Dog.bg Форуми : Избягало куче със стопани в Сеславци

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Избягало куче със стопани в Сеславци

#61 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 September 2013 - 10:51 PM

Охо, това пиле събира и симпатизанти. Оттам черпи сили.
https://www.facebook...51435198&type=1

https://www.facebook...282615/?fref=ts

Показване на мнениетоKateto_13, в 19 September 2013 - 10:18 PM, написа:

Това само доказва, че не им е чиста работата и ако ги защитавате значи сте им съучастници в кражбата и трафика на кучета. ;)

О, Боже!!! Ако и половината от това, което дрънкаш бе вярно, то повярвай ми - твоето куче въобще нямаше да си струва шума. Свършиха кучетата по улиците, та от твоето торби с пари ще вадят. Аман от фантазьори!!!

User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#62 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 September 2013 - 10:53 PM

Aбе не, че омаловажавам породата или нещо подобно, но колко мислите, че струва тва куче, та хората да се избиват да го продават и да сътворяват международни заговори?! :ab_041:

Как точно да Ви намерят по една проста каишка? И ако да кажем, видите го и кажете, че е Ваше, как ще го докажете? Кой ще Ви повярва, че това е куче е Ваше? Може и Вие да искате да го продадете :md_064: Може би затова не сте го и кастрирали - бебета за продажба, ала-бала... :md_064: Те поне са свършили тази работа.

П.П. Относно симпатизантите по-горе... има една група хора, за които важи с пълна сила "По симпатизантите им ще ги познаеш... и ще бягаш от тях" :md_064:
User's Signature

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!

#63 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 19 September 2013 - 10:55 PM

Показване на мнениетоKateto_13, в 19 September 2013 - 08:42 PM, написа:

Независимо дали е с медальон или без или с чип или не всеки коректен човек когато попадне на куче с каишка публикува в интернетт, че е намерил или забелязал такова и се опитва да му намери стопаните, защото се надява, че то е изгубено. Тук не енаправен опит да се потърсят стопаните, очевидно защото просто не им е изнасяло да го направят. Все пак такова куче е по-изгодно да се продаде, отколкото да се върне на стопаните, които са постнали обяви, че го търсят дори тук. ;)

Кой да направи опит? Може би от приюта в Сеславци ,Вие добре ли сте?Съжалявам,че ще го напиша,но най са ми любими стопаните на кучета,които ги пускат да се саморазхождат, и са на принципа то ще си дойде.Добре де,ако го блъсне кола,ако го нападне куче,ако той се завре на някое недружелюбно животно в устата,за това помислихте ли изобщо,кой носи отговорност за това? Нечипирано, некастрирано, нерегистрирано, за паспорт няма и да питам,губено н- на брой пъти,Вие изобщо осъзнавате ли,че в момента всички ви се чудят на акъла какво искате ? По закон куче в приют 14 дни,след това се пуска за осиновяване и това,точка.Та и аз да попитам,кой Ви поиска 300лв и за какво? И какви са ви доказателствата,че кучето е било отвлечено,продадено,може би вече е на Марс :ab_041:
П.П. Видях, че във фейсбук сте писали,че не сте имали финансова възможност за кастрация и чип,ми да го бяхте завели на безплатна,кастрират,чипират,ваксинират,че и паспорт ви издават.А не сега да хленчите и да изписвате един тон простотии и клевети.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#64 Потребителят е офлайн   monity_1999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2013 - 11:08 PM

Госпожо Йоцова, вие сте възрастен, `отговорен` човек, нали ?! В България има закони, които ние трябва да спазваме. Щом кучето не е потърсено 14 дни след прибирането му, то може да бъде осиновено от други хора, които навярно искат да му помогнат и да го гледат. Това е закона!
Да предположим, че кучето още е при вас. И какво? Ще го вържете на верига, ще му изсипите малко храна и вода и готово! Това е едно добре гледано куче. А... и да не забравим. Ще го пускате да се разхожда само с мисълта, че той се връща. Ще го изгубите още няколко пъти, ще пуснете обява и ще чакате някой да ви се обади. Няма да ви пука, че то може да е ударено от кола или отровено.
Абсолютно никъде не пише, че кучето е ваше. И аз храня и обезпаразитявам котките и кучетата пред блока. Това не значи, че са мой, нали...
Никъде. Абсолютно никъде не пише, че г-жа Соня Митрева е взела кучето. И да го е взела. Тя си е в правото. Кучето не е било потърсено от вас, пуснато е за осиновяване, госпожата е дошла, видяла го е, харесала го е и го е взела. Кучето вече е нейно.
А знаете ли, че има хора, който помагат на тези животни. Вие предполагате ли, че може някой да го е взел и да му е намерил хубав дом, където ще може да тича на воля без опасност за живота му, където хората ще го гледат. Та нали вие търсите най-доброто за вашето куче. Нима най-доброто за него е да бъде при вас, безотговорна млада дама?
Да, аз ви изпратих покана във фейсбук преди 30тина минутки. Исках да ви напиша един коментар, но после се отказах, че да не кажете на 14 годишно момиче че съдейства при кражбата на кучета. Има хора, на които им пука за животните! Но явно вие не сте от тях.
User's Signature

Живот!

#65 Потребителят е офлайн   Kateto_13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2013 - 11:35 PM

Този сайт я го прекръстете от дог.бг на кражба.бг или по-добре митрева.бг. Много ще му ходи, особено щом приватизирането и укриването на чужди кучета е издигнато в култ. ;)

#66 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2013 - 11:37 PM

На нито един въпрос няма да отовориш, нали :md_064: Бягането от отговори не издава човек, сигурен в твърденията си.
User's Signature

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!

#67 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 19 September 2013 - 11:48 PM

Цитат

На нито един въпрос няма да отовориш, нали

Ми как да отговори като не може :ab_041:
Нито е отишла да види там ли е не е ли,нито медальон имало,нито чип,нито е регистрирано,нито паспорт.....иначе е нейно.
А Вие колко и къде пускахте обяви когато сте го намерила,може би умишлено сте го откраднала и не сте го върнали на предните стопани,мммм?
Хората Ви видяха що за стока сте и как сте си гледали кучето.Ще го няма цял месец и няма да преобърна аз приютите и изолаторите ми ще стоя да лая по форумите :zz_020:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#68 Потребителят е офлайн   Kateto_13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2013 - 11:56 PM

Вие сте просто едни лакеи и лицемери. Чудя се колко ли печелите от крадените кучета. ;) Защото Бренди не е единичен случай.

Скоро ще бъда принудена да спра достъпа ви до форума.
Не заради форумната конспирация, а защото минавате границите на културното общуване.
мод

#69 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 20 September 2013 - 12:02 AM

Показване на мнениетоKateto_13, в 19 September 2013 - 11:35 PM, написа:

Този сайт я го прекръстете от дог.бг на кражба.бг или по-добре митрева.бг. Много ще му ходи, особено щом приватизирането и укриването на чужди кучета е издигнато в култ. ;)

Извинявай, но ти имаш ли 18 години?
Ако да, дръж се като такава!!! 3 годишният ми син би се държал по-зряло Качена снимка

Сега като "разкри тази голяма конспирация" се прибери в дупката отдето изпълзя и по-добре не се връщай, само за да плямпаш като латерна едно и също.

П.п.
Вие сте просто едни лакеи и лицемери. Чудя се колко ли печелите от крадените кучета. ;) Защото Бренди не е единичен случай.

Чудесно! Вече се уточнихме кой къв е! Айде сега, тичкай във фейса да се похвалиш с откритието си!Качена снимка

User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#70 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 September 2013 - 12:04 AM

Ами айде отговори на горните въпроси,докажи,че ти е открадното щото аз не виждам никакви реални доказателства само плюене.Нищо друго. Така и баба знае.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#71 Потребителят е офлайн   Kateto_13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2013 - 12:13 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 20 September 2013 - 12:04 AM, написа:

Ами айде отговори на горните въпроси,докажи,че ти е открадното щото аз не виждам никакви реални доказателства само плюене.Нищо друго. Така и баба знае.

И баба ви ли е толкова крадлива и лицемерна като вас? ;) Не аз трябва да отговарям на вашите въпроси, а вие на моите. Все повече хора виждат истинската ви същност. Ще мажете, ще лъжете, ще обиждате и заплашвате, но така сами вървите срещу себе си и много скоро всички кучкари ще се настроят срещу вас. Почти никой вече не ви вярва на опашатите лъжи фалшивите добродетели. Адиос.

#72 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 20 September 2013 - 07:42 AM

Ох, амин още една луда се изнесе :af_089:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#73 Потребителят е офлайн   borisova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2013 - 08:23 AM

Кате, когато човек обвинява някого, трябва да има доказателства за това. А ти изобщо не можеш да докажеш, че кучето е твое, което по закон не те прави негов собственик. И отглеждането на куче по този начин като теб, не е отглеждане. Кучето се нуждае не само от паница с вода и малко храна, а от много повече.
Не обвинявай хората, които отделят от времето си, помагат, намират домове и т.н., за да могат животните да имат дом и да не умират на улицата от глад, студ, или болести. Много малко хора го правят.Повечето са като теб, седят и си пишат и си фантазират разни неща.
Ако ти наистина си собственик, докажи го с документи,както е редно.Всеки съвестен и отговорен гражданин на тази държава трябва да постави чип на кучето, да го регистрира и да си плаща данъците...а не да пише простотии по форумите.И най-вече да спазва закона, който ясно казва, че кучето щом е там, може да бъде осиновено.
Такива "стопани " като теб с лопата да ги ринеш.
А хората с големи сърца,които помагат и дават всичко от себе си, трябва да се ценят и уважават.Имаш ли представа от какво се лишават, какво им коства всичко това, как са посветили свободното си време, за да помагат, а не да дращят по форумите. Виждала съм такива като теб много, аз лично отглеждам изоставени кучета на "добри стопани"...
А това, че имаш поддръжници, не означава, че си права и че кучето е продадено. Колко ли пък ще спечелят от него, че да го продават???
Лесно е да се изопачават нещата, но не и да се види истината в очите. За мен ти не си никакъв стопанин.А такива като теб.....са хиляди за жалост.И страдат животните.
По-добре се осъзнай и спри да сипеш обвинения. Аз лично не познавам никой, но не е необходимо, за да разбера, че хората, които помагат не са мошеници.
Докажи обратното и тогава може да си търсиш правата,които както разбирам няма как да докажеш....
Както беше написано има безплатни кастрации и т.н., така че безпаричието не е оправдание.
А тези,които обвиняваш да бяха станали милионери вече, че то кучета да искаш...имаш ли представа колко кучета се изоставят всеки ден???
Как може да казваш,че кучето е било укривано, при положение, че е било в Сеславци и всеки е можел да го вижда?Оплете се като пиле в калчища,май... :ab_041:

#74 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 September 2013 - 08:46 AM

Кате кои сме НИЕ да отговаряме на твоите въпроси???
Чакала била от Сеславци да и се обадели,че имало куче с каишка,ама не си мръдна дирника да идеш да видиш там ли е няма ли го :zz_020:
Май нещо много на сериозно взе да се взимаш :ab_041:
Как пък 100 човека от различни краища на БГ и извън нея ти написаха едно и също нещо само ти си знаеш твоето,май по жицата някъде има грешка ....ама не е у нас :ab_041:
Докажи с документи,че кучето е твое,иначе е поредния безпризорник прибран в приюта.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#75 Потребителят е офлайн   borisova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2013 - 09:29 AM

