Dog.bg Форуми : моята Рая

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

моята Рая

#1 Потребителят е офлайн   m1ma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 September 2013 - 11:43 AM

Здравейте!Не направих тема за едно много специално същество - защо ,и аз не знам.Може би,защото историята ни не е от най-трагичните,пък и се справихме сами и финансово и жилищно.Снощи късно се рових из форума (беше ми много тъжно и не ми се спеше,защото изпратих Рая на дълъг път) и попаднах на една хубава тема на Бушката - тази за положителната статистика .Затова реших,че Рая заслужава малко известност и темата на Бушката заслужава още една положителна история.
Сега за моята специална Рая - намерена е в средата на май месец,сама,дезориентирана и изплашена на оживена улица.Отидох да я видя,харесахме се веднага двете и решихме да се вземем.Отначало го раздаваше скромна - спеше на чантичката на лаптопа,не лаеше,не правеше бели.Качена снимка

Но след седмица се отпусна и се превърна в душата на компанията.Чудесно се сработи с моите дребуси в къщи ,научи се да лае по-силно от тях и първа да измисля белите.Природно добро същество ,само дето имаше хоби да гризе кабели,но то никой не е идеален.

И така до вчера,когато трябваше да се разделим- тя да поеме по пътя към своя нов и надявам се щастлив живот,а аз към къщи,където ще мога да помогна на още някой закъсал дребус.Милата,усети,че ще се разделяме,първо се скри зад дивана,после тъжна легна на дивана и не мръдна от там,а по принцип е много щурава и почти не се спира на едно място.После тихичко поплакваше в колата (аз също ),докато пътувахме към димитровградската групичка,с която щеше да пътува до София.Така ме стискаше с лапички,милата.....
Стана тъжно,а трябваше да е радостно,защото Рая пътува към своя нов и щастлив живот,за жалост извън България.
Моето слънчево момиче.......Качена снимка
На добър път и сбогом!Там ще бъдеш най-щастливото куче на света,ще видиш!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   tuty Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 September 2013 - 11:47 AM

Райчето беше много послушна!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#3 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 September 2013 - 11:53 AM

Този диван го помня. Рая да носи много поздрави на Лиско
My link
User's Signature

Качена снимка

#4 Потребителят е офлайн   m1ma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 September 2013 - 12:11 PM

Ех,Dikari ........все ми се падат такива сърцеразбивачи....Много си ги обичам :wub: !

Дано са много щастливи диванетата !

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни