Dog.bg Форуми : Немското овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (75 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Немското овчарско куче

#521 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 September 2005 - 11:49 PM

Цитат

Марко е отново татко от в4ера bravo bravo bravo
Имаме си 3 моми4енца и 3 мом4енца,но едното се е задушило s)
Останалите са в отли4но здраве и след около 2 месеца живот и здраве ще търсим нови стопани nok

Честито!!
bravo на Марко....красавец е той! b)
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#522 Потребителят е офлайн   rexdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2005 - 07:57 AM

bl)
User's Signature

Качена снимка

#523 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2005 - 08:37 AM

направи разширение на файла .jpg

Браво на Марко bravo Добре се е справил drink

#524 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2005 - 08:08 PM

Благодаря на вси4ки r)
Да,Марко си е хубавец и най-много оби4а компанията на млади разгонени ку4ешки дами w)
О4акваме скоро да раъберем дали и третата дама е бременна,надяваме се понеже се о4акват доста интересни ку4енца от тази връзка,а ако Марко не слуша ще му доведа конкуренция от млад наперен мъж...та да видим как ще се разберат fow cheers

#525 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 27 September 2005 - 09:31 AM

марко ако знае каква конкуренция се оформя от синовете му - кимбините направо d) nok ... след годинка ...само ще въздиша по младите мадами b)
след някой друг ден ще ги покажа пръжките r)

#526 Потребителят е офлайн   rexdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2005 - 11:55 AM

bl)
User's Signature

Качена снимка

#527 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 27 September 2005 - 12:30 PM

Охоооооооооо w) ,ще се гордеем с тях,да са живи и здрави!
Хи-хи-хи...ве4е дори имаме набелязани 3-ма мъжкаря,2 от който с татко Gandi Arlett r)
Другият е също хубавец,но ме смущават леко скъсените му рамо и крупа s)
Поздрав на Кир4о!

#528 Потребителят е офлайн   boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2005 - 08:27 PM

Ето това едно куче от квартала казва се Джони и немска овчарка ама май не чистокравна
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Ако искаш верен приятел вземи си куче!

#529 Потребителят е офлайн   ARON Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 October 2005 - 08:41 PM

Mad Max според теб коя порода е по добра немската овчарка или ротвайлера. Дилемата ми е да си взема немска овчарка ли? или ротвайлер? Може би да не е толкова родословен защото искам да му копирам опашката, а знам, че това не е характерно за породата на ротвайлера.
Искам силно мускулесто и голямо куче-знам, че на тези критерий отговаря Ротвайлера, но....но красотата и послушанието, добротата и разбирането на Немската овчарка едва ли има друго куче, от личен опит го пиша.
Благодаря Ви за разбирането, като нов член на форума.

#530 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2005 - 10:20 AM

ARON, алко съм възмутена от формулирането ти на въпроса!!! n) Няма по-добра порода!!! Породи - дала природата, пък там където не е - човекът си селектирал... Твоя воля! Не можеш да сравняваш интелекта на двете породи! Кой си ти че да го правиш? n) Те специалисти не биха се нагърбили с това!!! Харесваш НОК - ами няма проблем, вземи си НОК - мен това лично не ме засяга - твой си избор! На мен любимата ми порода е добермана, защото най-добре се преоткривам в нея!... Решаваш и го правиш! Коя съм аз че да ти казвам НОК ли да си вземеш или ротвайлер - каквото ти е на сърцето прави! Само да не свърши кучето на улицата, или да го държиш вечно на синджир и да не го храниш само с хляб... И да не го гледаш за битки... Само това ме интересува и то от човешка гледна точка, но дори и да го направиш пак нищо не мога да направя! Живота си е твой, избора също, парите ти ще ги даваш! Каквото и куче да си вземеш - знай, че кучето изисква много внимание, любов, време! За средства да не говорим... поддръжка на косъм и т.н. Помисли!!! Желая успех!

#531 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
Публикувано: 03 October 2005 - 06:41 PM

не забравяйте на 8 октомври при музея земята и хората nok ще има специализирана изложба за нок
съдия ще бъде Klaus Gote - ще има проверка на характера за големите кучета , и голяма конкуренция ;)

#532 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 03 October 2005 - 06:44 PM

Е,ще има претаник с Марко там super best victory

#533 Потребителят е офлайн   ARON Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 October 2005 - 07:52 PM

Цитат

ARON, алко съм възмутена от формулирането ти на въпроса!!! n) Няма по-добра порода!!! Породи - дала природата, пък там където не е - човекът си селектирал... Твоя воля! Не можеш да сравняваш интелекта на двете породи! Кой си ти че да го правиш? n) Те специалисти не биха се нагърбили с това!!! Харесваш НОК - ами няма проблем, вземи си НОК - мен това лично не ме засяга - твой си избор! На мен любимата ми порода е добермана, защото най-добре се преоткривам в нея!... Решаваш и го правиш! Коя съм аз че да ти казвам НОК ли да си вземеш или ротвайлер - каквото ти е на сърцето прави! Само да не свърши кучето на улицата, или да го държиш вечно на синджир и да не го храниш само с хляб... И да не го гледаш за битки... Само това ме интересува и то от човешка гледна точка, но дори и да го направиш пак нищо не мога да направя! Живота си е твой, избора също, парите ти ще ги даваш! Каквото и куче да си вземеш - знай, че кучето изисква много внимание, любов, време! За средства да не говорим... поддръжка на косъм и т.н. Помисли!!! Желая успех!

