Първо си мислех като ги излекуват (дай Боже да се оправят!) бабата просто да си ги вземе и пусне обратно в двора. Много трудно се намират осиновители за котки, особено в този все още отпускарски сезон и при това изобилие от малки и големи котета. Колкото повече ги гледам обаче, толкова по не ми дава сърцето да ги върнем обратно в мизерията и недоимъка
Котенца с калицивирус три мизерабилчета от Орландовци
Публикувано: 29 August 2013 - 04:48 PM
Първо си мислех като ги излекуват (дай Боже да се оправят!) бабата просто да си ги вземе и пусне обратно в двора. Много трудно се намират осиновители за котки, особено в този все още отпускарски сезон и при това изобилие от малки и големи котета. Колкото повече ги гледам обаче, толкова по не ми дава сърцето да ги върнем обратно в мизерията и недоимъка
Публикувано: 29 August 2013 - 04:50 PM
Публикувано: 29 August 2013 - 08:02 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 September 2013 - 10:39 AM
Ето първи снимки на хлапенцата от приемния дом:
Публикувано: 11 September 2013 - 10:57 AM
Публикувано: 11 September 2013 - 10:54 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 12 September 2013 - 11:20 AM
Гатофила, в 11 September 2013 - 03:10 PM, написа:
Andriana, благодаря много и на Вас
Публикувано: 16 September 2013 - 02:30 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 16 September 2013 - 03:04 PM
Публикувано: 02 October 2013 - 02:00 PM
Това дребно опулено животинче, което повече прилича на сурикат, е Страшимира
Публикувано: 24 October 2013 - 12:00 PM
Беше голям екшън преди последното ходене на лекар. Как само усещат като сме им намислили нещо, което не им се харесва! Както си тичаха ведро наоколо, така като видяха клетката и изчезнаха вдънземя и се наложи половин час да ги търси приемния им стопанин. Страшимира (малката ококорена тигърка) още има белег и плешиво петно на мястото, където са и слагали инжекциите, когато беше болна. Гари също има между плешките раничка. Взех му антибиотично кремче за мазане и дано скоро да има ефект.
Публикувано: 08 November 2013 - 11:33 PM
Публикувано: 24 January 2014 - 12:24 PM

Вход

Горе
Цитиране +