Dog.bg Форуми : German Sieger Show KASSEL 2013

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

German Sieger Show KASSEL 2013

#461 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 December 2013 - 10:29 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 18 December 2013 - 10:06 AM, написа:

Показване на мнениетоYerom, в 17 December 2013 - 08:46 PM, написа:

Шаблонче последните 30 и повече години в първите 50 места на Зигера нямаше класирани кучета от т.н.работни но това незначи че не са немски овчарки.Всеки сам си избира пътя Hochzucht или Leistungszucht и само комплексар като тебе може да пише глупости за породата.

Приятелче, такива като теб са истинската глупост в породата и такива като теб доведоха нещата да са на днешния хал. С повтаряне на заучени фрази и цитиране на стандартите, както и със слагане на снимки по форумите породата ви отива на кино по цял свят. СРАМ!Качена снимка

Ти пък кога взе да разбираш и от НОК

#462 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 18 December 2013 - 10:54 AM

НОК да не би да не е куче? Куче ли е или кенгуру? На всички кучета предните и задните лапи трябва да са успоредни - тоест еднопосочни и паралелни, а не събиращи скакалки и оплитащите се при движение, замятайки задницата. Дори лаик като мен вижда разликата.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#463 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 11:10 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 18 December 2013 - 10:54 AM, написа:

НОК да не би да не е куче? Куче ли е или кенгуру? На всички кучета предните и задните лапи трябва да са успоредни - тоест еднопосочни и паралелни, а не събиращи скакалки и оплитащите се при движение, замятайки задницата. Дори лаик като мен вижда разликата.

Радвам се за тебе Качена снимка Качена снимка

#464 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 12:17 PM

Показване на мнениетоYerom, в 18 December 2013 - 10:01 AM, написа:

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 18 December 2013 - 03:28 AM, написа:

Показване на мнениетоYerom, в 17 December 2013 - 09:43 PM, написа:

Къде видя куче без изпит.Не всичко което е шоу е отбран производител.Затова има VA ако ти говори нещо.

Значи това VA се дава на кучета, които са ограничени откъм атлетизъм(да не използвам друга дума) и са проявили що-годе някакъв характерКачена снимка ....и това е "ВИСОКО РАЗВЪЖДАНЕ" на порода с работни качества Качена снимка
Интересно ми е как тези кучета ще вземат изпит SchH, ако той не беше променен, така че да отговаря на ограничените им анатомия и качества.

DOGI ако имаш забелешки към анатомията на немската овчарка напиши гневно писмо до президента наSV Dr.Wolfgang Henke или до отговорника по селекция и развъждане в SV Lothar Quoll .Сигурно ще коригират анатомията ,а може и SchH да върнат.Трябва само да вземеш точните шаблони от специалиста и да им ги изпратиш .
Хората чакат:

Не искам да говоря с хора, които са допуснали и допускат една работна порода да стане изрод като анатомия и мишка като характер. Не знам колко трябва да си извратен естетически, да правиш изложение на криви и сакати кучета. На всичкото отгоре да представяш това като "ВИСОКО РАЗВЪЖДАНЕ"Качена снимка
А може тези хора да са като теб Yerom...просто да правят нещо под диктовката на извратеняк, без да мислят.
Отново ще цитирам Другаря Тодор Живков

"ПРОСТ НАРОД-ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ"

User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/

#465 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 18 December 2013 - 12:32 PM

DOGI_DOG
Пари.

Участието в тези мероприятия струва пари. Колко са им таксите? Пари и корупция. С нашата порода чау-чау преди 100 години стана същото - хапят, твърди кучета, но физически не го могат - ортопедични проблеми и твърде скъсена крупа, преди 100 години да я поеме под своята егида Англия, породата не се обезобразила така.

Пари, според мен. Пари, пари... Тези фенове на породата, които могат да устоят на парите - ги изхвърлят от управителни съвети и клубове, пишещи стандарти, нагаждащите днешната анатомия към функцията... Изпитанието с парите е най-страшното, не всеки го издържа.
User's Signature

#466 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 01:19 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 18 December 2013 - 12:32 PM, написа:

DOGI_DOG
Пари.

Участието в тези мероприятия струва пари. Колко са им таксите? Пари и корупция. С нашата порода чау-чау преди 100 години стана същото - хапят, твърди кучета, но физически не го могат - ортопедични проблеми и твърде скъсена крупа, преди 100 години да я поеме под своята егида Англия, породата не се обезобразила така.

Пари, според мен. Пари, пари... Тези фенове на породата, които могат да устоят на парите - ги изхвърлят от управителни съвети и клубове, пишещи стандарти, нагаждащите днешната анатомия към функцията... Изпитанието с парите е най-страшното, не всеки го издържа.

Furia_S, парите не са най-страшното...
Най-страшното е да ти промият мозъка, така че да кажеш на изрода "красавец". Най-страшното е да спреш да мислиш, да нямаш мнение и да не те интересуват последствията от това, което правиш. Най-страшното е да мълчиш като женски полов орган(извинявам се на дамите, но такъв е израза) и да ти вменяват чуждо мнение и възгледи.
Най-страшното е да си нормален, да те командват извратеняци и да се чустваш виновен, че не си като тях.
Аз не съм член и няма да бъда на организация, изповядваща тази порочна политика.
Ако всеки здравомислещ човек се откаже от членство в тези организации, те няма да просъществуват дълго...

Прикачена снимка
User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936

#467 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 01:20 PM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 18 December 2013 - 12:17 PM, написа:

Къде видя куче без изпит.Не всичко което е шоу е отбран производител.Затова има VA ако ти говори нещо.

Значи това VA се дава на кучета, които са ограничени откъм атлетизъм(да не използвам друга дума) и са проявили що-годе някакъв характерКачена снимка ....и това е "ВИСОКО РАЗВЪЖДАНЕ" на порода с работни качества Качена снимка
Интересно ми е как тези кучета ще вземат изпит SchH, ако той не беше променен, така че да отговаря на ограничените им анатомия и качества.

DOGI ако имаш забелешки към анатомията на немската овчарка напиши гневно писмо до президента наSV Dr.Wolfgang Henke или до отговорника по селекция и развъждане в SV Lothar Quoll .Сигурно ще коригират анатомията ,а може и SchH да върнат.Трябва само да вземеш точните шаблони от специалиста и да им ги изпратиш .
Хората чакат:

Не искам да говоря с хора, които са допуснали и допускат една работна порода да стане изрод като анатомия и мишка като характер. Не знам колко трябва да си извратен естетически, да правиш изложение на криви и сакати кучета. На всичкото отгоре да представяш това като "ВИСОКО РАЗВЪЖДАНЕ"Качена снимка
А може тези хора да са като теб Yerom...просто да правят нещо под диктовката на извратеняк, без да мислят.

"ПРОСТ НАРОД-ЛЕСНО УПРАВЛЕН

DOGI ясно е какво искаш ти .Да си размножаваш в двора си правоухи.И с парите искарани на гърба на кучетата си да продължиш жалкото си саществуване.

#468 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 01:37 PM

DOGI това ли е селекция Качена снимка Мъжко+Женско=размножаванеКачена снимка И ти говорш за породи за работа голям специалистКачена снимкаКакъв тъпанар трябва да си да съсипваш труда на другите и да си горд с това .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#469 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 01:49 PM

Показване на мнениетоYerom, в 18 December 2013 - 01:20 PM, написа:

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 18 December 2013 - 12:17 PM, написа:

Хората чакат:

"ПРОСТ НАРОД-ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ"

DOGI ясно е какво искаш ти .Да си размножаваш в двора си правоухи.И с парите искарани на гърба на кучетата си да продължиш жалкото си саществуване.

Качена снимка О-о-о-о много пари съм спечелил ... на минус 10 000 лв съм в търсене на куче с възможно най-добри работни качества. Чак до Холандия ходих, за да си взема Х малиноа от КНПВ линии...
Ти като бивш "експерт-кинолог" в родната полиция, какво ще кажеш...Дали съм се набутал? Качена снимка Качена снимка
Качена снимка Какво искам ли....
Искам организации, чиито членове са здравомислещи хора, а не глупци командвани от извратеняци.

Между другото...Набирам членове за KNPV клуб. Изискванията са, да са сериозни и отговорни хора. Водя преговори за семинар догодина, който ще се проведе при затворени врати, само за членовете на клуба.
User's Signature

#470 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 03:21 PM

DOGI тая песен я пееш доста години .То небяха малинки то не бяха холандски ,немски и незнам още какви овчарки.Накрая винаги стигаш до размножаването в собствения си двор за да искараш някои лев на гърба на кучетата.Земи смени плочата че тая песен се изтърка.

Размножаванеее.........

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#471 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 03:55 PM

Показване на мнениетоYerom, в 18 December 2013 - 03:21 PM, написа:

DOGI тая песен я пееш доста години .То небяха малинки то не бяха холандски ,немски и незнам още какви овчарки.Накрая винаги стигаш до размножаването в собствения си двор за да искараш някои лев на гърба на кучетата.Земи смени плочата че тая песен се изтърка.

Размножаванеее.........

Разбира се, щом не съм член на порочна организация ще бъде размножаване Качена снимка ...Ама то вашето какво е... Размножаване наречено "ВИСОКО РАЗВЪЖДАНЕ" с цел окепазяване на анатомия и работни качества, и на всичкото отгоре документирано Качена снимка Качена снимка
Значи повечето холандци и белгийци не развъждат, а размножават, защото не са членове на киноложки организации като FCI,SV и други подобни на тях...така ли да го разбирам Качена снимка
Чудно ми е, защо тогава кучетата на холандци и белгийци, са по-предпочитани от тези на FCI, като става въпрос за работни качества? Качена снимка

Какво ще кажеш по въпроса БИВШ "експерте-кинолог" от родната полиция?
User's Signature

#472 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 05:21 PM

КАКВА Е РОЛЯТА НА ШОО КУЧЕТАТА В НАШИЯ РЕАЛЕН ЖИВОТ,...НЕ ВИЖДАМ СМИСАЛ ОТ ТЯХ :wb_052:
ЗА КАКВО СЕ ПОЛЗВАТ :re_037:ТЕЗИ ИШИАСИ -КАКТО СЕ ИЗРАЗЯВА DOGI_DOG :ba_025:

#473 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 05:22 PM

Няма наши няма ваши ,няма холандци няма белгийци кучетата на DOGI са №1на пазара в Димитровград.Да живее размножаването в двора Качена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#474 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 06:00 PM

Показване на мнениетоYerom, в 18 December 2013 - 05:22 PM, написа:

Няма наши няма ваши ,няма холандци няма белгийци кучетата на DOGI са №1на пазара в Димитровград.Да живее размножаването в двора Качена снимка

Пич, наистина си много зле Качена снимка ...и доста зомбиран Качена снимка
Правилно са те уволнили от полицията, поради некадърност, БИВШ "експерте-кинолог" Качена снимкаКачена снимка

Благодаря, за рекламата Качена снимка ...можеш още да постваш тази снимка Качена снимка
Само като допълнение Качена снимка ...
Кучетата са снимани за лакетна и тазобедрена дисплазия, имат много добър характер и работни качества, нямат ИШИАС, не са от "ВИСОКОТО РАЗВЪЖДАНЕ"...и слава богу...
Очаквам малки, които ще са подходящи за правоохранителните органи, персонална защита и спорт.

User's Signature

#475 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 06:40 PM

Очакваш да излъжеш някои човечец на пазара че продаваш работни немски овчарки.Само и само да изкараш некви пари от дворното си размножаванеКачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#476 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 06:51 PM

Показване на мнениетоYerom, в 18 December 2013 - 04:40 PM, написа:

Очакваш да излъжеш някои човечец на пазара че продаваш работни немски овчарки.Само и само да изкараш некви пари от дворното си размножаванеКачена снимка

Може ли да видим заклещване от производители на вашата скачка? Дайте пример на вашите кучета. Мъжко женско, плюс родословия. Може ли? Имате ли? Възпитани от вас кучила къде са?
User's Signature

#477 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 18 December 2013 - 06:52 PM

А на мен ми изниква въпроса в главата щом кучетата и двете имат родословия,то техните малки ако им се издаде родословие ще са чистокръвни НОК,но ако нямат ще бъдат мелези нали? :md_064:
Доги дай някое видео да ги видим как работят.Ще ми бъде много интересно.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#478 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 06:54 PM

Брутално клипче.... :mg_062: Без участието на ишиасни кучета :md_064: за фигурантите не съм сигурен,че след тези влизания няма да ги споходи ишиаса :af_089:

#479 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 06:57 PM

Показване на мнениетоYerom, в 18 December 2013 - 06:40 PM, написа:

Благодаря ти, отново за рекламата Качена снимка
Само като допълнение Качена снимка ...

Uran z Jirkova dvora Х Oxie z Jirkova dvora
User's Signature

#480 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2013 - 07:12 PM

Показване на мнениетоvonpav, в 18 December 2013 - 04:54 PM, написа:

Брутално клипче.... :mg_062: Без участието на ишиасни кучета :md_064: за фигурантите не съм сигурен,че след тези влизания няма да ги споходи ишиаса :af_089:

мега яко........благодаря...... Да събориш фигуранта не е като да ти подаде фигуранта ръкава и да избягаш от него. Адски ми хареса.
User's Signature

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема