашето ухо мина на втория ден от антибиотичните капки, които ми предложи вет-а. Не запомних името, ако искаш като се прибера довечера да погледна. Но не очаквах чак толкова бързо действие и съм много доволна.

Иначе моите мъници си растат. Едно от момиченцата вече е при татко си. Имам едно малко дяволче - толкова е агресивна, че сякаш някакво чудовище е затворено в това сладко кутре. Ще кача някакво клипче да видите .. не знам откъде тази агресия, бие се с всички, включително и с майка си, спуска се, така хапе, че виси на месо и не пуска. Някой имал ли е подобен случай? :) Предполагам, че ако не се закача и се гали и гушка повече, ще й мине, но ... кой знае :)

#3730 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 10:33 AM

Имам едно малко дяволче - толкова е агресивна, че сякаш някакво чудовище е затворено в това сладко кутре. Ще кача някакво клипче да видите .. не знам откъде тази агресия, бие се с всички, включително и с майка си, спуска се, така хапе, че виси на месо и не пуска. Някой имал ли е подобен случай? :) Предполагам, че ако не се закача и се гали и гушка повече, ще й мине, но ... кой знае :)

Хехехе, по-лоша и от Маша дори?
User's Signature

Качена снимка

#3731 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 10:46 AM

Показване на мнениетоpacko, в 31 August 2011 - 09:33 AM, написа:

Имам едно малко дяволче - толкова е агресивна, че сякаш някакво чудовище е затворено в това сладко кутре. Ще кача някакво клипче да видите .. не знам откъде тази агресия, бие се с всички, включително и с майка си, спуска се, така хапе, че виси на месо и не пуска. Някой имал ли е подобен случай? :) Предполагам, че ако не се закача и се гали и гушка повече, ще й мине, но ... кой знае :)

Хехехе, по-лоща и от Маша дори?

Между другото щях да дам за пример Маша, но ... да, много по-лоша е от нея :ab_041: Не дава да я пипнеш, голяма истерия :) и на половин метър от нея да съм, спуска се, голяма злоба. :)

#3732 Потребителят е офлайн   Sergio Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 12:39 PM

закарай я при Сизър Милан :mg_062: :dog: :ba_025:

#3733 Потребителят е офлайн   vladi8008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 01:48 PM

Искам да попитам някой знае ли колко е нормално да тежи джак ръсел на около 70 дена.Притеснявам се че Шарки е прекалено дребен за възраста си - няма и 2 кг а е на 70 дена.

#3734 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 02:24 PM

Показване на мнениетоvladi8008, в 31 August 2011 - 12:48 PM, написа:

Искам да попитам някой знае ли колко е нормално да тежи джак ръсел на около 70 дена.Притеснявам се че Шарки е прекалено дребен за възраста си - няма и 2 кг а е на 70 дена.

Някъде бях чела, че на 6 месеца кучето обикновено тежи на 50% от теглото, което ще достигне като възрастно. Ако действително е така, 2кг не би трябвало да е малко, тъй като половината на нормалния джак ръсел е 3,5кг. Моите малки са на близо 40 дни, а не мисля, че имат килограм.

#3735 Потребителят е офлайн   vladi8008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 02:29 PM

Показване на мнениетоChriss, в 31 August 2011 - 02:24 PM, написа:

Показване на мнениетоvladi8008, в 31 August 2011 - 12:48 PM, написа:

Някъде бях чела, че на 6 месеца кучето обикновено тежи на 50% от теглото, което ще достигне като възрастно. Ако действително е така, 2кг не би трябвало да е малко, тъй като половината на нормалния джак ръсел е 3,5кг. Моите малки са на близо 40 дни, а не мисля, че имат килограм.

Ооо благодаря за инфото успокоих се :)

#3736 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 02:46 PM

Да ви разкажа за новините около Чаричка.
Довечера ако всичко е наред, т. е. не е повръщала ще си я приберем в къщи. Бяха едни кошмарни 5 дни. След подобрението в събота, в неделя отново беше зле, много зле - без никаква силица. Имала разстройство през нощта и се беше стопила, а през деня повръща. Продължиха с лекарствата и системите, но милата хич не беше добре. Дори си помислих, че си отива и ги помолих да си я вземем за през нощта - така или иначе през нощта няма никой в клиниката, да не е самичка. И на църква ходихме. В понеделник беше живнала малко, но вечерта в къщи отново само лежеше и дишаше тежко. Бяха й сменили и абоката на другото краче и това също я болеше. Не съм спала цяла нощ да я гледам диша ли. И лошото е че не мога да направя нищо - дават й лекарства и чакаме да се бори самичка. Така й беше хрътнало стомахчето, и главата - само едни очи те гледат тъжно. Обещала съм й да стане като табуретка, само да се оправи.
Вчера доктора я е захранил - важно беше да не повръща. Като ходихме по обяд да я видим беше живичка, обаче имала газове и я болеше коремчето, дали са й Еспумизан да ги разгазира. А вечерта като си я прибрахме - побърка се - то не бяха топки, кокали, играчки, голямо дивеене падна. Притесних се да не й стане нещо, като издаде някакъв по - странен звук и подскачаме да гледаме какво има.
Довечера ако я прибираме за постоянно, трябва да й даваме храна за преболедували кучета - на често и по малко, докторите ще ни кажат какво друго трябва да правим.
Добре, че имахме късмет да поставят диагнозата тук, вечерта щяхме да пътуваме за провинцията, а там при тази болест само казват - съжалявам. И съм много благодарна на екипа на Зооцентър и най - вече на д-р Ивайло Петров, страхотни хора и лекари.
Това е засега, надявам се от тук нататък - само хубави новини. :dog:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3737 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 04:25 PM

Показване на мнениетоmerry_ny, в 31 August 2011 - 12:46 PM, написа:

Да ви разкажа за новините около Чаричка.
Довечера ако всичко е наред, т. е. не е повръщала ще си я приберем в къщи. Бяха едни кошмарни 5 дни. След подобрението в събота, в неделя отново беше зле, много зле - без никаква силица. Имала разстройство през нощта и се беше стопила, а през деня повръща. Продължиха с лекарствата и системите, но милата хич не беше добре. Дори си помислих, че си отива и ги помолих да си я вземем за през нощта - така или иначе през нощта няма никой в клиниката, да не е самичка. И на църква ходихме. В понеделник беше живнала малко, но вечерта в къщи отново само лежеше и дишаше тежко. Бяха й сменили и абоката на другото краче и това също я болеше. Не съм спала цяла нощ да я гледам диша ли. И лошото е че не мога да направя нищо - дават й лекарства и чакаме да се бори самичка. Така й беше хрътнало стомахчето, и главата - само едни очи те гледат тъжно. Обещала съм й да стане като табуретка, само да се оправи.
Вчера доктора я е захранил - важно беше да не повръща. Като ходихме по обяд да я видим беше живичка, обаче имала газове и я болеше коремчето, дали са й Еспумизан да ги разгазира. А вечерта като си я прибрахме - побърка се - то не бяха топки, кокали, играчки, голямо дивеене падна. Притесних се да не й стане нещо, като издаде някакъв по - странен звук и подскачаме да гледаме какво има.
Довечера ако я прибираме за постоянно, трябва да й даваме храна за преболедували кучета - на често и по малко, докторите ще ни кажат какво друго трябва да правим.
Добре, че имахме късмет да поставят диагнозата тук, вечерта щяхме да пътуваме за провинцията, а там при тази болест само казват - съжалявам. И съм много благодарна на екипа на Зооцентър и най - вече на д-р Ивайло Петров, страхотни хора и лекари.
Това е засега, надявам се от тук нататък - само хубави новини. :dog:

Хей, днес денят ми е доста скапан, но вие ми подобрихте настроението! Страхотна новина, че Чаричка се подобрява! Стискаме палци най-лошото да е отминало!
User's Signature

Качена снимка

#3738 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 05:28 PM

Показване на мнениетоChriss, в 31 August 2011 - 08:30 AM, написа:

Показване на мнениетоdora, в 30 August 2011 - 11:23 AM, написа:

Привет.

Нашето ухо мина на втория ден от антибиотичните капки, които ми предложи вет-а. Не запомних името, ако искаш като се прибера довечера да погледна. Но не очаквах чак толкова бързо действие и съм много доволна.

Благодаря ,но мисля ,че няма нужда проблема не е навътре в ухото и няма нужда от накапване.
Грапавината и раничките са на самата ушна мида , а сега забелязох, че има и от външна страна/козинката прозира/.
Някакви гъбички ще е то, ами....Мажим се за сега след почистване два пъти на ден и дано се размине.
Радвам се на всичките ви хубави новини.
Нещо за Роби?

#3739 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 31 August 2011 - 08:00 PM

Иначе моите мъници си растат. Едно от момиченцата вече е при татко си. Имам едно малко дяволче - толкова е агресивна, че сякаш някакво чудовище е затворено в това сладко кутре. Ще кача някакво клипче да видите .. не знам откъде тази агресия, бие се с всички, включително и с майка си, спуска се, така хапе, че виси на месо и не пуска. Някой имал ли е подобен случай? :) Предполагам, че ако не се закача и се гали и гушка повече, ще й мине, но ... кой знае :)
[/quote]

Chriss
И аз имам една девойка(Джаки) с такъв характер и само с милувки и нежни игри се подобряваме много бързо даже имам чуството че ще стане глезотия.На това клипче е на 30 дена
www.vbox7.com/play:a45836c59b

#3740 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 08:24 PM

Леле , че зверчееее.

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 185
  • 186
  • 187