И продължавам да си мисля?... Аз ли съм проблемът?!
Родени за да... какво? търсят приемен дом
Публикувано: 21 July 2013 - 11:27 PM
И продължавам да си мисля?... Аз ли съм проблемът?!
Публикувано: 08 September 2013 - 08:18 PM
Отварям скоба - надявам се тук някой от ЦВК да чете - моите уважения към всички лекари там, не водя често животни в клиниката, но като цяло съм с добри впечатления от част от лекарите. Имах и доста тежък случай преди няколко месеца с един потрошен кот, за който свалих шапка на д-р Войчев и д-р Златинов. Отношението на д-р Димитров обаче, към котките и към попечителите им обаче, на мен ми се струва подигравателно. Предния ден водихме друго коте /техен пациент/ и попаднахме пак на него и пак след преглед от 5 мин. ни съобщи диагноза ФИП. В същия момент, докато обясняваше как няма ваксини за Короната и която се предава освен по фекален път и чрез слюнката, пусна да прегледа котето на земята!!! Не съм лекар, не мога да коментирам професионализма му или липсата на такъв. Но някак си не разбирам тип отношение "радвам се, че котето е с много сериозен проблем".
Та за: Дона -
Мимо-
Вчера заминаха. Стискайте палци да си намерят страхотни осиновители!
Прекрасница Лара, която хич не ще да тръгва явно остана и предстои тежка операция, която от ЦВК оферираха на около 800 лв. Все още не може да се вземе и решение за самата операция и начина, по който ще бъде извършена, но това тепъра предстои.
Това са фактите, другото, който работи с по 30-40 котки в един момент си го знае.
Ами, май няма какво да благодаря на Елизд, тя ги прие като свои и бяхме заедно през цялото време. Но ... трябва да се извиня за това, че само те и липсваха! И ... Ели, не съм виновна! Лара -
Публикувано: 20 September 2013 - 06:50 PM
Публикувано: 20 September 2013 - 08:28 PM
Публикувано: 04 October 2013 - 10:06 AM
Публикувано: 06 October 2013 - 09:00 PM
Публикувано: 06 October 2013 - 10:00 PM
Публикувано: 08 October 2013 - 11:06 AM
Публикувано: 08 October 2013 - 11:13 AM
Публикувано: 12 October 2013 - 03:41 PM
Не знам защо ми обръща снимките
Това мнение е редактирано от Zarq: 12 October 2013 - 03:42 PM
Публикувано: 14 October 2013 - 06:58 PM
И съм забравила да пиша - Кели и Тео бяха осиновени заедно преди десетина дни от чудесно семейство с дете. Няколко дни по-късно е осиновена и Рокси.

Вход

Горе
Цитиране +