Приятен ден.
Джак Ръсел териер
Публикувано: 04 October 2011 - 09:01 AM
Приятен ден.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 04 October 2011 - 11:40 AM
но в своя защита искам да кажа, че по мое лично мнение хората записани в този сайт като любители и притежатели на тези невероятни кучета и тези, които искат да си намерят такова кученце са именно тези, които биха се грижили най - добре за тях и биха им дали своето сърце и любов. Нима това не е целта на всеки имащ малки сладури - всички кученца от кутилото да си намерят добри стопани. Срещала съм коментари от типа " къде мога да си намеря такова кученце" ?!!! Този тип обяви е за тези хора.
Публикувано: 04 October 2011 - 12:18 PM
rolipoli, в 04 October 2011 - 11:40 AM, написа:
но в своя защита искам да кажа, че по мое лично мнение хората записани в този сайт като любители и притежатели на тези невероятни кучета и тези, които искат да си намерят такова кученце са именно тези, които биха се грижили най - добре за тях и биха им дали своето сърце и любов. Нима това не е целта на всеки имащ малки сладури - всички кученца от кутилото да си намерят добри стопани. Срещала съм коментари от типа " къде мога да си намеря такова кученце" ?!!! Този тип обяви е за тези хора.
Rolipoli, Вашето лично мнение си е само Ваше, този форум (ако бяхте прочели условията) не е място за търговия. Казано Ви беше вече няколко пъти - съобразявайте се все пак. А какво Ви се иска - това е друга тема и не й е мястото тук.
Съжалявам за тона, но се научете все пак да се съобразявате. След като сте си заплодили кучката, Ваша работа е да сте намерили предварително стопани за малките, не тепърва да се сещате, че трябва да им се търсят домове.

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 04 October 2011 - 01:25 PM
Поздрави

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 05 October 2011 - 08:09 PM
Chriss, в 04 October 2011 - 09:22 PM, написа:
Прекрасни са искам да ги целувам много
Публикувано: 06 October 2011 - 12:49 PM
Chriss, в 06 October 2011 - 08:43 AM, написа:
:) Мисля, че по 4. Като се прибера от работа ще ги изброя на всичките хахаха
Нашите малчугани вече ходят и се клатушкат все едно им тежи дупето, много са сладки.. едното е голям бандит, ръмжи и се боричка с другите :D По 2-3 часа стоя и ги наблюдавам как си играят.. мн е трудно да избере човек точно кое да нагушка.. ще кача актуални снимки тези дни :)))
Публикувано: 06 October 2011 - 07:08 PM
Джинджър спечели награда в Банско :) Best Baby in Show. В тази връзка - ще опитам да стана член на киноложко дружество и да я регистрирам - ии като успея ще споделя :) Няма как да не успея - упорита съм!
А и за гледането на куче в малък апартамент - ако мислите, че може да си позволите апартамент който да е достатъчен за тичане се лъжете :-D
В началото като е малко, даже може да си стои в едно заградено пространство като ви няма - но си преценето че иска хранене по 3 пъти на ден - тоест да можете да се прибирате на обяд за малко.
Дългите разходки идват като порасне доста - не като е на няколко месеца - аз някакси си представях по час дори като е на 3 месеца, което не е точно така - 5 мин се прибавят за всеки месец, който навърши.
Дали ще рави бели - ами зависи - зависи и от самия характер и особеност на кученцето - всяко си има собствени особености :)
Публикувано: 07 October 2011 - 03:17 PM
Искам да попитам дали някой има някакви отзиви за това училище за кучета http://www.dogtrainerbg.com/index.html защото ми се иска да пратя моята разбойничка там,тъй като не мога да се справя сама,нямам достатъчно свободно време за това,а ми се иска да изпълнява когато е на разходка,а вече 10 дни се борим с едно и също и все едно съм и сложила тапи в ушите.
П.П.Благодаря предварително
Публикувано: 07 October 2011 - 04:01 PM
kiss1444, в 07 October 2011 - 03:17 PM, написа:
Искам да попитам дали някой има някакви отзиви за това училище за кучета http://www.dogtrainerbg.com/index.html защото ми се иска да пратя моята разбойничка там,тъй като не мога да се справя сама,нямам достатъчно свободно време за това,а ми се иска да изпълнява когато е на разходка,а вече 10 дни се борим с едно и също и все едно съм и сложила тапи в ушите.
Нямам информация, но не ти препоръчвам да изпращаш кучето си в училище. Даже се усещам как бързам да го напиша, преди да сте го направили. Първо, защото не може да сте сигурни в методите, които използват и второ - вие трябва да сте част от процеса на възпитание, да се учите взаимно, а не - ето ви това куче, то прави това и това, оправяйте се. То е вашето куче. Чара мина през курс за общо послушание, но ходихме двете заедно - урока е 1 час, отиваш и ти обясняват какво, как и защо да правиш. Решението е ваше, но и аз минах през отсяване на вариантите и четене в безброй форуми и сайтове и не съжалявам за решението си.
Успех!
Публикувано: 07 October 2011 - 04:35 PM
merry_ny, в 07 October 2011 - 04:01 PM, написа:
kiss1444, в 07 October 2011 - 03:17 PM, написа:
Нямам информация, но не ти препоръчвам да изпращаш кучето си в училище. Даже се усещам как бързам да го напиша, преди да сте го направили. Първо, защото не може да сте сигурни в методите, които използват и второ - вие трябва да сте част от процеса на възпитание, да се учите взаимно, а не - ето ви това куче, то прави това и това, оправяйте се. То е вашето куче. Чара мина през курс за общо послушание, но ходихме двете заедно - урока е 1 час, отиваш и ти обясняват какво, как и защо да правиш. Решението е ваше, но и аз минах през отсяване на вариантите и четене в безброй форуми и сайтове и не съжалявам за решението си.
Успех!
Споделям напълно твоето мнение!
Ние също ходихме на училище с Джаспър защото още от малък имаше силно изразен доминантен характер и трябваше да взема нещата в свои ръце.
Каквото и да ви казват по училищата - единствения ефективен начин да я възпитате това е обучение с вас, защото вие като собственици имате също много за учене. Не живейте с илюзията, че ще я пратите за 2 седмици някъде и ще се върне като послушното куче, за което сте си мечтали.
Нещата не стават, защото не ги правите по правилния начин, а за да се научите да ги правите трябва да ходите заедно :) иначе най-много кучето да се научи да слуша възпитателя в школата, но не и вас!
Ако сте от Пловдив мога да ви препоръчам учител... за другите градове не знам.
Публикувано: 07 October 2011 - 06:27 PM

Вход

Горе
Цитиране +