Dog.bg Форуми : Нереализиран автомонтьор търси дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Нереализиран автомонтьор търси дом претърпял е трудова злополука

#1 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 November 2013 - 05:07 PM

Прикачена снимкаПрикачена снимка

Този двумесечен едва прохождащ на автомобилното поприще момък за малко се е разминал с ужасната участ да остане без два задни крака. За негов и мой късмет краката му са само много лошо охлузени. Не чак като крачето на Севда, но ... и не много по-добре. Кръвната му картина показа силно увеличени левкоцити и лека анемия, но като се има предвид размера на раните и това, че чак бяха почнали и да некротизират, мисля че е съвсем очаквано. Тъй като е видно, че в тази професия не се справя успешно, мисля след като бъде излекуван да му търся ново поприще :smile:. Малкото глупаче ще бъде готово за изписване към края на идната седмица, но нямам къде да го настаня. Търся му приемен дом, като както обикновено, поемам издръжката му - храна, тоалетна и каквото друго се налага. Котенцето е много добро и въпреки травмите, само като го гушнах веднага се размърка. Наживо е доста по-хубав и много много мекичък. Ще е истинско удоволствие и радост за този, който се съгласи да го приеме в дома си :smile: .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 December 2013 - 04:10 PM

Младият автофен е готов за изписване. Тестван е за корона вирус и за FIV/FeLv. За щастие няма никоя от тези "хубавини". Днес беше и ваксиниран. Като по чудо се намери и приемна мама за малкия юнак. Дали някой случайно довечера би могъл да ми помогне с превоз от Банишора до центъра? Ще ми направи голяма услуга! Нямам клетка в офиса и няма да имам време да си ходя до нас да взимам иначе бих ползвала такси, но се съмнявам че ще ме качат с коте на ръце, че и като бонус няколко килца котешка храна :ab_041:.

#3 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 December 2013 - 01:52 PM

:wub:
Прикачена снимка

Младежът вече от седмица е в приемния си дом, където се опитва да изяде всяка налична трошица храна и след това се надува до пръсване. Кой знае колко е гладувал на улицата милия та така налита на храната като за последно. Все пак започна да разбира, че храна ще има редовно и вече не проверява за остатъци паничките на другите четириноги обитатели.
Много много благодаря на приемната мама за грижите и обичта :wub:!

#4 Потребителят е офлайн   Ina Gencheva Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 December 2013 - 08:47 PM

И още малко снимки на Еди Балончо в компанията на госпожица Ева

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#5 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 January 2014 - 12:46 PM

Малкият автомонтьор ни създаде доста грижи и тревоги покрай здравето му в последните 2 месеца, но мисля че вече плахо мога да се похваля, че котанчо е здавичък и прилежно ваксиниран. Благодарение на Elizd даже има осигурено местенце във Виена за него. Има само един дребен проблем. Трябва да намеря начин да стигне до там :smile:. Ако познавате някой, който пътува натам, моля моля МОЛЯ драснете един ред в темата тук и ще имам грижата да организирам пътуването. Разходите, разбира се, са за моя сметка.

#6 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 February 2014 - 11:48 AM

Прикачена снимкаПрикачена снимка

Прикачена снимка

Въпреки, че не се намери полет, Еди все пак стигна до заветната Виена. Още веднъж огромно благодаря на Elizd, че му осигури място там и на Ина, която 2 месеца се грижи за него перфектно и успя от едно наплашено парцалче да го превърне в закръглено весело котараче :wub: .

ПС: Мисля, че темата е за местене.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни