Немското овчарско куче
Публикувано: 20 November 2006 - 06:30 PM
Публикувано: 21 November 2006 - 12:34 AM

Публикувано: 22 November 2006 - 08:52 PM
Цитат

Здравей Краси,
Искам да ти кажа че от снимка не може да се направи преценка на едно куче , а и да подчертая че не съм съдия, но позволи ми да кажа това което виждам аз:
Големината не мога да определя, средно силно, добре пигментирано (доколкото може да се прецени по снимка), добро излъчване, нормална холка, къса крупа и леко скосена, предното рамо е късо и леко изправено,добри задни ъгли. Движенията немога да преценя по разбираеми причини.
:)) Надявам се да съм ти бил полезен!:) Поздрави!

www.larymak.com
Публикувано: 23 November 2006 - 11:11 AM

Публикувано: 23 November 2006 - 12:00 PM

Публикувано: 23 November 2006 - 12:12 PM
Важното е,че след цялото това лутане му "хванахме цаката" и кучето съвсем не е толкова агресивно и неконтролеруемо,то просто е искало професионално отношение ... за жалост нали знаеш "аман от специалисти",но нищо ти не се коси,не е твърде късно...а и както сам каза резултатите са вече на лице b) bravoS super best
Публикувано: 23 November 2006 - 01:10 PM
Savsem nova sam v saita i molia da me izvinite, ako vaprosat mi vi se stori glupav! Imam nok na 6 meseca - jenska, koiato se spuska po kolite, dokato ia razhojdam. Mislia, 4e ne ia e strah, no kogato se dvijat barzo lae i tragva kam tiah - ako e na povod napravo 6te se skasa! Sama se zanimavam s obu4enieto, no tova ne go pi6e v nikoia kniga! Strah me e da ne ia blasne ne6to. Ako e v parka i se zanimava s drugo - razhojda se svobodno i du6i naokolo, siaka6 ne gi zabeliazva. No kogato varvim po trotoara, napravo e ko6marno - edva ia udarjam!
Ako niakoi moje da mi dade savet kakvo da napravia, za da go preodolee, 6te sam mnogo blagodarna!
Blagodaria vi predvaritelno! nok
пиши на кирилица
Публикувано: 23 November 2006 - 04:26 PM
Другото,което искам да ви попитам е кога ще започне наистина да пази.Знам че е още мальк,но все пак кога?Повечето ни сьседи имат кучета в градината и много често като мине някой по улицата( а тук не е никак оживено и рядко минават случайни хора) се скьсват да лаят и рьмжат,особено през нощта.А нашия Rex продьлжава да си дреме и не обрьща внимание.Умилква се на всеки,който влезе в двора,дори и да е непознат.Прекалено е добричьк и тих.Дали е заради това че е мальк.Ако не е от това,то бихте ли ми препорьчали какво да направя.Мои познати ме сьветват да го дьржа вьрзан и да не го срещам с много хора,а и да не позволявам на хора,които не са от семейството ни да го галят и да му се радват.Как мислите вие?
Още от както го взехме пьрвото нещо,което научи беше думичката "Не",а скоро след това се научи да сяда по команда и да идва при мен,когато го повикам.Сега се опитвам да го науча на командата легни,естествено с помощта на лакомство,скрито в юмрука ми.Слуша ме,но май все още не разбира какво се очаква от него,защото не изпьлнява командата без лакомство,а ме гледа с недоумяаващ поглед.Опитвах се един-два пьти да го обучавам в командата редом,но нищо не се получи.Ще се радвам да прочета вашите сьвети и препорьки
Публикувано: 24 November 2006 - 09:14 AM
Цитат
Savsem nova sam v saita i molia da me izvinite, ako vaprosat mi vi se stori glupav! Imam nok na 6 meseca - jenska, koiato se spuska po kolite, dokato ia razhojdam. Mislia, 4e ne ia e strah, no kogato se dvijat barzo lae i tragva kam tiah - ako e na povod napravo 6te se skasa! Sama se zanimavam s obu4enieto, no tova ne go pi6e v nikoia kniga! Strah me e da ne ia blasne ne6to. Ako e v parka i se zanimava s drugo - razhojda se svobodno i du6i naokolo, siaka6 ne gi zabeliazva. No kogato varvim po trotoara, napravo e ko6marno - edva ia udarjam!
Ako niakoi moje da mi dade savet kakvo da napravia, za da go preodolee, 6te sam mnogo blagodarna!
Blagodaria vi predvaritelno! nok
пиши на кирилица
здравей ,
това че кученцето на 6 месеца вече създава проблеми значи пропускаш нещо в обучението започнете от начало да отработвете командите ела тук и редом - първо на тихо и спокойно место а в последствие по близо до улица
обясни точно как провеждаш 1 занятие с кучето за да можем да ти помогнем и да разберем къде грешиш
Публикувано: 24 November 2006 - 09:23 AM
Публикувано: 24 November 2006 - 12:24 PM
метален нашийник тип душач
може да се вземе от всеки зоомагазин
това пък е решение за храната 1super
Публикувано: 24 November 2006 - 05:06 PM
Куче според зодиакалният знак!
Приятно четене.
Публикувано: 25 November 2006 - 10:05 AM
Публикувано: 25 November 2006 - 11:45 AM
Публикувано: 25 November 2006 - 02:41 PM
Публикувано: 26 November 2006 - 02:51 AM
Както личи от Аватара ми наскоро се сдобих с НОК d)
Причината да открия прекрасният ви сайт бе проблеми породени от всевъзможните съвети които получих за отглеждането на малката палавница w) вседствие на което имахме стомашни проблеми a)
Та по Същество малаката се казва Джаки утре тоест вече днес прави 2 месеца взех я на 45 дни...
Относно храненето след като имахме проблеми вече яде само гранули взел съм и Роял ... и Про план предпочита Рояла... също така и давам калций на вирбак и витамини СА-37...
Основните ми въпроси са има ли опасност от предозиране с Калция (давам и по половин таблетка (тя тежи 5 кила) ?
Посъветваха ме да правим почивки с калция по схема 7 дена давам два дена почиваме или 15 дни давам 5 почиваме (в противен случай значително намалявало усвояването) какво е вашето мнение?
За витамините чух твърде много мнения от това че са ненужни до това че няма как да минем без тях също така ми казаха че трябв да се дават след 3тия месец какво е вашето мнение?
Относно възпитанието решил съм да посещава училище доколкото разбрах трябва да стане поне на 6 месеца?
Относно родословието Майка и е ведомствено куче което според пазачите имало "златен медал" кавичките са тъй като така и не разбрах от къде кога и тн... а Бащата бил хубав пес l)
Чесно казано Аз ще си го обичам каквото и да стане пък и не мисля да го водя по изложби...
Също така ще съм благодарен за всякакви съвети по отглеждането и кои са основните неща които трябва да знам ( тъй като съм нов тука още почти нищо не съм прочел започнал съм засега тази тема стигнах до 46 страница утре ще я дочета така че ще съм благодарен за линкове към основните неща)
Утре ако остане време ще се опитам да я снимам в стойка въпреки че ще е бая трудно ( много е дива super best )
Благодаря предварително на отзовалите се!
Публикувано: 27 November 2006 - 12:24 PM
Цитат
Посъветваха ме да правим почивки с калция по схема 7 дена давам два дена почиваме или 15 дни давам 5 почиваме (в противен случай значително намалявало усвояването) какво е вашето мнение?
И мен ме интересува въпроса с Калция. Вече трети ден никой не си казва мнението за "предозировката".
Надявам се някой лекар да вземе отношение!!!