Dog.bg Форуми : Бездомно хъски

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бездомно хъски

#1 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 07 November 2013 - 10:18 PM

Днес докато бяхме на "лов" за едно куче със сериозен кожен проблем,попаднахме на тази северна красота.Младо куче,много дружелюбно.Отслабнал,яде хляб(това имахме в момента) като за последно.Не спря да ни преследва и да си бута главата в ръцете ни за да го галим.Нямам къде да го прибера,с много кучета съм в момента на които търся дом.Оставането му на улицата с тази доверчивост въобще не е в негова полза.На мястото където е сега едва ли ще има шанс да живее дълго.Ако някой желае да му предостави дом и много обич,да ми се обади на тел.0886267643 или да пише на ЛС

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 November 2013 - 09:31 AM

lillis, във фейсбук има група за изгубени и намерени хъскита. Ако можеш, пусни и там обявата.
Дано има късмет кучето и скоро си е у дома!
User's Signature

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 November 2013 - 09:43 AM

Тази тема вече е копирана във Фейсбук.Проверих навсякъде в обяви за изгубени животни,но никой не е писал,че търси точно това куче.Има малка рана на задния крак,вероятно от ухапване,а и видимо е отслабнал за неговите размери.Не вярвам да е изгубен и да го търсят,колкото и да ми се иска.По-вероятно е изхвърлена животинката.

#4 Потребителят е офлайн   Hucki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2013 - 05:00 PM

Здравейте,
да не се натрапвам, но мисля, че мога да предложа поне приемен дом за момчето. Най-добрата ми приятелка загуби хъскито си преди 4 месеца (почина от рак на 14 години) и в момента е голяма тъга. Вчера говорихме, че мисли да осинови хъски от приют. Така че пишете ми ако искате

#5 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 November 2013 - 11:44 PM

Диана Янкулова-"Това хъски/маламут е намерено в кв. Орландовци, София. Мъжко, не повече от 2 годишно. Спокойно и дружелюбно.Без нашийник, няма и чип. Много слаб и недохранен, с кожен проблем. В момента е прибран и се лекува, момчето, което го е намерило ще си го гледа, ако никой не го потърси"

Прикачена снимкаПрикачена снимка

Видях съобщение във Фейсбук,което много ме зарадва.Чудесна новина!Кучо е прибран и се лекува от някакво момче,което го е завело на доктор,защото освен раната от ухапване има и опадала козинка на коремчето.Хъскито вече ще има дом :smile:

#6 Потребителят е офлайн   icyland Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 November 2013 - 02:34 PM

Показване на мнениетоlillis, в 10 November 2013 - 09:44 PM, написа:

Диана Янкулова-"Това хъски/маламут е намерено в кв. Орландовци, София. Мъжко, не повече от 2 годишно. Спокойно и дружелюбно.Без нашийник, няма и чип. Много слаб и недохранен, с кожен проблем. В момента е прибран и се лекува, момчето, което го е намерило ще си го гледа, ако никой не го потърси"

Прикачен файл 1461270_10151770257757807_1868205706_n.jpgПрикачен файл 1458732_10151770565412807_982878173_n.jpg

Видях съобщение във Фейсбук,което много ме зарадва.Чудесна новина!Кучо е прибран и се лекува от някакво момче,което го е завело на доктор,защото освен раната от ухапване има и опадала козинка на коремчето.Хъскито вече ще има дом :smile:

Здравейте,
Това момче много прилича на нашия Рекси, който ни откраднаха преди 3 години. Той имаше клубна татуировка зелено-син номер от вътрешната страна на заден десен крак. До корема. Може ли да проверите много ви молим.
User's Signature

IcyLand siberians

#7 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 December 2013 - 02:54 PM

Има ли развитие тук, дали това е Рекс?
User's Signature

Качена снимка

#8 Потребителят е офлайн   chupikor Икона

Публикувано: 03 December 2013 - 04:38 PM

и на мен ми стана интересно дано това да е кучето на тези хора и да е приказка с добър край !

#9 Потребителят е офлайн   Didetyyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2013 - 06:01 PM

Здравейте,
За жалост не мога да се свържа с момчето - не ми вдига и не отговаря на съобщенията ми. Кучето при него обаче беше много младо - според ветеринар не повече от 2 годишно. Това мисля, че изключва възможността да е търсеното куче. Било проверено и за чип, според него, нямаше. Така че ако е имало случайно татуировка, е могъл да го спомене. Когато говорихме беше отзивчив, даде ми телефона си( аз вече му звънях един път да го попитам дали кучето е кастрирано) и определено не изглеждаше като да не желае да върне кучето ако собствениците се намерят. Така че не знам защо сега не ми отговаря, но ще продължа с опитите.

#10 Потребителят е офлайн   Didetyyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2013 - 01:19 PM

Потвърдено - кучето няма татуировка, добре е, все още слабичък, но доста по-жизнен, момчето си го гледа, вероятно ще се видим следващият уикенд на мястото за разходки където се видяхме първия път. И в тази връзка не знам дали няма да е подходящо темата да се премести? :smile:

#11 Потребителят е офлайн   icyland Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2014 - 02:14 PM

Показване на мнениетоDidetyyy, в 09 December 2013 - 11:19 AM, написа:

Потвърдено - кучето няма татуировка, добре е, все още слабичък, но доста по-жизнен, момчето си го гледа, вероятно ще се видим следващият уикенд на мястото за разходки където се видяхме първия път. И в тази връзка не знам дали няма да е подходящо темата да се премести? :smile:

Благодаря ви, че писахте. Чак сега го разбирам, не вярвам много че ще си намерим Рексо, но пък бях длъжна да проверя. А за възрастта, при хъскитата понякога не можеш да си сигурен, майката на Рекси на 12г. си ходеще с мен по преходи от рода на 8-9 часа планински преход с дни наред без проблем. Затова е по- добре да се провери.
Хубав ден.
User's Signature

IcyLand siberians

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни