Здравейте на всички!
Минавайки покрай училището "Отец Паисий" в Добрич видях една жена да храни котка с рана на главата. Жената не знае към кого да се обърне аз също не зная, но трябва да направя нещо.. опитах се да хвана котака но той или тя (не знаем) е доста плашлив, Дайте ми съвет към кого да се обърна или какво да сторя не мога да стоя безучастна но и не знам какво да правя.
Котка в нужда Рана на главата
Публикувано: 19 September 2013 - 09:20 AM
Не познавам никого в града и не знам към кого да се обърна, по лошото е, че не познавам и самият град не знам къде има вет. клиники просто съм в пълен ад.. Жената с която разговарях каза че и се късало сърцето а не беше направила нищо... Аз няма да мога да спа спокойно тъка...

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.
Публикувано: 19 September 2013 - 10:53 AM
Намерих контактите на Общински приют за безстопанствени животни, Добрич
Телефони за контакт: 0886 21 21 14; 0882 63 63 62; 058 58 60 33
Адрес: гр. Добрич, ПЗ „Запад", ул."Хан Тервел" /пътят за местността „Кобаклъка" по посока бивше АПК/
Не знам дали ще свърши работа, но можеш да се обадиш да попиташ дали не могат с нещо да ти съдействат за залавянето на котето.
Тези ветеринарни кабинети намерих:
Вива Вет - http://vivavet.eu/
ССВет - http://ssvet.izberete.info/
Телефони за контакт: 0886 21 21 14; 0882 63 63 62; 058 58 60 33
Адрес: гр. Добрич, ПЗ „Запад", ул."Хан Тервел" /пътят за местността „Кобаклъка" по посока бивше АПК/
Не знам дали ще свърши работа, но можеш да се обадиш да попиташ дали не могат с нещо да ти съдействат за залавянето на котето.
Тези ветеринарни кабинети намерих:
Вива Вет - http://vivavet.eu/
ССВет - http://ssvet.izberete.info/
Публикувано: 20 September 2013 - 12:06 PM
Здравейте! Първо стискайте палци защото котака нищо че има рана той е по пъргав от здрав котарак изплъзна ми се на два пъти и реших да не го плаша допълнително. Вчера на лични с мен се свърза една дама от "Сдружение Приятели на котката" и е платила капан който ще пристигне на уговорен адрес в Добрич. Аз ще взема капана и понеже се свързах със жената която хранеше котката, се оказа, че тя има магазин точно пред градинката на която идва да яде котето, разговаряхме и тя каза, че ще съдейства. Тоест когато аз взема капана ще го сложим на полянката и тя ще го наглежда ако не се хване вечерта ще го прибира и на сутринта ще го слага пак. Момичето от "Сдружение Приятели на котката" е платила капана за което сме и много благодарни, че ни се довери, също тъка е дарила капана на д-р Великова.. Не очаквах такова развитие и съм приятно изненадана от развитието на нещата.
Сега остана да се надяваме да надхитрим котанчо. Утре ще ходя да взимам капана по уговорка ще ми пратят смс когато е пристигнал. Хванем ли котката ще я заведа директно със такси до д-р Великова и там те ще положат нужните грижи сега остава само късмета да е на наша страна и бързо да хванем дивака.
Сега остана да се надяваме да надхитрим котанчо. Утре ще ходя да взимам капана по уговорка ще ми пратят смс когато е пристигнал. Хванем ли котката ще я заведа директно със такси до д-р Великова и там те ще положат нужните грижи сега остава само късмета да е на наша страна и бързо да хванем дивака.

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.
Публикувано: 27 September 2013 - 07:36 PM
Здравейте ! Хванахме котката, всичко останало обаче беше срещу нас мястото където трябваше да я заведа беше затворено, успяхме да я заведем на един доктор, но тук не свършва всичко той я изтърва след много бягания из кабинета (гаража) успяхме да я упоим и тъка той я прегледа котката е мъжкар тази вечер ще спи в нас . Сложи и някакъв прах после и би 2 инжекции и тъка каза, да е на топло до сутринта и че после можело да я пуснем не е тежка раната. Котарана е много бесен, див, бие се абе никак не е мил но ако не го закачаш и го храниш може и да станете приятели тая надежда някой да го иска и да има желанието да го гледа. Ако има такива мога да го задържа и да го дам :)

Страница 1 от 1