German Sieger Show KASSEL 2013
Публикувано: 10 December 2013 - 09:04 PM
Yerom, в 10 December 2013 - 06:52 PM, написа:
Да се върнем на темата
Темата сигупно се казва...БЕЗМИСЛЕНИ СНИМКИ НА ЕДИН ГЛУПАК
Yerom, в 10 December 2013 - 11:19 AM, написа:
Шаблонче верно ли си уморил Бондьо
.Горкото куче заради твоите комплекси неможа да си изживее старините
.А какво здраво куче беше
ЗЛОБНО ЧОВЕЧЕ СИ....НЯМАМ ОБИДНИ ДУМИ ЗА ТЕБЕ, СМО ЩЕ ТИ КАЖА...СОПОЛ
Yerom, в 09 December 2013 - 09:58 PM, написа:
Здрасти шаблонче какво прави дара
Дара, се радва на добро здраве и е станала още по КРАСИВА , РАБОТЛИВА И ХАПЛИВА..разбра ли бе сопол..
http://www.pedigreed...ara-od-roubenky
Публикувано: 10 December 2013 - 10:14 PM
http://bsv.bg/info.html
Божидар Балтов остаряваш и от толкова много лъжи започваш да се оплиташ и да се изпускаш.Нали Дара беше на Георги Симеонов и двамата се опитвахте да фалшифицирате изпити и документи.Е главчо на лъжата краката са къси.
Божидар Балтов остаряваш и от толкова много лъжи започваш да се оплиташ и да се изпускаш.Нали Дара беше на Георги Симеонов и двамата се опитвахте да фалшифицирате изпити и документи.Е главчо на лъжата краката са къси.
Публикувано: 11 December 2013 - 02:41 AM
Йером, не се учудвам, че падаш толкова ниско. Да загубих Бонт, но съм късметлия, че успях да се докосна до такова куче, от такава класа. Куче, каквото никога не си имал. Куче, което бе търсено и използвано за разплод от чужбина. А децата му, са в България, Великобритания, Белгия, САЩ и Австралия.
Само подлец като теб, може да се радва на чуждото нещастие и на смъртта. Ти дори не можеш да осъзнаеш, че по този начин, излагаш само себе си и всички те виждат що за стока си. За отношенията ми с Божидар и какви са ни уговорките за Дара, не смятам на никого да обяснявам, а камо ли на теб лично. Едно мога да кажа само, няма лъжа и измама. А Дара е куче, което изпитите не го плашат.
Злобей си на воля, не можеш да ме засегнеш. Само ще покажеш истинското си лице по този начин.
Само подлец като теб, може да се радва на чуждото нещастие и на смъртта. Ти дори не можеш да осъзнаеш, че по този начин, излагаш само себе си и всички те виждат що за стока си. За отношенията ми с Божидар и какви са ни уговорките за Дара, не смятам на никого да обяснявам, а камо ли на теб лично. Едно мога да кажа само, няма лъжа и измама. А Дара е куче, което изпитите не го плашат.
Злобей си на воля, не можеш да ме засегнеш. Само ще покажеш истинското си лице по този начин.
Публикувано: 12 December 2013 - 12:51 PM
Препочитам темата и последните постове и се радвам, че съм взел правилно решение, да не съм член на киноложки организации в БГ, и такива изповядващи политиката на FCI.
Грандоманщината, комплексарщината, кариеризма и глупостта в тези среди, ме отблъскват. И това всичко е на гърба на уж много обичаните от нас, домашни любимци.
Кому е нужно това?
Явно на хора, възползващи се от слабостите на другите, за да измъкнат парите от джобовете им. Кинологията отдавна вече не е наука, а бизнес.
В последните 20-30 години в тези среди, осезаемо се наблюдава култ към неестестваното, изроденото при всички породи кучета. Реалността и прагматичността при развъждането,са избутани в ъгъла и се налага нещо, което да пълни окото на реалния купувач. Многото реклами във всички медии, за да се наложи тази порочна политика, гълтат много пари, които съответно трябва да се събират от членовете на организациите.

Излезте от матрицата
Грандоманщината, комплексарщината, кариеризма и глупостта в тези среди, ме отблъскват. И това всичко е на гърба на уж много обичаните от нас, домашни любимци.
Кому е нужно това?
Явно на хора, възползващи се от слабостите на другите, за да измъкнат парите от джобовете им. Кинологията отдавна вече не е наука, а бизнес.
В последните 20-30 години в тези среди, осезаемо се наблюдава култ към неестестваното, изроденото при всички породи кучета. Реалността и прагматичността при развъждането,са избутани в ъгъла и се налага нещо, което да пълни окото на реалния купувач. Многото реклами във всички медии, за да се наложи тази порочна политика, гълтат много пари, които съответно трябва да се събират от членовете на организациите.

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/
Публикувано: 12 December 2013 - 04:41 PM
Yerom, в 12 December 2013 - 04:22 PM, написа:
Колко нещастен и заблуден човек трябва да си, че да ти пикаят на главата, а ти да си мислиш, че дъждец ръми.
Но в крайна сметка какво да очакваш от едно дедино творение, освен да повтаря като кречетало зазубрените си фрази ...

Вход

Горе
Цитиране +