Кате, когато човек обвинява някого, трябва да има доказателства за това. А ти изобщо не можеш да докажеш, че кучето е твое, което по закон не те прави негов собственик. И отглеждането на куче по този начин като теб, не е отглеждане. Кучето се нуждае не само от паница с вода и малко храна, а от много повече.
Не обвинявай хората, които отделят от времето си, помагат, намират домове и т.н., за да могат животните да имат дом и да не умират на улицата от глад, студ, или болести. Много малко хора го правят.Повечето са като теб, седят и си пишат и си фантазират разни неща.
Ако ти наистина си собственик, докажи го с документи,както е редно.Всеки съвестен и отговорен гражданин на тази държава трябва да постави чип на кучето, да го регистрира и да си плаща данъците...а не да пише простотии по форумите.И най-вече да спазва закона, който ясно казва, че кучето щом е там, може да бъде осиновено.
Такива "стопани " като теб с лопата да ги ринеш.
А хората с големи сърца,които помагат и дават всичко от себе си, трябва да се ценят и уважават.Имаш ли представа от какво се лишават, какво им коства всичко това, как са посветили свободното си време, за да помагат, а не да дращят по форумите. Виждала съм такива като теб много, аз лично отглеждам изоставени кучета на "добри стопани"...
А това, че имаш поддръжници, не означава, че си права и че кучето е продадено. Колко ли пък ще спечелят от него, че да го продават???
Лесно е да се изопачават нещата, но не и да се види истината в очите. За мен ти не си никакъв стопанин.А такива като теб.....са хиляди за жалост.И страдат животните.
По-добре се осъзнай и спри да сипеш обвинения. Аз лично не познавам никой, но не е необходимо, за да разбера, че хората, които помагат не са мошеници.
Докажи обратното и тогава може да си търсиш правата,които както разбирам няма как да докажеш....
Както беше написано има безплатни кастрации и т.н., така че безпаричието не е оправдание.
А тези,които обвиняваш да бяха станали милионери вече, че то кучета да искаш...имаш ли представа колко кучета се изоставят всеки ден???
Как може да казваш,че кучето е било укривано, при положение, че е било в Сеславци и всеки е можел да го вижда?Оплете се като пиле в калчища,май...