Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3881 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 October 2011 - 09:01 AM

Аз не разбирам защо се продължава с търговията тук,след като модератор нееднократно изтрива постове от този тип. :eg_033: За обяви си има сайтове.Тук е за да си помагаме със съвети!!! Спрете се.В противен случай ще бъде помолен Мод да Ви наложи БАН за неспазване на правилата на форумът,които сте приели при регистрация.
Приятен ден.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#3882 Потребителят е офлайн   rolipoli Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Джак Ръсел Териер

Публикувано: 04 October 2011 - 11:40 AM

Приемам критиките :ba_025: ,
но в своя защита искам да кажа, че по мое лично мнение хората записани в този сайт като любители и притежатели на тези невероятни кучета и тези, които искат да си намерят такова кученце са именно тези, които биха се грижили най - добре за тях и биха им дали своето сърце и любов. Нима това не е целта на всеки имащ малки сладури - всички кученца от кутилото да си намерят добри стопани. Срещала съм коментари от типа " къде мога да си намеря такова кученце" ?!!! Този тип обяви е за тези хора.

#3883 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2011 - 12:18 PM

Показване на мнениетоrolipoli, в 04 October 2011 - 11:40 AM, написа:

Приемам критиките :ba_025: ,
но в своя защита искам да кажа, че по мое лично мнение хората записани в този сайт като любители и притежатели на тези невероятни кучета и тези, които искат да си намерят такова кученце са именно тези, които биха се грижили най - добре за тях и биха им дали своето сърце и любов. Нима това не е целта на всеки имащ малки сладури - всички кученца от кутилото да си намерят добри стопани. Срещала съм коментари от типа " къде мога да си намеря такова кученце" ?!!! Този тип обяви е за тези хора.

Rolipoli, Вашето лично мнение си е само Ваше, този форум (ако бяхте прочели условията) не е място за търговия. Казано Ви беше вече няколко пъти - съобразявайте се все пак. А какво Ви се иска - това е друга тема и не й е мястото тук.
Съжалявам за тона, но се научете все пак да се съобразявате. След като сте си заплодили кучката, Ваша работа е да сте намерили предварително стопани за малките, не тепърва да се сещате, че трябва да им се търсят домове.
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#3884 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2011 - 01:25 PM

Радвам се,че приемате критиката.И съм напълно съгласна с мнението на GAG.Тук в Дог.бг може да се търси дом на кученца,които нямат дом.Вашите и на останалите потребители,които постоянно си обявяват скачките си имат,не са на улицата...Моля Ви поне проявете уважение към останалите потребители,които са заринати с кучета и котки прибрани временно от улицата,за да им спасят животът.За това дали ще имате кучила не е моя работа да променям мнението на никого.
:smile: Постът ми не е нападателен.
Поздрави
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#3885 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2011 - 08:22 PM

Малко снимки и от нас. Мия (шаренката сладурка) е вече при новото си семейство. А Рошлето е вкъщи и обръщат всичко с главата надолу с лудата си майка. Но пък когато ни се доспи, можем да спим във всякакви пози! :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3886 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2011 - 06:44 AM

Олееее , разкошни моменти сте уловили.
Прелестни са така сгушени.
Гуш за рошлето.

#3887 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 October 2011 - 10:10 AM

Показване на мнениетоdora, в 05 October 2011 - 05:44 AM, написа:

Олееее , разкошни моменти сте уловили.
Прелестни са така сгушени.
Гуш за рошлето.

dora, те явно всички моменти са разкошни, защото тези снимки ги нащракахме за 15 минути :)

#3888 Потребителят е офлайн   Caro Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Jack Russell Terier

Публикувано: 05 October 2011 - 06:11 PM

Любовта няма граници. Съжелявам за лошото качество на втората снимка ,но Джакчета се снимат много трудно:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3889 Потребителят е офлайн   vai Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2011 - 08:09 PM

Показване на мнениетоChriss, в 04 October 2011 - 09:22 PM, написа:

Малко снимки и от нас. Мия (шаренката сладурка) е вече при новото си семейство. А Рошлето е вкъщи и обръщат всичко с главата надолу с лудата си майка. Но пък когато ни се доспи, можем да спим във всякакви пози! :)

Прекрасни са искам да ги целувам много :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3890 Потребителят е офлайн   vai Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2011 - 08:10 PM

Показване на мнениетоCaro, в 05 October 2011 - 07:11 PM, написа:

Любовта няма граници. Съжелявам за лошото качество на втората снимка ,но Джакчета се снимат много трудно:

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3891 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 October 2011 - 08:43 AM

Хей, Вашите джакове по колко пръста на краката имат? (без този високия отзад) :dog:

#3892 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2011 - 12:49 PM

Показване на мнениетоChriss, в 06 October 2011 - 08:43 AM, написа:

Хей, Вашите джакове по колко пръста на краката имат? (без този високия отзад) :dog:

:) Мисля, че по 4. Като се прибера от работа ще ги изброя на всичките хахаха
Нашите малчугани вече ходят и се клатушкат все едно им тежи дупето, много са сладки.. едното е голям бандит, ръмжи и се боричка с другите :D По 2-3 часа стоя и ги наблюдавам как си играят.. мн е трудно да избере човек точно кое да нагушка.. ще кача актуални снимки тези дни :)))

#3893 Потребителят е офлайн   jack_russel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 October 2011 - 07:08 PM

здравейте,

Джинджър спечели награда в Банско :) Best Baby in Show. В тази връзка - ще опитам да стана член на киноложко дружество и да я регистрирам - ии като успея ще споделя :) Няма как да не успея - упорита съм!

