Стъпа на стъкло и си поряза лапичката
Публикувано: 07 October 2013 - 08:33 AM
Публикувано: 08 October 2013 - 11:53 AM
Публикувано: 30 July 2014 - 01:57 PM
Купете си вкъщи течен йод и пастичка йод и при всякакви такива рани първо мажете с това малко, след това има разни прахчета за рани, с които се ръси до заздравяване. Аз слагам сулфатиацол. Отновно внимавате да не изближе лекарството веднага.
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 30 July 2014 - 02:21 PM
Публикувано: 04 August 2014 - 12:56 PM
AnubisA, в 30 July 2014 - 01:57 PM, написа:
Купете си вкъщи течен йод и пастичка йод и при всякакви такива рани първо мажете с това малко, след това има разни прахчета за рани, с които се ръси до заздравяване. Аз слагам сулфатиацол. Отновно внимавате да не изближе лекарството веднага.
Аз пък съм чувала,че е добре за тях като си ближат лапичката защото в слюнката си имали нещо което било полезно и помагало по бързо да заздравее ама не знам колко е вярно А когато се обадих на вет думите му бяха : "Дълбока ли е раничката защото ако е може да трябва да се шие " Ноо така или иначе всичко мина близа си я и взе та и мина
Публикувано: 04 August 2014 - 03:51 PM
Цитат
Тогава защо им слагат яки, когато имат рани и операции- да не ближат, защото разраняват.
http://www.assisiani...k-their-wounds/
Публикувано: 04 August 2014 - 04:07 PM
Публикувано: 05 August 2014 - 10:40 AM
Публикувано: 05 August 2014 - 12:58 PM
Вълшебна е и в течен и в тубичка за мазане позната като "Маз на Вишневски" или "Вишневска маз". С дълбоки гнойни рани прави чудеса
Има доста шампоани, които са за подсилване на козината и съдържат боров катран.