Последното куче, което спасих беше изоставено и завързано за оградата до блока в който живея. И това бяха "любящи" стопани, спор няма. :eg_033:
Според мен изобщо си нямаш представа за какво говориш, ей така да ти минава времето. Когато човек си загуби кучето, земята ще изкопае, за да го намери,няма да стои и да чака. Писането във форумите е само средство, с което човек би могъл да си помогне, но не и основното.
Ако ти беше го потърсила или беше си направила труда да отидеш, кучето отдавна щеше да е при теб. Но явно сега реши да се покажеш, че да получиш и ти някоя облага, какво пък, кучето вече е кастрирано, има си всичко каквото трябва, защо да не го вземеш наготово,нали???
Обявите не винаги помагат, хората не винаги ги четат и т.н....
Кучето не трябва да се разхожда само,какво като е ловно куче? Има си начини за всичко, което да е безопасно за кучето, изисква се много малко, за да не пострада животното. Този живот, който е живяло не е добър и дано има късмет за в бъдеще и да живее по-добре,вместо да се скита и да мръзне на верига.
Улиците и приютите за това са пълни, от човешката глупост и безхаберие.
Ти специално не си запозната с някои основни неща,за това си пишеш,че кучетата били крадени.А след като не можеш да докажеш, че е твое,ти като каква се явяваш...крадла,осиновителка, спасителка.....???
Всеки може да каже...."Това хубавото куче е мое"., и да го вземе.
А ние как да знаем с каква цел го искаш, некастрирано? То всеки може да каже...."Аз го обичам", но разликата между обич и "обич" е голяма. Проумей истината такава каквато е.
Не обвинявай хората в недоказани неща....те ако бяха такава мафия, все някой щеше да чуе, да пише.....

#76 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 20 September 2013 - 09:35 AM

Показване на мнениетоKateto_13, в 20 September 2013 - 12:13 AM, написа:

Адиос.

Да се надяваме, че ще спази обещанието си.
Май каквото имаше - всичко се каза.
Да спрем да "храним" трола и да вдигаме тази абсурдна тема?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#77 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2013 - 09:38 AM

Не мислех да пиша,ама нали съм от "групата на квалифицираните".

Някой си претендира за собственост-не я доказва законово,следователно няма такава.
Демек Бренди и едно НИЧИЕ куче.

#78 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 September 2013 - 09:39 AM

Имам познат с ловни кучета-3 дратхаар,пойнтер и курцхар.Човека ги разхожда 2 пъти на ден с колело по 15-20 км и 3 те наведнъж.Винаги са на повод и много внимава и ги пази като очите си,защото са му ценни.
Който иска намира начин за да задоволява потребностите им от движение,но не като ги пуска да скиторят сами.
Живеят в двор зимата имат си заграждения с къщички и досега за толкова години никога не са бягали,а не са връзвани.
Как ли?
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#79 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2013 - 09:42 AM

Добре де, за какво продължавате и вие да наливате в темата?
И аз имам ловно куче и алабала...
До безкрай ще се въртим...
User's Signature

Качена снимка

#80 Потребителят е офлайн   Angi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 September 2013 - 10:32 PM

Кате ,съветвам се изобщо да не си губиш времето и нервите с този форум,няма по-голяма простотия от това,тук мненията се рецензират,хората са се скрили под някакви фалшиви псевдоними и изповядват една и съща вяра,едни и същи персони пишат,мненията им се препостват,това са мажуретките на АНГЕЛА-СПАСИТЕЛ....г-жа Митрева,която е дала точни инструкции как да се отговаря и мотивира,просто се изключи и ги остави да се величаят,,,,форума не дава нищо интересно,поне в този раздел..
User's Signature

Аз съм най-хубавото кученце.

• (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни