Dog.bg Форуми : Кара има нужда от помощ

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кара има нужда от помощ с парализирани крачета

#1 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 August 2013 - 02:11 PM

Това е Кара - 15 годишно куче, прекарало целия си живот на един паркинг. Кара многократно е била блъскана от коли, докато преди 2 седмици един удар се оказва фатален. Не знаем какво точно се е случило, но намерихме Кара в безпомощно състояние, лежаща неподвижно на тревата, едва дишаща. Задните й крачета бяха парализирани, а предположенията в последствие - че отново е била блъсната. Заведохме я в най-близката денонощна клиника, където за съжаление не поставиха правилна диагноза. На другия ден беше преместена в друга клиника, където вече 2 седмици стои на стационар. След един куп изследвания, прогнозата на ветеринарите към момента е лоша - те смятат, че шансът Кара да проходи нормално е нулев и най-добре да бъде приспана. Преди да направим това обаче, поискахме трето мнение в друга клиника. Там са готови да я приемат и искат да се направят още изследвания, по рентгеновите снимки се вижда, че има 3 фрактури на тазобедрените стави, но е възможно това да са старите фрактури. Кое точно е причинило парализата, до този момент така и не става ясно. Това е последният шанс да помогнем на Кара, ако има шанс да проходи.... Разбира се всичко опира до средства, а ние вече сме на лимита си, 3 жени сме и ни е непосилно да платим всичко. Имаме неплатени 85 лв. в сегашната клиника, а от утре като я преместим ще се трупа нова сметка. Само стационарът ще е 10 лв. на ден. Колкото и да е неудобно , моля всички добри хора да дарят за Кара. Тези тъжни и пропити с болка очи го заслужават!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#2 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2013 - 03:42 PM

Копирам тук от една друга тема нещица, които съм пуснала да продавам. Всички парички ще отидат за покриване на сметката на Кара.

1. Чисто нов панталон тип дънки, AMISU SKINNY. Не е носен нито веднъж. Европейска номерация 36. Дължина 98 см. отдолу до горе, широчина на талия 37,5. Цена 35 лв.

2. Пролетно-есенни ботуши от естествена кожа - 38 номер, носени са не повече от 15-тина пъти. Цена 30 лв.

3. Ключодържатели от Испания, всеки по 5 лв.

Ако някой иска да си закупи нещо и по този начин да помогне на Кара, да пише в темата. Благодаря!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#3 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2013 - 01:02 PM

Днес още една душичка отлетя към кучешкия Рай. И аз съм сигурна, че такъв има, защото у животните няма злоба, няма завист, няма садизъм и жестокост, те не мразят, не предават и техните сърца са пълни само и единствено с искрена обич към нас хората - предани до последния си дъх. Няма начин да не отидат в техния си Рай.
Кара беше бездомна, но не живя живота на повечето бездомни кучета, тя си имаше къщичка, винаги беше нахранена, обгрижвана и обичана от хората, които се грижиха за нея. За съжаление, колкото и да ни се искаше не можахме да й помогнем.
Искахме да се борим до последно, но последният преглед, който й беше направен днес ни убеди, че шанс да проходи няма. Кара беше със сериозен неврологичен дефицит, в следствие на последния удар от кола и дори да й беше направена операция, нямаше да има гаранция, че ще може да проходи.
Аз мисля, че тя живя добър живот, макар и бездомна, имаше хора, които я обичаха. И ние трябваше да я пуснем да си отиде без повече болка.
Сбогом, мила дундичка! Тичай на воля, там където си вече няма да боли!!! ♥

Моля, не изпращайте дарения за Кара. Темата може да се премести в тъжния раздел...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни