Здравейте!
Бих искала и аз да се включа в тази тема с храните и техните цени, тъй като вече много се отчаяхме...
Поводът да се регистрирам е именно това: много бих се радвала на малко помощ: от една седмица имаме малко кученце, което храним с най-скъпата храна, която всички ветеринари и продавачи ми препоръчаха... И тъй като кучето било мини, нямало смисъл да го храня с евтина храна, защото така или иначе нямало да ми излиза скъпо....
Хубаво, оставям на страна цената- не е приоритет... ОБАЧЕ: храня го вече седмица с най-най-най-препоръчваната и прехвалена храна, Роял Канин, специално за мини породи до 10-месечна възраст, като използвам везна, за да отмеря точната според предписанието доза. И какво се случва- кучето е като бясно, обезумява само като надуши храна, коремът му е хлътнал, имам усещането, че е страшно гладен постоянно. Гълта храната, веднъж се задави- прилича ми на наркоманизиран.... И днес чашата преля, когато го видях да си яде изпражненията. Това ме увери, че нещо наистина не е наред в системата и смятам да сменя подхода, въпреки многобройните препоръки, които получавам...
Много бих се радвала някой да ми даде мнение, защото вече имам чувството, че и храната от 2лв и тази от 20 са може би доста близки като състав. А това няма как да се разбере по друго, освен по поведението на кучето.
Благодаря!