Dog.bg Форуми : Изхвърлени кученца с "бележка"

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изхвърлени кученца с "бележка"

#1 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 August 2013 - 08:18 AM

Преди няколко дни в Младост 3 "съвестен" човек е изхвърлил 4 кученца в кашон с лепната бележка отгоре... :zz_020: Кученцата вече са 3, надявам се някой да е прибрал поне едното. На около 2 месеца са, много дребнички, двете са доста игриви, но третото изобщо не се доближава до хора и се крие в храстите.
Това с бялото е момиченце, другото кафяво, което си играе с него е момче.
Слага им се храна и вода, друго в момента не знам какво мога да направя за тях.
Ако някой може да предложи приемен дом докато станат на 3 месеца, за да им се сложи ваксина бяс, ще направя всичко възможно да заминат в приемен дом в Германия.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#2 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2013 - 08:04 PM

Днес се появиха и другите 2 кученца, общо 4 са. Живеят в пълна мизерия, насред порутена сграда, където е пълно с какви ли не боклуци, човешки изпражнения, спринцовки, наблизо се помещават клошари, които явно им махат паничките, защото днес бяха останали без храна и вода и без купички. Намерила съм приемен дом на 2 от кученцата в Германия, но разходите за път, чипове, ваксини и хотел докато заминат възлизат на 280 евро, които не знам как ще събера, а камоли да пратя и другите 2. Как да взема само 2, а другите 2 да оставим в мизерията там, съвсем сами? Моля ви хора, помагайте! Трябва да намеря вариант за другите 2, поне докато им се сложат 2 ваксини и евентуално да се примоля да ги вземат тях в Богров....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#3 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2013 - 08:48 PM

аз мога да помогна с малко пари, но тъй като не познавам Кристина, някой от другите членове на форума може ли да каже нещо за нея.

#4 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2013 - 09:10 PM

fanfann, благодаря ти, че искаш да помогнеш! Аз не се познавам лично с никой от форума, така че едва ли някой може да каже нещо конкретно за мен. Аз съм от Русе, но от близо година живея в София и се опитвам колкото мога да помагам, защото положението тук с кучетата е трагично. Наскоро изпратих 2 кученца за Германия. До сега никога не ми се е налагало да събирам пари за кучета, винаги давам от собствените си, но разходите в случая са големи и наистина не мога да се справя сама. Знам, че е много трудно човек да се довери така на сляпо, аз също едва ли бих могла. От години следя форума и от време на време пускам по някоя тема, но ми прави впечатление, че обикновено тук се подкрепят хората , които се познават, което си е напълно нормално. Не знам какво друго да ти кажа, едва ли така виртуално бих могла да те убедя в добрите си намерения и любовта си към животните...
User's Signature

#5 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2013 - 09:01 AM

fanfann, не познавам лично Кристина, но за заминаването на едно от кученцата, за които тя успя да уреди приемен дом в Германия помогнах макар и с не много трохички. Знам, че е трудно така, но не виждам как някой може да гарантира за човек от форума без да го познава лично. А лично всъщност не се познаваме и чак толкова много хора тук.
Пожелавам късмет на мъниците. Уви не мога да помогна в момента с друго освен със стискане на палци. Дано съдбата им е добра!
User's Signature

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2013 - 02:59 PM

аз не исках някакви гаранции, само ми беше нужно някои, на които вярвам във форума да каже, че е "работил" с нея. Грима е човек, който се ползва с целия ми респект, въпреки че никога не съм я виждал, затова това е всичко, което ми беше нужно.
Мога да пратя 100лв за заминаването на малките. Предпочитам да ги пратя като пощенски запис по ЕКонт, за да не занимаваме МИЛ. Кристина ако за теб е ОК, моля пиши на ЛС или ако предпочиташ дай Фейсбук за по-бърза комуникация, с данните за превода.

#7 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2013 - 08:55 PM

И тук искам да благодаря от цялото си сърце на fanfann!
Днес получих дарение и от приемната "мама" на кученцата в Германия, заедно с него и с дарението от fanfann мисля, че ще мога да покрия всички разходи.
Утре кученцата отиват в хотел :be_107: За жалост четвъртото липсва, но появи ли се по-нататък ще го приберем и него.
Малките вече са вътрешно обезпаразитени, утре ще пристигнат и чиповете и паспортите им, които поръчах на доста ниски цени от една онлайн ветеринарна аптека.

Представям ви Али, Били и Никол /Ники/. Али и Ники са двете белички момиченца, Ники е това е с розовият нос, а Били е кафявото момченце, което е най-големият пъзльо.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#8 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2013 - 10:01 PM

fanfann, благодаря ти! :rc_036:

Надявам се, че кученцата ще имат късмета и ще могат да заминат към по-добър и сигурен живот!

Радвам се, когато някои се осмели да направи стъпката следваща състрадателната мисъл и реши, че не само му е жал за животинките в беда, но и ще се опита да им помогне реално. Понякога е трудно и се налага да се разчита и на чужда помощ, къде финансова, къде логистична. Именно затова е хубаво когато можем да се подкрепяме в такива случаи и да си доказваме, че има още хора, на които им пука! Верни на принципа "Капка по капка, вир" или "Съединението прави силата" :flagbg:
User's Signature

Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2013 - 06:21 PM

Да споделя хубавото събитие, бебетата вече са в приемен дом /хотелче/. :be_107:
Доста се погонихме, докато ги сложим по клетките, едната госпожица се завря в една дупка из храсталаците и едва я изкарахме от там, но важното е, че успяхме да ги хванем и транспортираме и тричките. По пътя в колата бяха изключително кротки и почти през цялото време спаха. Супер сладури са!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#10 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2013 - 08:13 AM

Вчера бебоците получиха 100 лв. дарение от fanfann , благодарим!!! :rc_036:
User's Signature

#11 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2013 - 12:30 PM

Ето ги и бебоците, попорастнали и доста социализирани. Търчат из дворчето и джафкат :mg_062:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#12 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2013 - 03:11 PM

Тази сутрин вече попорастналите бебоци отпътуваха за Германия :af_089:

Благодаря още веднъж на fanfann за помощта с паричките и на всички, които следяха темата. :rc_036:
Надявам се благополучно да пристигнат и скоро да получа снимки от приемния им дом.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#13 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2013 - 03:32 PM

:flagbg: /не видях да има с немския флаг ;) /

#14 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2013 - 08:54 AM

"Welcome to Germany!" :md_064:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#15 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2013 - 08:08 AM

Бебета - германчета :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#16 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2013 - 09:56 AM

Поздрави от малкия Били, в който толкова са се влюбили приемните му стопани, че си остава завинаги при тях :be_107:
Двете му сестрички наскоро са били осиновени заедно, чакам снимки и на тях.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни