Джак Ръсел териер
Публикувано: 27 August 2011 - 11:01 PM

Публикувано: 28 August 2011 - 06:22 AM
izidra, в 27 August 2011 - 11:01 PM, написа:

strahotni saaaa
Публикувано: 28 August 2011 - 06:32 AM
Аз вчера получих обаждане за Роби. Видян е от дечица да лежи на пясъка на плажа до пристанището. Веднага отидох, но не го открих. Но пък децата настояваха много, че точно той е бил там. Днес като се събуди Ванката отиваме там. И в обедната почивка ще ходя. Логично ми се вижда да се върне на мястото където и бил изгубен. Стискайте палци, днес като се прибирам и втората каишка да си има куче.

Браво на Чара. Явно е изкачила склона и сега се спуска. Ще се оправи момичето.
Публикувано: 28 August 2011 - 09:22 AM
sesana, в 28 August 2011 - 04:32 AM, написа:
Аз вчера получих обаждане за Роби. Видян е от дечица да лежи на пясъка на плажа до пристанището. Веднага отидох, но не го открих. Но пък децата настояваха много, че точно той е бил там. Днес като се събуди Ванката отиваме там. И в обедната почивка ще ходя. Логично ми се вижда да се върне на мястото където и бил изгубен. Стискайте палци, днес като се прибирам и втората каишка да си има куче.

Браво на Чара. Явно е изкачила склона и сега се спуска. Ще се оправи момичето.
Sesana, дано се намери Робчо, като знам, че Пипин му е откъснал главата ще сте страшна гледка. Ти кога ще наснимаш Пипин да го видим момчето колко е порастнало. Дано не промени нрава си един такъв благ и любвеобвилен беше като бебе също като Роби. Джаки я обожаваме, но на моменти направо ме влудява, а той определно прилича на татко Роби и на външен вид и по характер, само да го мачкотиш. Очакваме и новини /дай боже да има такива/ и снимкииии на Пипин.
Публикувано: 28 August 2011 - 01:14 PM
Пипифан ще го наснимам като излезем. Кротана е той. Напоследък му чувам гласчето, но само когато е недоволен. Ако иска да играе, а не го пусна ме лае и ръмжоти. Много ми е смешен. Вземам го, поглежда ме и почва да реди.

Вече не спи в коша, а където му падне. Умира за деца. Като види, че ще го мачкат си заема поза "предавам се".
Публикувано: 28 August 2011 - 06:40 PM

Публикувано: 30 August 2011 - 12:23 PM
Къде се изгубихте всички?
На Майло ушанките продължават да ми създават грижи - чеше се до кръв.Ходихме да го види вета и ...изписа му СПОРИЛ.
Това ме навежда на мисълта ,че е някаква гадна гъба.Категорично не е проблем навътре в ухото .Всичко това си го знаех и аз./това доста ме вбеси/.
Ще видим и от това какво ще излезе.
Някой да сподели опит ,моля.
Публикувано: 30 August 2011 - 01:44 PM
dora, в 30 August 2011 - 10:23 AM, написа:
На Майло ушанките продължават да ми създават грижи - чеше се до кръв.Ходихме да го види вета и ...изписа му СПОРИЛ.
Това ме навежда на мисълта ,че е някаква гадна гъба.Категорично не е проблем навътре в ухото .Всичко това си го знаех и аз./това доста ме вбеси/.
Важното е Майло да се оправя скоро. Аз чета тук, за ушенцата, да чукна на дърво никога не сме имали такъв проблем, така че хич няма да сме от полза.
Между другото merry_ny как е Чаритка????
Публикувано: 31 August 2011 - 08:30 AM
dora, в 30 August 2011 - 11:23 AM, написа:
Нашето ухо мина на втория ден от антибиотичните капки, които ми предложи вет-а. Не запомних името, ако искаш като се прибера довечера да погледна. Но не очаквах чак толкова бързо действие и съм много доволна.
Иначе моите мъници си растат. Едно от момиченцата вече е при татко си. Имам едно малко дяволче - толкова е агресивна, че сякаш някакво чудовище е затворено в това сладко кутре. Ще кача някакво клипче да видите .. не знам откъде тази агресия, бие се с всички, включително и с майка си, спуска се, така хапе, че виси на месо и не пуска. Някой имал ли е подобен случай? :) Предполагам, че ако не се закача и се гали и гушка повече, ще й мине, но ... кой знае :)
Публикувано: 31 August 2011 - 10:33 AM
Хехехе, по-лоша и от Маша дори?
Публикувано: 31 August 2011 - 10:46 AM
packo, в 31 August 2011 - 09:33 AM, написа:
Хехехе, по-лоща и от Маша дори?
Между другото щях да дам за пример Маша, но ... да, много по-лоша е от нея

Публикувано: 31 August 2011 - 02:24 PM
vladi8008, в 31 August 2011 - 12:48 PM, написа:
Някъде бях чела, че на 6 месеца кучето обикновено тежи на 50% от теглото, което ще достигне като възрастно. Ако действително е така, 2кг не би трябвало да е малко, тъй като половината на нормалния джак ръсел е 3,5кг. Моите малки са на близо 40 дни, а не мисля, че имат килограм.
Публикувано: 31 August 2011 - 02:29 PM
Chriss, в 31 August 2011 - 02:24 PM, написа:
vladi8008, в 31 August 2011 - 12:48 PM, написа:
Някъде бях чела, че на 6 месеца кучето обикновено тежи на 50% от теглото, което ще достигне като възрастно. Ако действително е така, 2кг не би трябвало да е малко, тъй като половината на нормалния джак ръсел е 3,5кг. Моите малки са на близо 40 дни, а не мисля, че имат килограм.
Ооо благодаря за инфото успокоих се :)
Публикувано: 31 August 2011 - 02:46 PM
Довечера ако всичко е наред, т. е. не е повръщала ще си я приберем в къщи. Бяха едни кошмарни 5 дни. След подобрението в събота, в неделя отново беше зле, много зле - без никаква силица. Имала разстройство през нощта и се беше стопила, а през деня повръща. Продължиха с лекарствата и системите, но милата хич не беше добре. Дори си помислих, че си отива и ги помолих да си я вземем за през нощта - така или иначе през нощта няма никой в клиниката, да не е самичка. И на църква ходихме. В понеделник беше живнала малко, но вечерта в къщи отново само лежеше и дишаше тежко. Бяха й сменили и абоката на другото краче и това също я болеше. Не съм спала цяла нощ да я гледам диша ли. И лошото е че не мога да направя нищо - дават й лекарства и чакаме да се бори самичка. Така й беше хрътнало стомахчето, и главата - само едни очи те гледат тъжно. Обещала съм й да стане като табуретка, само да се оправи.
Вчера доктора я е захранил - важно беше да не повръща. Като ходихме по обяд да я видим беше живичка, обаче имала газове и я болеше коремчето, дали са й Еспумизан да ги разгазира. А вечерта като си я прибрахме - побърка се - то не бяха топки, кокали, играчки, голямо дивеене падна. Притесних се да не й стане нещо, като издаде някакъв по - странен звук и подскачаме да гледаме какво има.
Довечера ако я прибираме за постоянно, трябва да й даваме храна за преболедували кучета - на често и по малко, докторите ще ни кажат какво друго трябва да правим.
Добре, че имахме късмет да поставят диагнозата тук, вечерта щяхме да пътуваме за провинцията, а там при тази болест само казват - съжалявам. И съм много благодарна на екипа на Зооцентър и най - вече на д-р Ивайло Петров, страхотни хора и лекари.
Това е засега, надявам се от тук нататък - само хубави новини.

Публикувано: 31 August 2011 - 04:25 PM
merry_ny, в 31 August 2011 - 12:46 PM, написа:
Довечера ако всичко е наред, т. е. не е повръщала ще си я приберем в къщи. Бяха едни кошмарни 5 дни. След подобрението в събота, в неделя отново беше зле, много зле - без никаква силица. Имала разстройство през нощта и се беше стопила, а през деня повръща. Продължиха с лекарствата и системите, но милата хич не беше добре. Дори си помислих, че си отива и ги помолих да си я вземем за през нощта - така или иначе през нощта няма никой в клиниката, да не е самичка. И на църква ходихме. В понеделник беше живнала малко, но вечерта в къщи отново само лежеше и дишаше тежко. Бяха й сменили и абоката на другото краче и това също я болеше. Не съм спала цяла нощ да я гледам диша ли. И лошото е че не мога да направя нищо - дават й лекарства и чакаме да се бори самичка. Така й беше хрътнало стомахчето, и главата - само едни очи те гледат тъжно. Обещала съм й да стане като табуретка, само да се оправи.
Вчера доктора я е захранил - важно беше да не повръща. Като ходихме по обяд да я видим беше живичка, обаче имала газове и я болеше коремчето, дали са й Еспумизан да ги разгазира. А вечерта като си я прибрахме - побърка се - то не бяха топки, кокали, играчки, голямо дивеене падна. Притесних се да не й стане нещо, като издаде някакъв по - странен звук и подскачаме да гледаме какво има.
Довечера ако я прибираме за постоянно, трябва да й даваме храна за преболедували кучета - на често и по малко, докторите ще ни кажат какво друго трябва да правим.
Добре, че имахме късмет да поставят диагнозата тук, вечерта щяхме да пътуваме за провинцията, а там при тази болест само казват - съжалявам. И съм много благодарна на екипа на Зооцентър и най - вече на д-р Ивайло Петров, страхотни хора и лекари.
Това е засега, надявам се от тук нататък - само хубави новини.

Хей, днес денят ми е доста скапан, но вие ми подобрихте настроението! Страхотна новина, че Чаричка се подобрява! Стискаме палци най-лошото да е отминало!
Публикувано: 31 August 2011 - 05:28 PM
Chriss, в 31 August 2011 - 08:30 AM, написа:
dora, в 30 August 2011 - 11:23 AM, написа:
Нашето ухо мина на втория ден от антибиотичните капки, които ми предложи вет-а. Не запомних името, ако искаш като се прибера довечера да погледна. Но не очаквах чак толкова бързо действие и съм много доволна.
Благодаря ,но мисля ,че няма нужда проблема не е навътре в ухото и няма нужда от накапване.
Грапавината и раничките са на самата ушна мида , а сега забелязох, че има и от външна страна/козинката прозира/.
Някакви гъбички ще е то, ами....Мажим се за сега след почистване два пъти на ден и дано се размине.
Радвам се на всичките ви хубави новини.
Нещо за Роби?
Публикувано: 31 August 2011 - 08:00 PM
[/quote]
Chriss
И аз имам една девойка(Джаки) с такъв характер и само с милувки и нежни игри се подобряваме много бързо даже имам чуството че ще стане глезотия.На това клипче е на 30 дена
www.vbox7.com/play:a45836c59b