А и за гледането на куче в малък апартамент - ако мислите, че може да си позволите апартамент който да е достатъчен за тичане се лъжете :-D

В началото като е малко, даже може да си стои в едно заградено пространство като ви няма - но си преценето че иска хранене по 3 пъти на ден - тоест да можете да се прибирате на обяд за малко.

Дългите разходки идват като порасне доста - не като е на няколко месеца - аз някакси си представях по час дори като е на 3 месеца, което не е точно така - 5 мин се прибавят за всеки месец, който навърши.

Дали ще рави бели - ами зависи - зависи и от самия характер и особеност на кученцето - всяко си има собствени особености :)

Качена снимка

#3894 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2011 - 07:41 AM

Браво на Джинджър :rc_036:
Поздрави и от Маша, сигурно скоро ще се засечем на поляната :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#3895 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2011 - 08:15 AM

Браво на Джинджър и от мен! Най-сетне и нашия форум да си има кученце с награда! :ba_025: Още повече успехи й желая! :flagbg:
User's Signature

Качена снимка

#3896 Потребителят е офлайн   muksNjack Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 October 2011 - 10:56 AM

Здравейте, наскоро се сдобих с Джак, Джак Ръсел териер :). На 2 месеца и седмица е и е мнооого пакостлив. Ето малко снимки

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3897 Потребителят е офлайн   kiss1444 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 October 2011 - 03:17 PM

Здравейте :re_037:
Искам да попитам дали някой има някакви отзиви за това училище за кучета http://www.dogtrainerbg.com/index.html защото ми се иска да пратя моята разбойничка там,тъй като не мога да се справя сама,нямам достатъчно свободно време за това,а ми се иска да изпълнява когато е на разходка,а вече 10 дни се борим с едно и също и все едно съм и сложила тапи в ушите.
П.П.Благодаря предварително :smile:

#3898 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 October 2011 - 04:01 PM

Показване на мнениетоkiss1444, в 07 October 2011 - 03:17 PM, написа:

Искам да попитам дали някой има някакви отзиви за това училище за кучета http://www.dogtrainerbg.com/index.html защото ми се иска да пратя моята разбойничка там,тъй като не мога да се справя сама,нямам достатъчно свободно време за това,а ми се иска да изпълнява когато е на разходка,а вече 10 дни се борим с едно и също и все едно съм и сложила тапи в ушите.

Нямам информация, но не ти препоръчвам да изпращаш кучето си в училище. Даже се усещам как бързам да го напиша, преди да сте го направили. Първо, защото не може да сте сигурни в методите, които използват и второ - вие трябва да сте част от процеса на възпитание, да се учите взаимно, а не - ето ви това куче, то прави това и това, оправяйте се. То е вашето куче. Чара мина през курс за общо послушание, но ходихме двете заедно - урока е 1 час, отиваш и ти обясняват какво, как и защо да правиш. Решението е ваше, но и аз минах през отсяване на вариантите и четене в безброй форуми и сайтове и не съжалявам за решението си.
Успех! :dog:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3899 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2011 - 04:35 PM

Показване на мнениетоmerry_ny, в 07 October 2011 - 04:01 PM, написа:

Показване на мнениетоkiss1444, в 07 October 2011 - 03:17 PM, написа:

Нямам информация, но не ти препоръчвам да изпращаш кучето си в училище. Даже се усещам как бързам да го напиша, преди да сте го направили. Първо, защото не може да сте сигурни в методите, които използват и второ - вие трябва да сте част от процеса на възпитание, да се учите взаимно, а не - ето ви това куче, то прави това и това, оправяйте се. То е вашето куче. Чара мина през курс за общо послушание, но ходихме двете заедно - урока е 1 час, отиваш и ти обясняват какво, как и защо да правиш. Решението е ваше, но и аз минах през отсяване на вариантите и четене в безброй форуми и сайтове и не съжалявам за решението си.
Успех! :dog:

Споделям напълно твоето мнение!
Ние също ходихме на училище с Джаспър защото още от малък имаше силно изразен доминантен характер и трябваше да взема нещата в свои ръце.
Каквото и да ви казват по училищата - единствения ефективен начин да я възпитате това е обучение с вас, защото вие като собственици имате също много за учене. Не живейте с илюзията, че ще я пратите за 2 седмици някъде и ще се върне като послушното куче, за което сте си мечтали.

Нещата не стават, защото не ги правите по правилния начин, а за да се научите да ги правите трябва да ходите заедно :) иначе най-много кучето да се научи да слуша възпитателя в школата, но не и вас!

Ако сте от Пловдив мога да ви препоръчам учител... за другите градове не знам.

#3900 Потребителят е офлайн   kiss1444 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 October 2011 - 06:27 PM

Благодаря за съветите,искаше ми се да я пратя от гледна точна на това,че предното ни джакче не слушаше колкото и да повтаряхме и да прекарваме времето наван в учене и накрая стана най-лошото бласнаха ни го и затова неискам да повтарям тази грешка отново,но явно сте прави и аз трябва да се уча покрай нея,дано с още повече усилия се получат нещата,отново благодаря :smile:

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни