Немското овчарско куче
Публикувано: 12 December 2005 - 07:39 PM
Цитат
Забелязала съм, че много НОК като седнат, сядат настрани.. Като изсипани.. Защо се получава така? Не може ли да се поправи? Още в ранна възраст, докато кучето се обучава от стопанина? Благодаря!
Въпросът ти определено е меко каzано елементарен,но ще се опитам да отговоря...Лично моето куче си сяда така понеже обучението и zапочна едва когато беше на 2,5 години и това zа да zвучи като оправдание ще ти кажа,че го прави само когато е иzморена.Принципно не е желателно да сяда така по иzпити и т.н.,но таzи кучка не се отглежда с цел раzплождане и т.н.Ако не zабеляzваш от снимките кучето е снимано по време на раzходка,а раzходка при нас оzначава 10 км с колело по нагорнище са поне 3 или 4 км от тях.
И ти да си и те ще седнеш така l)
Айде с добри чуства и мисли преди да питаш drink
Публикувано: 12 December 2005 - 10:12 PM
Публикувано: 13 December 2005 - 05:27 PM
Цитат
Цитат
Забелязала съм, че много НОК като седнат, сядат настрани.. Като изсипани.. Защо се получава така? Не може ли да се поправи? Още в ранна възраст, докато кучето се обучава от стопанина? Благодаря!
Въпросът ти определено е меко каzано елементарен,но ще се опитам да отговоря...Лично моето куче си сяда така понеже обучението и zапочна едва когато беше на 2,5 години и това zа да zвучи като оправдание ще ти кажа,че го прави само когато е иzморена.Принципно не е желателно да сяда така по иzпити и т.н.,но таzи кучка не се отглежда с цел раzплождане и т.н.Ако не zабеляzваш от снимките кучето е снимано по време на раzходка,а раzходка при нас оzначава 10 км с колело по нагорнище са поне 3 или 4 км от тях.
И ти да си и те ще седнеш така l)
Айде с добри чуства и мисли преди да питаш drink
Е, Мик много докачливо го даваш.
Въпросът беше съвсем любезно зададен и още по-любезно доуточнен с изрично написано, че не желае да засегне никого.
Дай сега и ти един любезен отговор, че дотук разбрах само, че не е желателно и че се проявява когато кучето е уморено, но не и защо се проявява т. е. с какво тази поза е по-удобна от другата и защо се предпочита пред другата.
Задавам тези ЕЛЕМЕНТАРНИ въпроси защото не съм специалист по НОК.
Но се интересувам и бих искала да получавам отговори, а не пожелания помисли и си отговори сама.
Публикувано: 16 December 2005 - 01:47 PM
Общо събрание на БОГОК на 18 .12. 05. 10. 00ч.
Публикувано: 16 December 2005 - 05:16 PM
къде
Публикувано: 16 December 2005 - 07:29 PM
София Малинова долина при Камен Литов
Публикувано: 16 December 2005 - 08:49 PM

Утре 17 декември 2005г. от 09.00ч. в х-л Марица, гр. Пловдив
ще се проведе Общо събрание
на Обединение за Немски Овчарски Кучета в България (ОНОК) .
Вход свободен! Всички желаещи са добре дошли.
victoryVVV d) d) d) d) d) d) d) d)

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 16 December 2005 - 09:20 PM
Цитат

Утре 17 декември 2005г. от 09.00ч. в х-л Марица, гр. Пловдив
ще се проведе Общо събрание
на Обединение за Немски Овчарски Кучета в България (ОНОК) .
Вход свободен! Всички желаещи са добре дошли.
victoryVVV d) d) d) d) d) d) d) d)
Хей,Кара...съжелявам,че не съм в БГ s) иначе да бях дошла d)
Моля,те да пишеш тук или на лични как се е раzвило събранието angelpik
Благодаря ти,предварително BEER