Немското овчарско куче
Публикувано: 24 September 2006 - 11:31 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 25 September 2006 - 06:25 AM
Цитат
От кой баща искаш да бъде кучето от Larus von Batu или Zamp vom Thermodos
Публикувано: 25 September 2006 - 04:07 PM
От десетина дни съм горд притежател на НОК b) d) Поразрових се и намерих този Форум. Изчетох всички мнения ! и се регистрирах с чувството, че съм попаднал на правилното място r)
След малко ще се сборя със снимките и ще ги постна !
Публикувано: 25 September 2006 - 04:51 PM
Публикувано: 25 September 2006 - 05:01 PM
Това е третото ми НОК което отглвждам, но съм пълен аматьор, затова ще се радвам да чуя мнението Ви за сладурчето и ще разчитам на компетентната Ви помощ при нужда. super best
Публикувано: 25 September 2006 - 05:03 PM
Е, за десет дни всички в къщи успяхме да се влюбим в нея, така че и да не става за шампион през целия си живот ще се радва на нашето внимание и любов. bravoS nok
Публикувано: 25 September 2006 - 05:20 PM
Цитат
Цитат
Хехехехехе.....Щом имаш кученца за подаряване бих избрал бащата да е Larus von Batu....Ако офертата ти още важи пиши ми на ЛС и ще мина да го взема. super best
Публикувано: 26 September 2006 - 08:24 AM
Поздрави от мен и nok Ника
Публикувано: 26 September 2006 - 09:30 AM
Публикувано: 26 September 2006 - 11:40 AM
виж този сайт - там има много инфо от професионалисти
Публикувано: 26 September 2006 - 12:19 PM
Цитат
Поздрави от мен и nok Ника
Красавицата ще направи 3 месеца след няколко дни. Скоро ще постна информация и за потеклото и, но докато разглеждах Форума видях, че има доста роднини тук r)
А сега някой да ми каже как да я науча да стои в екстериорна позиция за да мога да я снимам - сама си застава когато си иска, но щом се опитам аз да я поставя не иска - или сяда или започва да се гали bl)
Публикувано: 26 September 2006 - 01:07 PM
Публикувано: 26 September 2006 - 03:44 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Хехехехехе.....Щом имаш кученца за подаряване бих избрал бащата да е Larus von Batu....Ако офертата ти още важи пиши ми на ЛС и ще мина да го взема. super best
Хахаха .. -Грешен избор!

www.larymak.com
Публикувано: 26 September 2006 - 03:59 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Хахаха .. -Грешен избор!
bl) Ами токлова разбирам явно от nok b) Това да ми е проблема !
Публикувано: 26 September 2006 - 04:50 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Хахаха .. -Грешен избор!
bl) Ами токлова разбирам явно от nok b) Това да ми е проблема !
Това нещо го написах че някой хора се подиграват с породата.Затова помолих Таня да отключи темата за колко струва едно истинско немско овчарско куче.
Публикувано: 26 September 2006 - 07:33 PM
Публикувано: 26 September 2006 - 10:02 PM
Цитат
виж този сайт - там има много инфо от професионалисти
Благодаря за сайта-посещавам го често и долу-горе разбирам какво пишат, но аз се интересувам за нещо на български-книжка която мога да си "купя" или взема от библиотеката например. В този сайт губя вразката кое след кое следва
Публикувано: 26 September 2006 - 10:19 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 27 September 2006 - 07:40 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Хахаха .. -Грешен избор!
А защо да е грешен?!