Немското овчарско куче
Публикувано: 26 July 2005 - 11:48 AM
и въпреки "модата" засега се стараем да придържаме към по- старите линии и имаме успех r) r) r)
Публикувано: 26 July 2005 - 12:46 PM
Цитат
и въпреки "модата" засега се стараем да придържаме към по- старите линии и имаме успех r) r) r)
Здравейте !
Не Ви зная името и ми е трудно да използвам някаква по-кокретна форма на обръщение.
Макар че съм се пооткъснал доста от НОК, ще ми бъде интересно да науча нещо повече за Вас и Вашите кучета. Развъждате ли в момента. Имате ли предпочитание към някакви конкретни линии или тип на развъждане - работно, изложбено и т. н.
При желание от Ваша страна можете да ми пишете и като лично съобщение, а не във форума.
С уважение,
Николай Атанасов
Публикувано: 26 July 2005 - 12:58 PM
Публикувано: 26 July 2005 - 01:04 PM
Цитат
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте !
Не Ви зная името и ми е трудно да използвам някаква по-кокретна форма на обръщение.
Макар че съм се пооткъснал доста от НОК, ще ми бъде интересно да науча нещо повече за Вас и Вашите кучета. Развъждате ли в момента. Имате ли предпочитание към някакви конкретни линии или тип на развъждане - работно, изложбено и т. н.
При желание от Ваша страна можете да ми пишете и като лично съобщение, а не във форума.
С уважение,
Николай Атанасов
За това което пита г-н Атанасов
Публикувано: 26 July 2005 - 02:30 PM
развъжданите кучета от мен са предимна за работа , държа много на работните качества и резултата е на лице - нямам нок ,което да не е защитило достойно изпит или тест за характер на изложбите.
постигнахме и успех ,на който не съм се надявала - 2 ро място при женските кучета12-18м при немския съдия Х.Кьонинг
Публикувано: 26 July 2005 - 02:36 PM
Цитат
развъжданите кучета от мен са предимна за работа , държа много на работните качества и резултата е на лице - нямам нок ,което да не е защитило достойно изпит или тест за характер на изложбите.
постигнахме и успех ,на който не съм се надявала - 2 ро място при женските кучета12-18м при немския съдия Х.Кьонинг
Здравейте Таня,
Мога само да Ви поздравя за амбициите и упоритостта. Искрено Ви желая успех и оставам с най-добри чувства.
С уважение,
Николай Атанасов
Публикувано: 26 July 2005 - 02:51 PM
Цитат
арес е много готин на снимки - ама моята бабка му е конкуренция

тук е в бойна форма b) преди състезанието за пенсионери...
покажи и сестричките задължително, ...
Публикувано: 26 July 2005 - 03:05 PM
зара е наистина красива...
Публикувано: 26 July 2005 - 04:06 PM

Мерси за съдействието на Мад Макс.Това беше моето куче.В негова памет публикувам снимката.Другите няколко са тук
http://usera.imagecave.com/skLeko/
Публикувано: 27 July 2005 - 04:44 PM

Публикувано: 27 July 2005 - 06:33 PM
Цитат

Здравейте Таня,
Кученцата са симпатични.
Кои са родителите. Имат ли някакви степени от проверка на характера (изпитания) и оценки на екстериора. Имат ли рентгенографии за дисплазия.
Само три кученца ли се родиха.
Поздрави,
Николай Атанасов