За голямо съжаление нямам много свободно време, но имам голяма любов и желание за куче, но може би само това не стига защото аз живея в апартамент и незнам дали ще е много добре да го оставям затворено по цял ден. Имах немска овчарка, но по стечение на обстоятелствата вече нямам, мога да го виждам от време на време, но не толкова често. И поради нежеланието на съжиталстващите с мен хора, да продълажавам да отглеждам куче, на което пада козината, скача да се радва, и замърсява, трябваше да се подари, на други хора, който това няма да им пречи.
Може би ако имах двор щях да имам цял развъдник.
nok d) nok nok nok nok nok nok super best

#534 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2005 - 08:50 PM

Цитат

поради нежеланието на съжиталстващите с мен хора, да продълажавам да отглеждам куче, на което пада козината, скача да се радва, и замърсява, трябваше да се подари, на други хора, който това няма да им пречи.

ООО bl) Ма такова куче няма:))Всички се радват,правят бели,цапат и си сменят козината:) d)

#535 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 October 2005 - 05:48 PM

там ще видиш дъщерята на марко и 1-2 братчета или сестрички
nok

#536 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 04 October 2005 - 08:55 PM

Ние все още търсим превоз,ако можеш да помогнеш с нещо,ще съм благодарна BEER

#537 Потребителят е офлайн   gu6tera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 04:04 PM

Здравейте добри хора, приятели на най-хубавите кочовци!
Имам един такъв въпрос, моя малък разбойник е на 6 месеца, но все още задницата му не е стабилизирана. Имаше проблем с усвояването на калциите на хапчета (Прекалциране преди около 2 месеца). По съвет на доктора му ги спрях. От тогава се промени много в положителна насока, стана по жизнен , по игрив, порасна много. nok Сега давам калции само в естествена форма - извара, мляко, яица (белтък). Милите ли, че това е достатъчно и кога мога да очаквам стабилизиране на смъкнатото дупе на малкия Дар? Много благодаря предварително за вниманието!!! super

#538 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 09:30 PM

Цитат

Здравейте добри хора, приятели на най-хубавите кочовци!
Имам един такъв въпрос, моя малък разбойник е на 6 месеца, но все още задницата му не е стабилизирана. Имаше проблем с усвояването на калциите на хапчета (Прекалциране преди около 2 месеца). По съвет на доктора му ги спрях. От тогава се промени много в положителна насока, стана по жизнен , по игрив, порасна много.  nok Сега давам калции само в естествена форма - извара, мляко, яица (белтък). Милите ли, че това е достатъчно и кога мога да очаквам стабилизиране на смъкнатото дупе на малкия Дар? Много благодаря предварително за вниманието!!! super

Препоръ4вам ти да не натоварваш ку4ето с движение и храда,да го храниш толкова колкото да растът костите му ,но без да ка4ва и грам мазнини.Има опастност ку4ето ти да е с дисплазия,наблюдавала съм много подобни слу4ай и за жалост ку4етата са имали винаги дисплазия s)
Много е важно от къде си взел ку4енцето и макар и при най-добрите разъд4ици да има болни ку4ета,то те са сравнително по-малко от тези от паъарът и с нейзвестен пройзход.
Съветвам те смениш ветеринарят и да немериш специалист за добра рентгенова снимка.
Здравите ку4енца са здрави още от самото на4ало и няма моменти през етапа на растеж през който им се клати 'задницата',ли4ни наблюдения и такива на развъд4ици с опит пове4е от 30 години.
В какви коли4ества калций си му давал когато 'уж' е било прекалцирано?

#539 Потребителят е офлайн   sundy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 October 2005 - 08:06 AM

Успех на всички овчаркаджии на изложбата днес - сега ще видим резултатите от голямото търчане d) и тренировките... victory Отивам да викам и стискам палци на всички приятели и познати super best и да пия от радост или мъка с тях drink
За тези, които са забравили - днес зад музея "Земята и хората" - специалка за НОК със съдия Klaus Gote super
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#540 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 08 October 2005 - 10:34 AM

Успех и после разказвайте !!! Ако може в снимки !!! victory

• (75 Страници) +
  • « Първа
  • 25