Цитат
Цитат
ОК. Сега остава да обясниш и какво е това жувотно ОНОК, каква е връзката му (или липсата на такава) с FCI и що ще логото на FCI на личната ти страница ??? a)
Да ти кажа в този клуб балъците са на привършване ! b)
Г-н Хлебаров,
Логото на FCI е изнесено на титулната страница на сайта ми за улеснение на всеки, които иска да влезе в техния сайт. Това не е нито кражба, нито престъпление - напротив, направил съм го с цел възможно най-бързо, които иска да влезе в сайта на FCI, без да се налага да търси в Links на моя сайт, където е пулбликуван пътят за влизане в сайта на Международната Федерация по кинология.
Познаваш ме много добре, не зная на базанта на каква получена по мой адрес информация имаш изградено мнение по отношение на собствената ми персона, но във всички случай - добра или лоша - това е твой пробелм.
А що се отнася до FCI предполагам знаеш, а ако не - можеш да попиташ г-н Литов, че с тази организация поддържам лични професионалтни контакти повече от 20 години и в момента не зная как е, но мога да ти гарантирам, че допреди 5 или 6 години аз имах в собствените си архиви повече информация от канцеларията на FCI, отколкото имаше в архивите на БРФК.
Пропуснах нещо - става дума за нареченото от тебе "жувотно" ОНОК. Това е Обединението за Немски Овчарски Кучета в България, което се гордея че създадох през 1992 г. а през 1994 направих член на WUSV. Тогава, когато внесох канидадурата на нашето ОНОК имаше процедура по изчакване относно някой екс-комуистически държави, които вече се бяха разпаднали и към техните организации бе въведен мораториум от 2 години. Така например, Словенската организация за немски овчарски кучета, оглавявана от моя приятел и колега Богдан Серджо (който години преди това бе признат за съдия от WUSV и съдийстваше на техни изпитания, тъй като бе част от Бивша Югославия) трябваше да чака 2 години. Аналогичен бе случая и със словашката организация за немски овчарски кучета, която се отдели от чешката с разпадането на Чехословакия - също чакане от две години. И забележи, на конференцията се появява един почти никому непознат президент на организация, от една, на повечето международно присъстващи, непозната държава и оглавяваната от него организация за НОК стана веднага член БЕЗ НИТО ЕДИН ГЛАС ПРОТИВ (това в Историята на WUSV се бе случвало до момента само два пъти).
Предполагам знаеш за интригите и подлите ходове, които се разиграха около моята персона, за да бъда дискредитиран, унизен и изкаран от редовете на овчаркаджиството. Е, подлеците успяха, но едно нещо не бяха предвидили - авторитета който имам сред ръководството на WUSV и благодарение на който им направих един малък "подарък", а именно родословията им да не се признават от WUSV, а на мероприятията на този световен съюз да се допускат кучета само и единствено с родословия на БРФК.
В крайна сметка накой комплексирани неосъщественци станаха генерали без генерален щаб, а както вървят нещата още една две години и ще бъдат генерали без армия.
Ако имаш нещо лично към мене, независимо дали е положително или отрицателно, можеш винаги да ми пишеш, но не и във форума. Ако имаш такова желание и не знаеш пощите ми, мога да ти ги дам. А ако не желаеш контакти с мене - да си жив и здрав, само с една молба - придържай се към толерантния тон на взаимотношения. Аз не питая към никого лоши чувства, отзовавам се на всеки един с подобаващ към него респект и искам поне в рамките на елементарното възпитание с всеки един да комуникирам цивилизовано.
С поздрави и уважение,
Николай Атанасов