Това е майката на моята Арви. Когато през 2010 взех Арви си обещах, че ще направя нещо и за майка й - прекрасно, добро, бяло куче, което си мислех, че няма да стои дълго без дом с този нрав и външност. Е, да, ама животът за завъртя около други подопечни и за Белка нямаше време. Всеки път когато я видех в гърлото ми засядаше топка, защото тя безумно прилича на дъщеря си, тоест обратното де, но на мен ми напомня и се чувствам ужасно да я гледам навън как притичва, как се страхува и страни от хората, защото явно достатъчно се е парила.
Стига й толкова години бездомен живот, студ и глад. Дълго време я нямаше на мястото, където намерих Арви докато накрая разбрах, че се е преместила пред един котешки блок и е останала там.
Като характер е абсолютно като Арви, дори и позите им са еднакви, както се вижда на снимките. Смея да твърдя, че е дори по-красива от Арви и по-дребна.
Моля за приемен дом за тази красота. Тя е да кажем най-малко на 3 години, кастрирана. Стопаните на Робин в Германия са ми обещали финансова подкрепа за нея, така че храна, консумативи, ваксини, има осигурени.
Ще бъда НАИСТИНА БЕЗКРАЙНО благодарна на човекът, който ще допише приказката на Белка или Мили както аз я кръстих. Устремена съм да й намеря постоянен дом и ще сторя ако трябва и невъзможното за това. Не знам защо (всъщност знам - заради приликата й с Арви), но просто искам това куче да види и доброто на хората. В момента тя страни от непознати, заради това единствената близка снимка е тази с кучето. Но обожава други кучета особено момчета и ходи при тях и стопаните им.